reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hej!!!!

co tu tak cichutko????

Wczoraj się pożaliłam na Łukiego a dziś z nim lepiej...nawet talerz zupy wciągnął tak, że mu sie uszy trzęsły...normalnie zaskakuje mnie gościu każdego dnia. Sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...

A ja jutro mam dostać @ i dziś chodzę nabuzowana....Bardzo wysokie napięcie...z kijem do mnie nie podchodzić....;-)
no to nic tylko się cieszyć że z Łukaszkiem lepiej
ja własnie dostałam @ z nienacka, dobrze że wzięłam akcesoria na zakupy :-)
mamy już tapety, bardzo łądne kolorki, farbę na sufit taką delikatnie niebieską, w zasadzie taka tylko złamana biel i karnisze, zostały do kupienia dekoracje do tapet, wykłądzina już zamówiona, także zaczynamy remont, i to mnie przeraża

a co tu taka cisza ??

reklama
zamówiłam sobie taka posciel - szyta przez ta babeczkę u której kiedys kupowałam taka z babciną koronką
6827e3m.jpg

no ja jestem ale jakos wena mnie opuscila chwilowo,

nie wiem co Hance kupic na imieniny, zastanawiam sie nad ta kuchnia, ale nie ma w tej chwili takiej konkretnej na allegro tylko taka za 350 zl a to troche za duzo

a zaraz ide spac bo jutro znow na rano

posciel ladna, a po wiela ona i czy ma strone ta kobietka czy na allegro kupowane?

hej
ja się melduję tylko na chwilkę.....
Tomuś już lepiej apetyt odzyskuje gardełko już nie boli mąż też lepiej a i ja po tych antybiotykach zaczynam do siebie dochodzić....
U nas z nocnikiem na razie klapa! zastanawiam się czy mu innego nie kupić....
Atol a ja się zastanawiam co Tomusiowi na 2 urodzinki kupić bo to już za 14 dni......

Witam
Atol jak podoba ci sie ta kuchnia co ma moja Amel to napisz do tej babki co od niej kupowałam to ci powinna ja wystawic bo to sklepzabawkowy i raczej maja.
Żużaczku ładna pościel i masz racje olej bo cos nerwna za bardzo ostatnio jestes
no ale pustki dziś?:szok:
My z K dzis montowanie zmywarki i wymniana wykładziny w kuchni bo juz mnie trafiała była wredna a tesciowa remont planuje moze za rok za dwarozpizdziel w całym domu dobrze ze Amel wzieła na długi spacer to mozna było spokojnie robić
i jutro koncówka została roboty
A moja laska była dziś taka niedobra że szok
Justys jak tam mała??

Jestem, doczytałam.
Dzieci (to mniejsze i to większe) niedawno zasnęły a ja też jakaś taka padnięta (i bez weny) jestem.
Zaczęłam dzisiaj urlop (a właściwie od poniedziałku 16go). Czekam na pogodę. W niedzielę wieczorem wyjazd.
Jutro zajrzę, dzisiaj już ledwo sapię, już ledwo zipię (a jeszcze palacz węgiel w nią sypie ;-))...

Pozdrawiam.

hej hej!!.. coś widze, ze ostanio to tylko z pracy nadaję..
w tym tygodniu mój J jest po poludniu, więc staram się jak najwięcej rzeczy załatwić.. w praktyce kiepsko mi to wychodzi.. poza tym moja szwagierka też okupuje komputer, ale nie mam jej za złe.. i tak chodze spać o 20-tej:-):-)
wczoraj byłam u lekarza... najlepiej nie jest, ale jestem dobrej myśli.. za tydzień sprawa ma się wyjaśnić...

gaga w pracy mam straszny nawał, a muszę to zrobić do urlopu... no właśnie, ale niedługo URLOP:cool2::-):-)

żużaczku pościel rewelacyjna!

słowiczku ja tez już miałam wczoraj pisać, że bartek marudny i nie je, a tu gościu wrzucił sporu talerz ziemniaczków i mięska i nawet surówki... no i weź tu zgadnij co z nim jest.. ale tez wybieram się z nim na takie podstawowe badania krwi i moczu.. nie zaszkodzi...

jeszcze raz zdrówka dla powracających do zdrowia!!

wracam do stukania... a właściwie lecę po jakiś ciepły napój :-)..

reklama
acha jeszcze w sprawie kuchni
zastanawiałam sie czy wypada kupić Bartkowi kuchnię:-) mój J twierdzi, ze lepiej kupić mu warsztat:-D ale synio ostatnio tylko w naszej kuchni siedzi (w końcu idzie za przykładem taty:-D).. syn naszych znajomych też ma kuchenkę i Bartek ostatnio prawie 2 godziny się nią bawił... no nie wiem.. chyba zainwestuję... byłam nawet wczoraj w sklepie, bo pomyślałam o takiej mniejszej i tańszej, ale fatalne były...

Do góry