reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Witam ponownie,Maximilian nareszcie spi i ja mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie lepsza.Moj syn byl dzisiaj okropny,az sie w obiad poplakalam bo mialam wszystkiego dosyc.

Witam
Gaga świetne pomysły mi sie bardzo podoba pokazuj zdjątka jak tylko skończycie remont
Żużaczku nie przesadzaj z tym wygladem bo i ja ci nakopię a co do tabletek to i ja biorę microgynon21 i spoko się czuje i nie mam wielkich dolegliwości wiec jak dziewczyny mówia może inne?
Arabella a ty to chyba powinnas się cieszyć z apetytu małej a nie martwić ja tam mam zmartwienie jak je za mało a jak chętnie i wola jeszcze to się cieszę to chyba dobrze że chce jeść:tak:
Marzenka więc mam nadzije że nocka będzie lepsza a poza tym ze da ci pospać dłużej niż do tej 5brrrr

Mój K za pół godz do domku wraca i o 4 jedzie do Warszawy na lotnisko tatę zawieśc i leci do Hiszpanii teśc
Autko jego zostaje więc bede miał jak sie ruszyć z domku więc moze jakos odżyje tylko że wiekszośc znajomych wyjechała :-(no ale rusze sie z tej dziury jak K w pracy bedzie

Margarita ja ostatnio do samochodu sie przyzwyczailam i teraz mi go brak.Maz przyjedzie w piatek i przez najblizsze tygodnie beda kursowala sama i z mezowym:-).U nas dzis dlugo padal deszcz i nawet nie mialam jak do sklepu wyjsc,w takich chwilach brak autka dokucza mi najbardziej.Korzystaj z samochodu ile sie da i baw sie przy tym dobrze;-).

Marzenka właśnie tak jest ze mna a do centrum mam ok 5 km wiec sporo a autobusów nie lubie wiec zamierzam chociaż mąż nasze chce sprzedać na czasie bo juz się sypie no ale jakiś czas sie rozpaskudzę no i w sierpniu planuje wolne cały miesiąc wiec bedzie dobrze a dalej zobaczymy
Marzenka zycze ci spokojnej nocki i długiego spanka do póżnego ranka ach ale mi sie rymło:-p
dobrej i spokojnie przespanej nocki

reklama
Do góry