reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Moje dzieci są niemożliwe!!!!!
Gaba już sobie smacznie śpi a Łuki w jej pokoju, obok jej głowy siedzi i gra na gitarze....a gabiszon śpi dalej.......
Pogoniłam gościa do jego pokoju i dalej koncertuje...

slowiczku zuzaczek ma racje badania i to juz!

agata dzieki za pomysl to Hani kupimy na imieninki kuchnie,a daj linka jaka macie

ja niedawno z pracki wrocilam i tak sobie nadrabiam

ale sie usmialam z Muchaliny:-D, dziecko wie zawsze co powiedziec

przypomniala mi sie taka historia, jak bylismy nad morzem i Hania poznala chlopca troche starszego od niej , byl z tatusiem na spacerku i tatus zauwazyl dwie zakonnice na plazy i mowi do chlopca o patrz zakonnice a do kogo one sa podobne? (mial nadzieje ze chlopiec powie do pingu) a on na to do mamy:-D

tez sie z tego usmialam ze hej

hej dziewczyny !!!

ale mam podły tydzień w każdym bądź razie tak sie zapowiada najpierw zawaliłam sobie jedno zdjęcie :wściekła/y: a dziś w nocy Liwia miała 40' i po południu znów :sick:

tak więc zajrzałam do moich pocieszycielek :-)

Anecik zdrówkaaaaaa

Skaba dzieki za wsparcie przyda sie bardzo !!!!!

Witam Wiolkę !!!!

a żłobek to juz jesteś kolejną mamą która sobie chwali !! bo koleżanki mały też chodzi i jak przychodza po niego to z płaczem wychodzi i siła go trzeba zabierać :-D

Żużaczku znowu nie bądź taka cięta na tą kobietę przecież nie kazdy co siedzi w domu musi zaraz konfitury i małosolne mykac :sorry2:

a ogórki to najlepsze mój tato robi :-D ale cały sloik idzie na jedno posiedzenie !!!

Słowiczku trzyamj sie dzielnie i pędź do lekarza !! i ja chyba bym prywatnie posżła bo do tych ośrodków to tez nie ma siły i nerwów !! i daj znac bo my sie tu martwimy !!!!

idę bo martwię sie tą moja kundą małą, i tez dziwnie bo parę dni temu rzadka kupka ale raz góra 2x dziennie potem nic ale zmierzla ze szok a dzis 40' !!

AHA !!!!!

5 sierpnia robię Liwusi urodzinową imprezę z znajomymi dzieciakami !!! zapraszam wszystkie ciocie z dzieciaczkami!!!
(wiem że to nierealne ale moze chociaz mała reprezentacja sierpniaków będzie):-)

Witam
My dzis kolejny dzień katarku oby szybko przechodził
moja laska mnie zaskakuje z dnia na dzien coraz bardziej kłade ja spac a ta sina ducha amen byłysmy w kosciele w niedziele i jej zostało no to matka heja pacież mów i boziu daj zdrówko sina aldcha amen a ja szok:szok: mama nawrócona odrazu:tak:póżniej kocham cie mamusiu tatusia tez kacham (tata w pracy ale musiała zaznaczyć
no szok potrafi tak zaskoczyć ze coś nie z tym kocham bo to czesto mówi alle sina amen
Slowiczku mam nadzieje że Łukiemu nic ni jest i bedzie wszystko ok ale dla spokoju wewnetrznego moze jak dziewczyny mówa na badania idż i ja tez wolę prywatnie
Noo Justys u nas 4 Amelci wiec nierealne mam nadzie że Liwciorek to na ząbole to 40'
ale i my zapraszamy ciocie wszystkie
Atol a co do kuchni to zgadzam sie Amelka ma juz ponad miesiąc i bawi sie lepiej niz na początku po kilka razy dziennie staje i gotuje wogóle lubi sie nia bawic dzis dokupliśmy jej zabawek typu gary i inne wiec ma od groma no i z pół godz potrafi z małymi przerwami pobawic się mu mam jak i Majeczka Gagi tą i rewelka
Kuchnia + 24 elementy BERCHET MAJOWA PROMOCJA (201446030) - Aukcje internetowe Allegro
Witamy WOlę
Uciekam spać dobrej nocki

no to witam kaffkowo.
Oczywiscie wurwiona na maxa:wściekła/y:.
Ale podjęłam bardzo wazna decyzję. Wuja mnie co oni w domu robią. nie mam zamiaru pojawić się na budowie zanim wszystkiego nie skończą i cześć. Tylko jak Filip bedzie mebelki instalowal, to mu kaffke przyniosę.
A wszystko to dla tego, że nie jestem w stanie zmienić swojego kodu genetycznego tak, by zacząć rodzić glazurę i panele. A tego jak zauwazyłam, zaczyna sie odemnie wymagac.
Więc WUJ mnie to wszystko i już.

Witam z kaweczką..:-)

oj żużaczku ale masz nastawienie bojowe od rana:-) no i dobrze:-) dystans, wewnętrzny spokój, harmonia... i nie zapomnij o regularnym oddechu:-):-)
tak sobie lekko żartuję... ale współczuję serdecznie.. kurcze a wydawałoby się, że meblowanie i wykańczanie swojego domku to czysta przyjemność.. a tak.. :-(

uciekam do pracy... odpiszę wieczorkiem.. o ile nie padnę tak jak przez ostatnie dwa dni... chyba już mi sie ciążowa sennsość daje we znaki, ale teraz jest ok, bo jest i mój J i szwagierka.. nie wiem jak to będzie jak zostane sama:-(

słowiczku popieram zuzaczka w takim przypadkach lepiej zrobić za dużo badań niż za mało
ja troszkę panikuję bo Majka od marca przytyła tylko 200g czyli w sumie tyle co nic, bo ważona była dziś w ubraniu, urosłą 3cm, ale waga stoi, a ona dużo je, no i jutro idę po skierowanie na mocz, kupsko i krew

skaba nie przeginaj z tą pracą
zuzaczku o masz rację zlewaj :-)
my dziś jedziemy po tapety bo już przyszły no i oglądać wykładzinę i karnisze, chyba w łikend zaczynamy ostro pokój robić

reklama
Hej!!!!

co tu tak cichutko????

Wczoraj się pożaliłam na Łukiego a dziś z nim lepiej...nawet talerz zupy wciągnął tak, że mu sie uszy trzęsły...normalnie zaskakuje mnie gościu każdego dnia. Sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...

A ja jutro mam dostać @ i dziś chodzę nabuzowana....Bardzo wysokie napięcie...z kijem do mnie nie podchodzić....;-)

Do góry