reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Heja

Atol - gratulacje :cool::cool: To teraz można mówić - panie kerowniczko :-p;-)

Anecik - zdrówka dla całej waszej trójki :elvis::elvis::elvis:

Taaaaaa i znowu nic nie pamiętam co czytałam w pracy :zawstydzona/y::dull:

AAAAaa wieszaczek super, w sam raz do brytyjskiej, konserwatywnej kancelarii dla pana mecenasa :cool::-p

A ja naukę nocnikowania rozpoczełam od ........... zakupu majteczek :-D Udało się w końcu nabyć a najładniejsze i najtańsze kupiłam u siebie na bazarku. Facet przywozi ciuszki z Angli i są świetne. Bodziaki earlydays ma 10 pln :tak::tak:
No majteczki się suszą i rano Agata rozpocznie działanie :happy:

Żużaczku - ale sama przyznaj jakby wszystko było gotowe na czas i bez nerwów to byłaby pewnie pierwsza tak wzorcowa budowa o której słyszałam :happy2: Będzie git albo jeszcze lepiej :tak::tak:

Kuźwa w pracy mam jakiegoś angola na głowie. Ja nie mówiłam po angielsku od wieków, czytać owszem i słuchać też ale mówienie wychodzi mi okropnie :zawstydzona/y::-( Na dodatek to nie zabardzo chcę się nim zajmować :confused2: Bleeeeeee nie lubię takich sytuacji :no::no:

Gaga, jeszcze całe długie 3 miesiące! Makabra. Ale dzisiaj chyba studniówka:-)
Słowiczku, jo-anna-on, Wy tu o prawku, a ja właśnie dostałam mandat. I to tak śmiesznie, bo pytam męża w drodze z lotniska ile razy go złapali jak nas nie było. Dojeżdżamy do domu, a tam wezwanie na policję. 100 zł i 4 pkt. amiast 50 km/h jechałam 75 km/h:zawstydzona/y:

Ja pierniczę, w w-wie niestety 70 km to norma. Jak się jedzie wolniej to jest się najwolniejszym samochodem na drodze. Jest kilka tras, gdzie ograniczenie jest do 80-90 km/h to największe debile jeżdżą po 180 km/h :szok::wściekła/y::no:

zuzaczku wyluzuj za niedługo będziesz się z tego śmiała zobaczysz i szybko zapomnisz o wszystkich kłopotach jak zasiądziesz z mężulkiem przy kominku z lampką wina :-)

agata angola nie zazdroszczę

a moje dziecko chyba sztamn opętał, jakaś taka mega zwarjowana jest i wiecie co wam powiem, tęsknie troszkę jak Maja mówiła tylko mama i tata :-) teraz jej się buzia nie zamyka, no nie zamyka, mówię do niej ty mały pieronie a ona za chwilę "Maja pieronie, maja pieronie" osłabia mnie już

reklama
Witam
Wczoraj koncert swietny mała bawiła sie z nami był od 21,00do 23 ok 23 w domku mała szalała z mamą i padłysmy po powrocie i rano wstac sie nie chciało
mała cos dzis katazryć zaczyna ta cholerna pogoda normalnie szok nocka z głowy

NA teemat rzadu to szkoda słów wstyd to za mało powiedziane
u nas burza leje juz ponad godz dzis kupiła tesciowa zmywarke i mieli przywieżć i dupa leje i nici
Pani kierowniczce gratulujemy
Żużaczku juz bliżej jak dalej i dasz rade
Zdrówka dla chorowitków
mała sie wierci ucieka do niej bo i tak nocka z głowy do jutra

Do góry