reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
skaba chyba apel podziałał, Majka wstała bez goraczki, idziemy zaraz na spacerek, mam nadzieję że to jej nie zaszkodzi ;-)
wiecie co Majka się zrobiła taka marudziara że szok, cały czas tylko mama i mama, nic nie mogę zrobić :sorry:

skaba ja to mam tak jak ty, wszystko muszę wiedzieć i pewno też bym przeczytałą wszystkie materiały na necie, ale jak lekarz spoko i optymistycznie podchodził do sprawy to nie martw się na zapas, dobrze będzie

idę do tej marudy, bo przecież jęk jeden wielki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wiecie co Majka się zrobiła taka marudziara że szok, cały czas tylko mama i mama, nic nie mogę zrobić :sorry:

idę do tej marudy, bo przecież jęk jeden wielki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No nareszcie doszło i do Ciebie ;-)moja się strasznie mamowa zrobiła oszaleć mozna wszędzie tylko mama i wszystko mama musi zaakceptować....

No nareszcie doszło i do Ciebie ;-)moja się strasznie mamowa zrobiła oszaleć mozna wszędzie tylko mama i wszystko mama musi zaakceptować....
u nas to samo.....normalnie czasem az ręce opadają. chociaz czasem ma to swoje plusy;-);-)no i miłe jest bez wątpienia

u nas to samo.....normalnie czasem az ręce opadają. chociaz czasem ma to swoje plusy;-);-)no i miłe jest bez wątpienia
miłe jest ale nawet nie wyobrażacie sobie jak mój K jest o to zazdrosny i jak jest mu przykro że Majka tak do niego nie robi, ale nie przetłumaczysz że to taki okres

a u nas dalej jazdy ze spaniem, śpi z nami, chociaż zasypia w łóżeczku i do 23-3 czasmi śpi u siebie, ale w nocy później z nami, małpiszon wyczuwa jak wstajemy od łóżeczka i zaraz się budzi, a jak weźmiemy do siebie śpi jak kamień

A u mnie nie :-( i chyba nigdy tak nie będzie :-:)-( Marysia to tylko córeczka taty i jak jest tata to mnie odpycha :-( Zawsze tak było :-(

A ze spaniem to Marysia przychodzi do nas w nocy :no: Na dodatek wczoraj zrobiła sobie przerwę pół godzinną w spaniu o 3 w końcu dałam jej mleko i poszla spać i o 5. A ja o 6.30 byłam na nogach :no::no:

Sukcesy nocnikowe - ZERO. Marysi nie przeszkada chodzenie w mokrych majtkach i skarpetkach i do tego wypiera sie ze zrobiła siusiu :no:

Skaba - myślę o tobie i fasolce :elvis::elvis:

My też myślimy o kupieniu warsztatu dla Marysi bo ona bardzo lubi przkręcać śrubki i takie tam. :tak::tak:

Leje deszcz :no: ale w przyszłym tygodniu ma być 30 stopni :-D

kurcze nie wygodnie się pisze i je słonecznika :-p

uf uf... 11 słoików wiśni grzeje sie pod kocykiem a w garnuszkach pyrkocze 4 kg. czarnej porzeczki:-D:-D. nocne spotkania z konfiturami przewiduję...albo jutro dokończę.

a ja chyba zakupię ogóraski, najwyższa już pora i coś na pieczenie mnie wzięło :cool2:
piffko się chłodzi, wieczorek miły się zapowiada

reklama
agata u nas identiko, z tym ze wczoraj rano jak posadzilam hanie na nocnik to zrobila siku, ale na tym koniec sukcsow

dzis po wysadzeniu po obiedzie nie zrobila nic, a po 15 min kupsko w pieluche i nic nie powiedziala, a ja nie poczulam:confused2: i rozmazana byla od pepka po krzyz

wieczorem natomist na nocnik znow zero, po 5 min w spodnie siku:eek::eek::eek::eek:

maskara i tez jej nie przeszkadza ze mokro, ze kupa, zero problemu

Do góry