Mnie się podoba ten środkowy sposób położenia naklejek
reklama
marzenaalicja
Fanka BB :)
Witam ponownie,Maximilian nareszcie spi i ja mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza.Moj syn byl dzisiaj okropny,az sie w obiad poplakalam bo mialam wszystkiego dosyc.
Margarita i Amelka
Witam
Gaga świetne pomysły mi sie bardzo podoba pokazuj zdjątka jak tylko skończycie remont
Żużaczku nie przesadzaj z tym wygladem bo i ja ci nakopię a co do tabletek to i ja biorę microgynon21 i spoko się czuje i nie mam wielkich dolegliwości wiec jak dziewczyny mówia może inne?
Arabella a ty to chyba powinnas się cieszyć z apetytu małej a nie martwić ja tam mam zmartwienie jak je za mało a jak chętnie i wola jeszcze to się cieszę to chyba dobrze że chce jeść
Marzenka więc mam nadzije że nocka będzie lepsza a poza tym ze da ci pospać dłużej niż do tej 5brrrr
Gaga świetne pomysły mi sie bardzo podoba pokazuj zdjątka jak tylko skończycie remont
Żużaczku nie przesadzaj z tym wygladem bo i ja ci nakopię a co do tabletek to i ja biorę microgynon21 i spoko się czuje i nie mam wielkich dolegliwości wiec jak dziewczyny mówia może inne?
Arabella a ty to chyba powinnas się cieszyć z apetytu małej a nie martwić ja tam mam zmartwienie jak je za mało a jak chętnie i wola jeszcze to się cieszę to chyba dobrze że chce jeść
Marzenka więc mam nadzije że nocka będzie lepsza a poza tym ze da ci pospać dłużej niż do tej 5brrrr
marzenaalicja
Margarita ja zamiast isc spac to w necie siedze i sama nad soba sie zastanawiam czy ja normalna jestem:-).
Margarita i Amelka
Mój K za pół godz do domku wraca i o 4 jedzie do Warszawy na lotnisko tatę zawieśc i leci do Hiszpanii teśc
Autko jego zostaje więc bede miał jak sie ruszyć z domku więc moze jakos odżyje tylko że wiekszośc znajomych wyjechała :-(no ale rusze sie z tej dziury jak K w pracy bedzie
Autko jego zostaje więc bede miał jak sie ruszyć z domku więc moze jakos odżyje tylko że wiekszośc znajomych wyjechała :-(no ale rusze sie z tej dziury jak K w pracy bedzie
Margarita i Amelka
nie ty jedna no ale fakt ty pobudka o 5 ujjMargarita ja zamiast isc spac to w necie siedze i sama nad soba sie zastanawiam czy ja normalna jestem:-).
marzenaalicja
Margarita ja ostatnio do samochodu sie przyzwyczailam i teraz mi go brak.Maz przyjedzie w piatek i przez najblizsze tygodnie beda kursowala sama i z mezowym:-).U nas dzis dlugo padal deszcz i nawet nie mialam jak do sklepu wyjsc,w takich chwilach brak autka dokucza mi najbardziej.Korzystaj z samochodu ile sie da i baw sie przy tym dobrze;-).
marzenaalicja
Na dzis starczy siedzenia w necie, ide lulu i mam nadzieje ze maly bedzie lepiej spal.Zycze spokojnej nocki i milych snow,papa.
Margarita i Amelka
Marzenka właśnie tak jest ze mna a do centrum mam ok 5 km wiec sporo a autobusów nie lubie wiec zamierzam chociaż mąż nasze chce sprzedać na czasie bo juz się sypie no ale jakiś czas sie rozpaskudzę no i w sierpniu planuje wolne cały miesiąc wiec bedzie dobrze a dalej zobaczymy
Marzenka zycze ci spokojnej nocki i długiego spanka do póżnego ranka ach ale mi sie rymło
dobrej i spokojnie przespanej nocki
Marzenka zycze ci spokojnej nocki i długiego spanka do póżnego ranka ach ale mi sie rymło
dobrej i spokojnie przespanej nocki
reklama
Ż
żużaczek
Gość
Witam przy kaffce!