reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam
Skaba zdrówka i musi być dobrze bądż dobrej myśli
Gaga nic takiego bynajmniej moja jeszcze nie pokazywała

Arabella popieram Gage może jeszcze poczekj przydzie czas

A moja Amel dzis mnie od 5.45 doprowadzala do szału rozryczała sie niby twierdząc że ja nóżka boli ok masowałam tuliłam itp a ta wyła dalej no i musiała moja madra tesciowa przyleciec i co sie stało czego tak płacze huknełam na nia wkurwiona po pół godz mała usneła i za godz kolejny koncert i wstała dzis dopiero o 11,30 oglądałam nózke i nic nie wdze moge dotykać i wdzien nic sie nie skarzy tylko nad ranem dzis to juz drugi raz taki cyrk mi zrobiła
sama nie wiem co o tym mysleć siniaków nie ma nic niby jej cały dzien nie jest
tylko nadranem jak rozespana cos jej sie uwidzi i wyje az sie zachodzijak jeszcze z raz tak zrobi to do lekarza dla pewności pójdę

No i pomału zaczynaja sie na wakacje zjeźdzac juz przyjechała jedna siora K z mężem i córą za 2 tyg nastepni koniec spokoju chociaz dobrze ze dziela pobyt na 2 troche u nas troche u swoich tesciów
Zdrówka dla chorowitków Amelka juz troche lepiej ale katar mały jeszcze ma
Justa co z Liwisia??
ok spadam spac bo jak jej sie znów gdzies nad ranem uwidzi cos to padnę

reklama
hej hej !!!

a ja juz chyba przepracowałam się i mózg mi się lasuję bo co chwilę o czymś zapomne i musze sie pilnowac albo coś zawalę !! :baffled: Jeszcze Liwia chora i teściowa nie chce z nią być bo ona cały czas że mama i mama a jak ją dziś po południu kładała spać to wzieła sobie dwie lalki i położyłą na mojej i Pawla poduszce i gada do babci tata i mama i położyła sie i zasypiała między lalkami a teściówkę wywaliła z sypialni !! :sorry2:

Margaritka z Liwcią byłam u lekarz i ma anginę :-(

Skaba jestem z Toba - będzie dobrze !!!

Kinek to walcz dzielnie z przeprowadzką i wracaj szybko !!!

Gaga no to Majutek będzie za chwilę rządził na swoim :rofl2::-D

Arabela u nas też trwało to chwilę zanim zakumała najpier ją pilnowałam a potem tak jak pisałam zrobiłam z tego zabawę i podlewała drzewka w ogródku a potem np jak popuściła troszkę to zaraz wołała a teraz juz luz nawet w ciągu dnia śpi 3 godz i nie da se pieluchy ubrać a wczoraj sie przebudziła zrobiła siusiu i spala dalej !! Michaś też sie nauczy tylko musisz być konsekwentna i jak zaczyna sikać to siup na nocnik a jak nie chce to jej dać spokój !!

Gaga hahaha Liwia np lubi udawać psa i łazi na czworaka i gryzie i warczy normalnie obłęd :-D

Margarita a moze źle sobie na śnie nóżkę odwróciłą i zdrętwiałą jej !!??

paaaa idę do mojej chorusi !!!

Margarita mojej siostry synka, też tak nóżki bolały (tylko w nocy) okazało się ,że bolą Go jak rośnie, chyba to są bóle reumatyczne. Pomagały tylko masaże, niestety trwa to co jakiś czas do dzisiaj a ma już 10 lat. Najlepiej iść od razu do lekarza.

Jeżeli chodzi o spanie to Damianek zasypia sam w swoim łóżeczku o godz. 19.30 i spi do 6.00 rano:-):-):-).
Zato w nauce nocnikowania same porażki, musiałam zrezygnować ponieważ tak się uparł że "niecie" że skubany przez 3 godziny potrafił się postrzymywać i sikał tylko do pampka.:szok::szok: Mam nadzieję, że niedługo mu się odwidzi.

gaga mój Damianek też udaje pieska i ciąglę chodzi na czworaka i "cieka"(szczeka)

Witam, ale już nie z kaweczką... na widok kawki coś mi cię dzisiaj lekko uniosło, więc postanowiłam nie prowokować tego dalej:-):-) a zatem witam z sokiem malinowym..

Margarita ja też coś słyszałam, ze takie bole moga być przy szybkim wzroście...

Wiola oj zazdroszcze tej 19.30, nasz Bartek do 22 zazwyczaj ciągnie, choć właśnie przechodzi faze rezygnacji z drzemki w ciagu dnia, więc pewnie będzie chodził wcześniej... taką mam nadzieję:-):-):-)

i znów dziękuję za kolejne słowa otuchy... bardzo cenne..:-)
przyznam, że wydawało mi sie, że nie będę się tym przejmować.. że spokojnie poczekam do kolejnej wizyty, ale chyba nie umiem tak... :-(
a poza tym teraz jeszcze ten wyjazd do Turcji... zmiana klimatu.. zmiany ciśnienia w samolocie.. no teraz to już się nieźle nakręcam... a niby jestem taka opanowana i racjonalna:-p

Dzisiaj jestem w biurze sama, więc pewnie będe tu co chwilę zaglądać, bo samotności nie lubię:-):-):-)

ja dzis też w pracy mam luzy. Całe szefostwo wyjechało, chulaj dusza............:tak::tak::tak:
zaraz pojadę sobie na targ może wyrwę coś ciekawego.

Dziś piątek 13 i chyba dopadł mnie już pech. Mam dzisiaj rozdanie świadectw w Gorzowie, mężuś obiecał, że mnie zawiezie ale przed chwilą dzwonił, że zepsuł Mu się samochód w trasie i nie wiem czy zdąży:no::no::no:

elo

Hanie tez nogi bola ale kolanka, Tomek tez tak mial jak byl maly, bolaly go kolana jak rosl szybko, pewnie u Amelki to samo, chyba nie ma co panikowac

ja poczekam do bilansu dwulatka to juz niedlugo i zapytam lekarki, z tym ze u mnie nieplacze, czyli tak mocno az nie boli

moze jednak idz do lekarza?

Witam kaffkowo.
Własnie skończyłam pakowac do sloików porzeczki czarne. teraz przebieram jagody i do garów z nimi... HU Ha!!

Witek w nocy budzi sie po pare razy i z płaczem. Mysle, że to taki wiek, ale trudno zdzierzyc....:wściekła/y::eek:

witam się
zuzaczku no i co robisz jak ci Witoń budzi się z płaczem, on śpi z wami w pokoju czy sam ?? ja już kota z tym spaniem dostaję

my po spacerku, obiadek się robi - udka kurczaczka na ostro :-)
jak małą wstanie to idziemy do koleżanki, pobawi się z dziećmi

nie mamy jak zrobić badań bo Majeczka nie zrobiła materiału do analizy ;-)

margarita idź do lekarza, może da wam maść na te kolanka, to małej nie będzie boleć, albo spróbuj jej pomasować maścią liotton na noc

justyś toś zakręcona :-) zdrówka dla Liwciorka,
A GDZIE GOGA

reklama
gaga na razie, z braku innego lokum Witek ma łóżeczko w naszej sypialni. Po przeprowadzce dostanie nowe wyro i swój własny pokój.

Do góry