reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

skaba UUUAAAA!!! GRATULACJE!!!!

buuu... nikt za mna nie tęsknil....:-(

ja tęskniłąm ale myślałam że jesteś w Bielsku ;-)

sie nie pochwalilam ze od 1 lipca jestem kierownikiem apteki:happy2:
noooooooooooo pani kierownik :-D gratulacjony

my dziś pooglądamy oszukać przeznaczenie 3 :-) 1 i 2 były nawet fajne, zobaczymy jak 3 do tego piffko (przy antybiotyku pewnie mnie sieknie) i czipsy :-D dieta cud, ale liczę że coś spalimy :cool2::rofl:

reklama
my tez dzis piffko mamy, ale nic nie spalimy bo u mnie @:sick:

a z filmiku tez nie wiem czy cos bedzie bo Hania jak padla okolo 4 to do 6 spala i teraz nie wiem o ktorej spac sie uda, a ja jutro rano do pracki

wiecie co jak czytałam o ojcu dyrektorze to nie wierzę, a jak czytam że połowa rządu to jego sługasy to normalnie mam ochotę stąd uciekać jak najdalej, ale paranoja jakaś, wogóle pielgrzymka Rodzin radia Maryja, no mam przed oczami obraz z amerykańskich filmów z tymi różnymi "wielebnymi" i ich kościołąmi, jednak idziemy z duchem czasu i postępem :-p

witam wieczornie!!

justyna, agata, gaga, evelinka, margarita, żużaczku dziękuję za gratulacjony!! i oczywiście postaram się zastosować do rad i zadbac o siebie.. choć zwolnić tempa raczej nie umiem... :-):-)
justyna gratuluję nocniczkowych sukcesów:-):-)

WIecie z tym moim samopoczuciem to jest tak,że sam magnez nie wystarczy, trzeba jeszcze rozwiązać trochę problemów. Ale liczę, że po magnezie będzie ich mniej :-D:-D:-p
oj tak tak.. niestety magnezik sprawy nie załatwi:-( ale trzymam kciuki, zebyś znalazła swój sposob na te problemy.. wierzę, że się uda.. :-)

Skaba to dziś maż musi sie leczyć tym co się struł i bedzie dobrze mój tak zawsze mówi;-)

:-) jako dobra żona zaserwowałam mu piwko po obiadku... ale jak go znam to znów z miesiąc na gorzałkę nie spojrzy:-):-)

buuu... nikt za mna nie tęsknil....:-(
ja też jak gaga pomyślałam, że szalejesz w swoim królestwie w Bielsku...:-)

dzis w kościele twu twu była wyjątkowo bardzo grzeczna i wysiedziała całą mszę w srodku wiec nie wiem gdzie to zapisać

uuu pozazdrościć... moje dziecko, gdy tylko zblizamy się do kościoła woła przezornie: TAM NIE! TAM NIE!... ale dzisiaj sukces - udało się wejść do środka:-).. wyszedł dopiero po kazaniu, więc jestem z niego dumna... :-)

WIELKIE GRATULACJE!! I NIEUSTAJĄCEGO PASMA SUKCESÓW ŻYCZĘ!!:-):-)

mam teraz w pracy tyle roboty, że zabrałam trochę do domu.. ale skupić się nie mogę.. bez kawki usypiam:-(

ten weekend jest stanowczo za krótki!!!!

wczoraj sprzątanko i zakupy, a wieczorem urodziny.. dzisiaj kościół, kino i koniec weekendu...:-( byle do piątku...:-)

atol gratki wielkie
skaba ja sie tez przyłaczam do zyczonek . zdrówka kochana
żużaczku jam te z mysslała zes na włościach własnych
margarita i jak koncero zaliczony ?
no i nie wiem co chciałam . nie mamy tv :( chyba inaczej wykorzystamy ten czas

Hej dziewczyny ....trochę nadrobiłam.... , jestem od piątku u rodziców a po drodze byłam u mojego brata w szpitalu. Akurat się wybudził po operacji na szczęście wszystko ok, i być może już za 3 miesiące będzie szansa ,ze odrzuci kule.
wiecie co jak czytałam o ojcu dyrektorze to nie wierzę, a jak czytam że połowa rządu to jego sługasy to normalnie mam ochotę stąd uciekać jak najdalej, ale paranoja jakaś, wogóle pielgrzymka Rodzin radia Maryja, no mam przed oczami obraz z amerykańskich filmów z tymi różnymi "wielebnymi" i ich kościołąmi, jednak idziemy z duchem czasu i postępem :-p
Gaga ja też już po prostu wymiękam , no po prostu brak słów....

Kinek pytałaś gdzie mieszkam...otóż niedaleko M1 koło hospicjum.
Atol gratuluję awansu...
ojj siostra mnie skusiła malibu i coś mi się cięzka głowa zrobiła a tu jeszcze zachciało mi się wiśnie pasteryzować....

reklama
Hello. Weekend jak zwykle szybko minął (m.in. nudnawa wizyta teściufff :dull: a reszta do zniesienia). Jeszcze 3 dni i mam urlopik :-):tak::happy:
a ja się stęskniłam!! dzisiaj właśnie myślałam, ze coś cię tu nie widać:-)

rzeczywiście dobrze wyedukowaną masz córę:-):-) nasz Bartek przepada za dziećmi i lgniedo wszystkich.. wczoraj tłumaczyłam mu, że musi sam chodzić po schodach, bo mamusię boli brzuszek.. baardzo się przejął i nawet tacie przez telefon tłumaczył.. w obie strony na czwarte piętro i przez pół miasta dzielnie kroczył.. aż w końcu powiedziałam mu, że mamusia ma dzidzi w brzuszku... a on odszukał brzuszek pod ubraniem i pocałował.. aż mi łzy w oczach stanęły..:-):-):-)
:-):-):-) chociaż jedna :-);-):blink:.
Ania też bardzo lubi dzieci, jest przeszczęśliwa jak jedziemy do znajomych z dziećmi. Bartuś mądry (wzruszające z tym pocałowaniem brzuszka), już się robi z niego starszy brat :-).

Congratulations!!! Powodzenia w interesach.

I już nie pamiętam, co jeszcze chciałam :nerd::sorry:.
Uciekam do wyrka bo jutro trzeba wstać.

Pozdrawiam

Do góry