reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

jo-anna-on ty nas przyzwyczaiłąś do takiej częstotliwości pojawiania się na bb :-)
agata ja miałam usuniętego raz zęba pod narkozą, a teraz powiedzieli że wystarczy ze znieczuleniem ogólny, ale taka impreza ponad 300zł, a nie wiem czy teraz akurat chcę się kasy pozbywać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

anecik jak Tomuś ?? a inne chorowitki Milian i Domiś lepiej już ?

muszę dziś do marty napisać co z jej bb, bo wiem że nie mogła wejść do nas

skaba jak masz dwie krechy to na 100% :-) buziaczki i dbaj o siebie

reklama
Witam
weekendowe pustki
my po kosciele dziś Amelka sie wścieka z prababcią i ja mam chwile choć nie lubie jak się z nia bawi bo zaraz bedzie wrzask i ja pewnie zleje a teraz pluje no babcia uciekła do swojego pokoju wiec spokój
a poza tym pogoda dziś ładniejsza a tak pochmurno i deszczowo wczoraj po kilka razy wieszałam i sciagalam pranie myślałam że mnie juz trafi
Bibi nadal dostęp kijowy ma i nie ma wczoraj bawila na weselu a dziś pewnie poprawiny i jutro juz urlopik wiec kazała wszystkie goraco pozdrowićZobacz załącznik 44586 i całuje wszystkich.

Justyna zapomniała droge na bb przywołuje cię do porządku
Gratki dla Liwciorka
Skaba to dziś maż musi sie leczyć tym co się struł i bedzie dobrze mój tak zawsze mówi;-)
Skaba no i gratki i dbaj o was superciesze sie z toba
Gaga jak sobie przypomne ten ból :sick::baffled:ujj moje niech sie nie przypominaja bo dentysta sie o mnie pyta juz od dawna
Atolku Domicela witam po wakacjach

elo, Helene udalo mi sie uspic, Hania z tata tez chyba spia bo jakas cisza w pokoju zalegla, wiec sobie tu podczytuje

dostalam @, ciesze sie mimo ze nie czuje sie najlepiej, bo przez te wyjazdy mi sie spozniala i to porzadnie i zaczelam miec ciazofobie, a trzeciego nie planuje jak na razie:no:

oj ta moja Hania niegrzeczna jest ze hej, czekam juz z utesknieniem kiedy ten bunt dwulatka sie skonczy, o ile w ogole:szok:

justyna gratuluje nocnikowych sukcesow, u mnie totalna porazka, tyle tylko ze mowi ze robi kupe i w wiekszosci przypadkow to prawda, bo nie zawsze

nie wiem czy rano sadzac ja na nocnik, mimo ze za 3 sek z niego zlazi? czy olac to i poczekac az sama zechce?

Amelka pospała 1,5 godz obiadek jej dam i jedziemy zobaczyc bo ponoć dziś u nas mają być Golec orkiestra wiec moze ojedziemy
Amelka na nocnik sama siada i woła w 80% kupe rzadko ale siku raczej tak choć jeszcze jej sie zdarza miała kilka dni że jak mówiła siku tzn juz sikam a nie bede wiec polała dywany no ale jest lepiej
dzis w kościele twu twu była wyjątkowo bardzo grzeczna i wysiedziała całą mszę w srodku wiec nie wiem gdzie to zapisać

Atolku wytrwałości i cierpliwości
Oj Żużaczku tesknił tęsknił

reklama
Do góry