reklama
gaga
uzależniona
skaba chyba apel podziałał, Majka wstała bez goraczki, idziemy zaraz na spacerek, mam nadzieję że to jej nie zaszkodzi ;-)
wiecie co Majka się zrobiła taka marudziara że szok, cały czas tylko mama i mama, nic nie mogę zrobić
skaba ja to mam tak jak ty, wszystko muszę wiedzieć i pewno też bym przeczytałą wszystkie materiały na necie, ale jak lekarz spoko i optymistycznie podchodził do sprawy to nie martw się na zapas, dobrze będzie
idę do tej marudy, bo przecież jęk jeden wielki
wiecie co Majka się zrobiła taka marudziara że szok, cały czas tylko mama i mama, nic nie mogę zrobić
skaba ja to mam tak jak ty, wszystko muszę wiedzieć i pewno też bym przeczytałą wszystkie materiały na necie, ale jak lekarz spoko i optymistycznie podchodził do sprawy to nie martw się na zapas, dobrze będzie
No nareszcie doszło i do Ciebie ;-)moja się strasznie mamowa zrobiła oszaleć mozna wszędzie tylko mama i wszystko mama musi zaakceptować....wiecie co Majka się zrobiła taka marudziara że szok, cały czas tylko mama i mama, nic nie mogę zrobić
MADZIA
mama majuni i groszka
u nas to samo.....normalnie czasem az ręce opadają. chociaz czasem ma to swoje plusy;-);-)no i miłe jest bez wątpieniaNo nareszcie doszło i do Ciebie ;-)moja się strasznie mamowa zrobiła oszaleć mozna wszędzie tylko mama i wszystko mama musi zaakceptować....
gaga
uzależniona
miłe jest ale nawet nie wyobrażacie sobie jak mój K jest o to zazdrosny i jak jest mu przykro że Majka tak do niego nie robi, ale nie przetłumaczysz że to taki okresu nas to samo.....normalnie czasem az ręce opadają. chociaz czasem ma to swoje plusy;-);-)no i miłe jest bez wątpienia
a u nas dalej jazdy ze spaniem, śpi z nami, chociaż zasypia w łóżeczku i do 23-3 czasmi śpi u siebie, ale w nocy później z nami, małpiszon wyczuwa jak wstajemy od łóżeczka i zaraz się budzi, a jak weźmiemy do siebie śpi jak kamień
agata806
Fan(ka)
u nas to samo.....normalnie czasem az ręce opadają. chociaz czasem ma to swoje plusy;-);-)no i miłe jest bez wątpienia
A u mnie nie :-( i chyba nigdy tak nie będzie :--( Marysia to tylko córeczka taty i jak jest tata to mnie odpycha :-( Zawsze tak było :-(
A ze spaniem to Marysia przychodzi do nas w nocy Na dodatek wczoraj zrobiła sobie przerwę pół godzinną w spaniu o 3 w końcu dałam jej mleko i poszla spać i o 5. A ja o 6.30 byłam na nogach
Sukcesy nocnikowe - ZERO. Marysi nie przeszkada chodzenie w mokrych majtkach i skarpetkach i do tego wypiera sie ze zrobiła siusiu
Ż
żużaczek
Gość
uf uf... 11 słoików wiśni grzeje sie pod kocykiem a w garnuszkach pyrkocze 4 kg. czarnej porzeczki. nocne spotkania z konfiturami przewiduję...albo jutro dokończę.
reklama
atol
Fanka BB :)
agata u nas identiko, z tym ze wczoraj rano jak posadzilam hanie na nocnik to zrobila siku, ale na tym koniec sukcsow
dzis po wysadzeniu po obiedzie nie zrobila nic, a po 15 min kupsko w pieluche i nic nie powiedziala, a ja nie poczulam i rozmazana byla od pepka po krzyz
wieczorem natomist na nocnik znow zero, po 5 min w spodnie siku
maskara i tez jej nie przeszkadza ze mokro, ze kupa, zero problemu
dzis po wysadzeniu po obiedzie nie zrobila nic, a po 15 min kupsko w pieluche i nic nie powiedziala, a ja nie poczulam i rozmazana byla od pepka po krzyz
wieczorem natomist na nocnik znow zero, po 5 min w spodnie siku
maskara i tez jej nie przeszkadza ze mokro, ze kupa, zero problemu