Margarita i Amelka
Fanka BB :)
Witam
Skaba zdrówka i musi być dobrze bądż dobrej myśli
Gaga nic takiego bynajmniej moja jeszcze nie pokazywała
Arabella popieram Gage może jeszcze poczekj przydzie czas
A moja Amel dzis mnie od 5.45 doprowadzala do szału rozryczała sie niby twierdząc że ja nóżka boli ok masowałam tuliłam itp a ta wyła dalej no i musiała moja madra tesciowa przyleciec i co sie stało czego tak płacze huknełam na nia wkurwiona po pół godz mała usneła i za godz kolejny koncert i wstała dzis dopiero o 11,30 oglądałam nózke i nic nie wdze moge dotykać i wdzien nic sie nie skarzy tylko nad ranem dzis to juz drugi raz taki cyrk mi zrobiła
sama nie wiem co o tym mysleć siniaków nie ma nic niby jej cały dzien nie jest
tylko nadranem jak rozespana cos jej sie uwidzi i wyje az sie zachodzijak jeszcze z raz tak zrobi to do lekarza dla pewności pójdę
No i pomału zaczynaja sie na wakacje zjeźdzac juz przyjechała jedna siora K z mężem i córą za 2 tyg nastepni koniec spokoju chociaz dobrze ze dziela pobyt na 2 troche u nas troche u swoich tesciów
Zdrówka dla chorowitków Amelka juz troche lepiej ale katar mały jeszcze ma
Justa co z Liwisia??
ok spadam spac bo jak jej sie znów gdzies nad ranem uwidzi cos to padnę
Skaba zdrówka i musi być dobrze bądż dobrej myśli
Gaga nic takiego bynajmniej moja jeszcze nie pokazywała
Arabella popieram Gage może jeszcze poczekj przydzie czas
A moja Amel dzis mnie od 5.45 doprowadzala do szału rozryczała sie niby twierdząc że ja nóżka boli ok masowałam tuliłam itp a ta wyła dalej no i musiała moja madra tesciowa przyleciec i co sie stało czego tak płacze huknełam na nia wkurwiona po pół godz mała usneła i za godz kolejny koncert i wstała dzis dopiero o 11,30 oglądałam nózke i nic nie wdze moge dotykać i wdzien nic sie nie skarzy tylko nad ranem dzis to juz drugi raz taki cyrk mi zrobiła
sama nie wiem co o tym mysleć siniaków nie ma nic niby jej cały dzien nie jest
tylko nadranem jak rozespana cos jej sie uwidzi i wyje az sie zachodzijak jeszcze z raz tak zrobi to do lekarza dla pewności pójdę
No i pomału zaczynaja sie na wakacje zjeźdzac juz przyjechała jedna siora K z mężem i córą za 2 tyg nastepni koniec spokoju chociaz dobrze ze dziela pobyt na 2 troche u nas troche u swoich tesciów
Zdrówka dla chorowitków Amelka juz troche lepiej ale katar mały jeszcze ma
Justa co z Liwisia??
ok spadam spac bo jak jej sie znów gdzies nad ranem uwidzi cos to padnę