reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Mąż wróciła z pracy teraz się kąpcia no i spać idziemy dzis mam jakis dziwny dzień wydaje mi się że jeste,m taka SAMA nie wiem z kąd i czewmu ale mam takie głupie uczucie
uciekam spać nie marudzę

Czesc dziewczyny,ja dzis jak nigdy porannym ptaszkiem jestem. Maximilian o 4.45 zakonczyl spanie,a ja ledwo na oczy patrze.Godzine temu dalam mu paracetamol i teraz sie maly lepiej czuje,nawet sniadanko ladnie zjadl.

Margarita nie badz smutna,a samotna to Ty z pewnoscia tez nie jestes tyklo masz taki glupi dzien.Rozumiem Cie jednak bardzo dobrze,bo ja jestem prawie caly czas sama z dziecmi i tez czasami mysle ze sama na tym swiecie jestem.Jezeli masz jednak ochote nam pomarudzic to marudz,ja tez tak robie ,bo wtedy wiem ze jest ktos kto o mnie pomysli i mnie pocieszy.Buska.

ale jestem wk. znów zaczynaja mi pryszcze wychodzić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Po tej ciązy z Witkiem chyba nigdy do ładu nie dojde. nie dość ze mi figurę zniszczył to jeszcze parchata bede do konca zycia

witam poniedziałkowo ;-),

żużaczku, widzę, że ty nie w sosie od rana :sorry2:...

POwiem Ci , że najlepszy sposób na poprawienie cery, to dietka oczyszczjąca..np. 3 tygodnie tyko na ryżu i warzywach...bez soli, cukru, kawy . POwinno pomóc ...figurze również :tak:
Ja powoli dorastam do takiej diety, bo moja talia, też mi sie nie podoba i to niestety tylko moja wina :zawstydzona/y:

Wszystkim dziewczynom, które pięknie zaliczyły sesję

WIELKIE GRATULACJE :-) !!!!!

singleyellowroseix8.jpg

CZEść KOBITKI
u nas Majka wczoraj poszło spać o 23.20 te pokazy lotnicze dały się we znaki , zasnęła w drodze powrotnej i spała z godzinkę, więc jakoś nie chciała iść normalnie spać

Marzena dobrze że z Miliankiem lepiej, ale ta godzina wstawania brrrrr koszmarna, ja po raz kolejny mam zamiar iść spać w dzień jak małą uśpie, przez ostatni tydzień mam ciśnienie 100/60-70 i nawet kawa mało pomaga

zuzaczku jęku wstrętny, przejdź się może do dobrego dermatologa, albo arelgologa może to alergia na coś(np. na teściową :-))

byłam u dobrego dermatologa - to zmiany na podłozu hormonalnym. niestety wlasnie po ciązy. Pomogło branie yasminy - nietety, mogłam ja brac tylko miesiąc. Nie służa mi totalnie tabsy.
Dieta nic nie pomoze, bo to jak pisałam od czego innego. Wszystko przez zaciązenie. DUUUUUUPA.
Wygladam jak zombie. Teraz mam leki hormonalne homeopatyczne. Jak na razie nic. Zobaczymy potem. na razie...szkoda gadac.:sick:

reklama
Zuzaczku przykro mi czytajac co piszesz jednak zastanawiam sie dlaczego nie wezmiesz innej pigulki.Co tabletka to inne skladniki i moze Ci posluzy.
A tak na marginesie to moja Sarah od 11 dni bierze juz Yasmin i tez tradzik ja naszedl.Dodatkowo ma juz od 11 dni @ i konca nie widac.

Do góry