reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Cześć baby

Jestem jakaś rozlazła bleeeeeeeee i chce mi sie cholernie spać :sick:

Żużaczku - ramka cudowna, dopóki ją miałam to sobie na nią patrzyłam i patrzyłam :happy2:

No i dalej nie pamiętam co chciałam. Brak czasu na pisanie :sick:, czytam wszystko w pracy ale później zapominam :zawstydzona/y:

Aaaaaaaaaa Domicela - witaj po wakacjach. Zaraz idę oglądać widoczki :-)

Skaba - 500 km w jedną stronę :szok::confused2: My jechaliśmy na Mazury 220 km - w pierwszą stronę prawie 4 godziny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Okolice bardzo nam się podobały ale ja tyle w samochodzie nie wytrzymuję, nie wspominam o dziecku :sick:

reklama
Wesele udane, naprawdę bardzo fajnie zorganizowane :tak::tak:. Tyle, że mój małżonek poszedł spać o 0.30 i już do mnie nie przyszedł. No i mi się dostało, że go nie poszłam obudzić (byłam raz) a o 2.30 to już sama chciałam iść spać bo z Mery nigdy nic nie wiadomo. Zabawy wspólnej było zatem 1,5 godziny :confused2:. Za to niedziela cudowna. Do południa padało ale później było już super, posiłki nad samym jeziorkiem :-p:rofl2::happy2: Cudownie :happy2:

Gaga - fajowe te tapety na ścianę ale nie boisz się, że będzie za dużo kolorów i wzorów bo jeszcze dojdzie jakiś dywanik :confused: Sorki, że pytam, może ja jakaś przerważliwiona jestem :dull:

Agata no to bum bum. kamień z serca.
A mnie wk. tesciowie. Do mnie maja pretensję, że Tomek jakiejs tam listwy nie kupił. Ale w Bielsku to cały czas w kuchni siedziałam i robiłam za kucharkę+ zmywarkę.
OOOO WRRRRRRRR:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Bo tesciowa nie jest w stanie skupić sie na tyle, żeby kretyński obiad porządnie ugotowac.

agata pokój już jest zaplanowany, trzy ściany będą od dołu delikatna pomarańczowa tapeta do połowy, potem pasek z kubisiami i kłapouchami, i na górze tapeta żółta, też taka stonowana, do tego kupujemy naklejki kubusiowie wielkości 20-30cm postacie i nakleimy je miejscami, jedna ściana tam gdzie łóżeczko będzie błękitna, też pastelik i na to naklejone Arielki, myślę że będzie ok, a naklejnki o takie będą
Kubus i Hefalumpy Disney'a 50 naklejek na scianę (208605421) - Aukcje internetowe Allegro
Kubuś Puchatek Disney'a 63 naklejki na ścianę (209826534) - Aukcje internetowe Allegro
a na niebieską ścianę takie
DISNEY PRINCESS ARIELKA DUŻE NAKLEJKI 32 SZTUKI (211465289) - Aukcje internetowe Allegro
i takie coś na pustą ścianę tam gdzie będzie stolik i zabawki
Miarka wzrostu - naklejka - motyw Kubuś Puchatek (210235131) - Aukcje internetowe Allegro
a wykładzinę zrobimy chyba jednokolorową albo lekko pomarańczową, widzieliśmy na zamówienie takie fajne milutki
myślę że będzie ok, jak myślicie ??

gaga a nie za pstrokato?
jesli tyle obrazków, to moze sobie darowac arielki i to niebieskie? Bo chyba za duzo motywów jak na jedno pomieszczenie??

wiesz co zuzaczku też długo się nad tym zastanawialiśmy, ale kubusie przykleimu tak raczej w jednym miejscu, takie scenki obyczajowe zrobimy :-) a pokój nie jest mały, więc chyba będzie ok, arielki będą tylko nad łóżeczkiem, nie na całej ścianie, także ogólnie zrobimy tak że obrazki będą tylko miejscami

Jestem nienormalna! Wydalam ponad £200 na ciuchy dla dzieci. Dobrze, ze juz wracam. No ale jak nie kupic (co prawda to juz czwarty!) kombinezonu dla Malucha za cale £4 w Next?
Dziecko mnie zaczyna martwic. Chyba niedlugo osiwieje z nia. Na obiad zjadla dzisiaj talerz grochowki i 3 albo 4 (stracilam rachube) nalesniki. I wolala: jeszcze. To niemozliwe, zeby byla glodna, chociaz ona nie gryzie tylko lyka. Co jej sie stalo? Jak dlugo to bedzie trwac?

reklama
Do góry