reklama
Ż
żużaczek
Gość
w skrócie powyżej opisałam a szerzej to mi się nie chce nawet o tym mysleć.
agata806
Fan(ka)
Heja
Atol - gratulacje To teraz można mówić - panie kerowniczko ;-)
Anecik - zdrówka dla całej waszej trójki
Taaaaaa i znowu nic nie pamiętam co czytałam w pracy :dull:
AAAAaa wieszaczek super, w sam raz do brytyjskiej, konserwatywnej kancelarii dla pana mecenasa
A ja naukę nocnikowania rozpoczełam od ........... zakupu majteczek Udało się w końcu nabyć a najładniejsze i najtańsze kupiłam u siebie na bazarku. Facet przywozi ciuszki z Angli i są świetne. Bodziaki earlydays ma 10 pln
No majteczki się suszą i rano Agata rozpocznie działanie
Atol - gratulacje To teraz można mówić - panie kerowniczko ;-)
Anecik - zdrówka dla całej waszej trójki
Taaaaaa i znowu nic nie pamiętam co czytałam w pracy :dull:
AAAAaa wieszaczek super, w sam raz do brytyjskiej, konserwatywnej kancelarii dla pana mecenasa
A ja naukę nocnikowania rozpoczełam od ........... zakupu majteczek Udało się w końcu nabyć a najładniejsze i najtańsze kupiłam u siebie na bazarku. Facet przywozi ciuszki z Angli i są świetne. Bodziaki earlydays ma 10 pln
No majteczki się suszą i rano Agata rozpocznie działanie
agata806
Fan(ka)
Kuźwa w pracy mam jakiegoś angola na głowie. Ja nie mówiłam po angielsku od wieków, czytać owszem i słuchać też ale mówienie wychodzi mi okropnie :-( Na dodatek to nie zabardzo chcę się nim zajmować Bleeeeeee nie lubię takich sytuacji
agata806
Fan(ka)
Gaga, jeszcze całe długie 3 miesiące! Makabra. Ale dzisiaj chyba studniówka:-)
Słowiczku, jo-anna-on, Wy tu o prawku, a ja właśnie dostałam mandat. I to tak śmiesznie, bo pytam męża w drodze z lotniska ile razy go złapali jak nas nie było. Dojeżdżamy do domu, a tam wezwanie na policję. 100 zł i 4 pkt. amiast 50 km/h jechałam 75 km/h
Ja pierniczę, w w-wie niestety 70 km to norma. Jak się jedzie wolniej to jest się najwolniejszym samochodem na drodze. Jest kilka tras, gdzie ograniczenie jest do 80-90 km/h to największe debile jeżdżą po 180 km/h
gaga
uzależniona
zuzaczku wyluzuj za niedługo będziesz się z tego śmiała zobaczysz i szybko zapomnisz o wszystkich kłopotach jak zasiądziesz z mężulkiem przy kominku z lampką wina :-)
agata angola nie zazdroszczę
a moje dziecko chyba sztamn opętał, jakaś taka mega zwarjowana jest i wiecie co wam powiem, tęsknie troszkę jak Maja mówiła tylko mama i tata :-) teraz jej się buzia nie zamyka, no nie zamyka, mówię do niej ty mały pieronie a ona za chwilę "Maja pieronie, maja pieronie" osłabia mnie już
agata angola nie zazdroszczę
a moje dziecko chyba sztamn opętał, jakaś taka mega zwarjowana jest i wiecie co wam powiem, tęsknie troszkę jak Maja mówiła tylko mama i tata :-) teraz jej się buzia nie zamyka, no nie zamyka, mówię do niej ty mały pieronie a ona za chwilę "Maja pieronie, maja pieronie" osłabia mnie już
reklama
Margarita i Amelka
Fanka BB :)
Witam
Wczoraj koncert swietny mała bawiła sie z nami był od 21,00do 23 ok 23 w domku mała szalała z mamą i padłysmy po powrocie i rano wstac sie nie chciało
mała cos dzis katazryć zaczyna ta cholerna pogoda normalnie szok nocka z głowy
NA teemat rzadu to szkoda słów wstyd to za mało powiedziane
u nas burza leje juz ponad godz dzis kupiła tesciowa zmywarke i mieli przywieżć i dupa leje i nici
Pani kierowniczce gratulujemy
Żużaczku juz bliżej jak dalej i dasz rade
Zdrówka dla chorowitków
mała sie wierci ucieka do niej bo i tak nocka z głowy do jutra
Wczoraj koncert swietny mała bawiła sie z nami był od 21,00do 23 ok 23 w domku mała szalała z mamą i padłysmy po powrocie i rano wstac sie nie chciało
mała cos dzis katazryć zaczyna ta cholerna pogoda normalnie szok nocka z głowy
NA teemat rzadu to szkoda słów wstyd to za mało powiedziane
u nas burza leje juz ponad godz dzis kupiła tesciowa zmywarke i mieli przywieżć i dupa leje i nici
Pani kierowniczce gratulujemy
Żużaczku juz bliżej jak dalej i dasz rade
Zdrówka dla chorowitków
mała sie wierci ucieka do niej bo i tak nocka z głowy do jutra