reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

wczoraj byłam u lekarza... najlepiej nie jest, ale jestem dobrej myśli.. za tydzień sprawa ma się wyjaśnić...

skaba1 mam nadzieję, że to nic poważnego i trzymam mocno kciuki.

żużaczku pościel prześliczna

gaga mnie też wkrótce czeka remont tylko czekam na przypływ gotówki i biorę sie do roboty, jakoś to przeżyjemy.

Co do jedzenia to mojemu synkowi smakuje tylko obiad tatusia:-D. Ze swojego talerzyka nie chce zjeść dosłownie niczego a jak tylko tatuś zaczyna obiadek to synuś opędzluje Mu pół talerza.
Damianek czuje sie już o niebo lepiej, ale daję mu jeszcze antybiotyk.
Kiedy w końcu wyjdzie słońce bo w domu to już po prostu wariuję:wściekła/y:

reklama
skaba1 mam nadzieję, że to nic poważnego i trzymam mocno kciuki.

Damianek czuje sie już o niebo lepiej, ale daję mu jeszcze antybiotyk.
Kiedy w końcu wyjdzie słońce bo w domu to już po prostu wariuję:wściekła/y:

Dziękuję za kciuki!! Przydadzą się:-):-)
I dużo sił dla Damianka, żeby wyrzucił to choróbsko!!

a słońcu u nas wyszło:-):-).. i niebo bezchmurne.. (ciekawe na jak długo:-))

Nio witam.
Dzis wiśnie robię:tak:
atol na allegro kupuje u niej - wystawia mi aukcje na zamówienie. Tutaj sa jej poscielki (ale zawsze może uszyć cos, co sobie sama wymyslisz, po urlopie będzie miała nowe materiały)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

żużaczku rewelacyjne te pościele i przyznam, że myślałam, że są dużo droższe...
ja zwątpiłam po ostatnich poszukiwaniach pościeli dla Bartka...

ale wy przetworowe dziewczyny jesteście:-) zazdroszczę:-) dla mnie sałatkę ogórkową i różne rodzaje ogóreczków robi babcia.. a z owoców też raczej mrożonki...
no cóż może przyjdzie kiedyś taki dzień, że będe mogła porządnie zająć się moim domem...:-(

skaba pewnie ze wypada kuchnie kupic,a ilu jest facetow kucharzy? mnostwo

ja ostatnio sie zastanawialm czy Hani nie kupic wlasnie warsztatu, bo byla na etapie srubek itepe, ale teraz jakos jej przeszlo wiec kuchnia bedzie:-D

zuzaczku dzieki za info

my po lekarzu, mamy zestaw badań tak na wszelki wypadek, ale lekarka powiedziała że spoko, ale zrobić, no a przed spaniem teraz Majka miała nagle 38 stopni, teraz śpi a ja nie wiem co to ??

skaba uważaj na siebie, pilnuj fasolki
kuchnię polecam, super zabawa, no a Majce też chcę kupić taki warsztat ale taki tani, na razie inwestujemy w lego i little people :-)
remont zaczynamy dziś od zerwania tapet, zobaczymy jak będzie,

lecę na kaffkę i poczytać

my po lekarzu, mamy zestaw badań tak na wszelki wypadek, ale lekarka powiedziała że spoko, ale zrobić, no a przed spaniem teraz Majka miała nagle 38 stopni, teraz śpi a ja nie wiem co to ??

skaba uważaj na siebie, pilnuj fasolki
kuchnię polecam, super zabawa, no a Majce też chcę kupić taki warsztat ale taki tani, na razie inwestujemy w lego i little people :-)
remont zaczynamy dziś od zerwania tapet, zobaczymy jak będzie,

lecę na kaffkę i poczytać

kategorycznie zabraniam chorowania!! starczy już męczenia choróbskami tych naszych sierpniaczków!! (nie wiem do kogo wysłać ten apel, zeby podziałało:-))

gaga powiem szczerze, że od wczorajszej wizyty fasolka baaardzo mnie zmartwiła... narazie nie piszę, bo nie chcę krakać, ale już przeczytałam mnóstwo artykułów na temat możliwych scenariusz - tych dobrych i tych złych... tak to jest, że baaardzo nie lubię nie wiedzieć..
jedno co mnie cieszy to to, że lekarz bardzo mi przypadł do gustu - rzeczowo poinformował o wszystkim, ale jednocześnie emanował od niego optymizm... a to dla mnie baardzo cenne...

skaba najlepsze na dobre samopopczucie i humor sa moje konfitury. jeszcze gorące pod kocykiem sobie spią....11 słoików (na razie):-D:-D. Zapraszam na konfiturowa ucztę.

reklama
skaba nie ma co na zapas zaczytywac sie artykułami . bedzie dobrze bo jak ma byc inaczej
obiadek juz ugotowałam dzis pierś w sosiku a do tego pieczareczki z pietrunia i smietanka . do tego ziemniaczulki ....mniam
tata nam znów do niedzieli wyjechał juz nie mam słów
gaga -owocnego remontu i oby szybko sie skonczył
atol - u nas tez chyba kuchnia bedzie :cool2:
słowuczku - zmartwiłas mnie łukasiem. zdrówka
no i dla majutka gagowego
żużaczku - podeslij z jeden słoiczek :tak:

Do góry