reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Hej, hej z Wyspy!
Domicela, super, ze tak sie Wam wyjazd udal.
Tutaj leje i wieje. Dziecko ciagle chodzi w dwoch bluzach i kurtce (a angielskie dzieci w krotim rekawku i golych nozkach)
W srode juz wracamy. Wcale mi sie nie chce. Znowu bede sama siedziala na tym zadupiu.
Misiulsko tyle je, ze az wstyd! Na obiad zjadla tyle co dwulatek, szesciolatka i siedmiolatek razem i potem jeszcze wyjadala z mojego talerza. Na to kawal ciasta i wolala jeszcze. Przeciez nie moge pozwolic, zeby rozepchala sobie zoladek! Ale postawilam ja na wage i dalej ma swoje 10,6 kg. Ja za to tyje na potege. Niedlugo bede miala 10 kg na plusie. Masakra!
Gaga, ja ci z fotelikiem tez nie pomoge. My mamy Romer King TS Plus a na innych sie nie znam
Pozdrowionka z Lancashire

Gaga ja też z fotelikiem ciężko, bo Łuki odziedziczył po gabiszonie i jest już stary ale jeszcze jary:-)
A co do tych naklejek to gaba ma puchatkowe. Naklejaliśmy na pomalowaną ścianę. Trzyma się to to, ale jak będzie nisko naklejone to dziecko może sobie samo odkleić. Juz kilka naklejek przekleili według swojego gustu:-).

Domicela dzięki za smska. Nawet odpowiedzieć nie mogłam, bo kartę przekładałam do siory telefonu na chwilkę i nawet na mojej się nie zapisało...Twojego numerka też nie mam...
Super, ze Wam się wyjazd udał...

Łuki w końcu zasnął a ja zaraz lecę foty powklejać.

Marzena zdrówka dla małego.
Żużaczku, nie płacz, na pewno w przyszłym roku sobie odbijecie...
arabella toż to szok z Misiulą, ze tak Ci wcina:szok::szok::szok::szok:

hej
wreszcie mam wakacje egzamin zaliczyłam na 4,5 co jak się okazało było maksymalną u tej pani oceną... zabieram się jutro za odgruzowywanie domu...... mycie okien i takie tam....
Dziś wreszcie normalnie pójdę spać....

Witam
My wczoraj na piffku ze znajomymi byliśmy i fajny taki wypadzik coś plany poszły żeby za 2 tyg jechać gdzies na weekend może Zakopane?
za miesiąc bedziemy mieć inwazję Hiszpanów czyt siostry i szwagrowie K wiec dym w domu
przez cały sierpień

Gaga my mamy Ramatti fotelik i jestem zadowolona co do reszty to nie wiem który ci poradzić
Bibi jak tam po weselichu kaca leczysz??
Justyśka przestań tyle pracować i wracaj do nas
Żużaczku nie tylko ty z celulitem i rozstepami ja sie tez zaliczam i w dodatku z ogromnym sadłem
Domicela fajnie że jeteś zdjątko sliczne napewno fajnie było hmm tylko pozazdroscic my też starsznie podróżowac lubimy ale kasa kasa kasa
w tym roku tylko weekendowe wypady no ale dobre i to
Arabella więc Misiula nie do poznania tyle je oby jej to zostało i niech zarazi jedzeniem moja mała
co to ja jeszcze chciałam......

hej
wreszcie mam wakacje egzamin zaliczyłam na 4,5 co jak się okazało było maksymalną u tej pani oceną... zabieram się jutro za odgruzowywanie domu...... mycie okien i takie tam....
Dziś wreszcie normalnie pójdę spać....

Anecik z kąd ja to znam mi sie luz zaczol tydz temu dokładnie wiec juz ochłonełam ale nie teskni mi sie mniej nerwowa i jakaś inna sie zrobiłam po sesji juz wiec spokój
:tak:

reklama
Witam ponownie,Milianek ma sie lepiej i nareszcie spi.Zobaczymy jaka bedzie nocka i jutrzejszy dzionek.

Anecik fajnie ze juz masz to za soba,a robota nie zajac nie ucieknie.Powinnas sobie czym dogodzic i cieszyc sie "nowym zyciem":-);-).

Arabella,ale Cie cora wrobila,ma apetyt ma i to zdrowy.Widocznie jej tego potrzeba, a swoja strona to wiesz ze u kogos zawsze lepiej smakuje.

Gaga ja tych fotelikow nie znam to Ci nie doradze,przykro mi.My mamy taki i jestesmy bardzo zadowoleni.
MAXI COSI _ PRIORI _ Szybka Wys 0zl _ kol 2007r. _ (208454609) - Aukcje internetowe Allegro
Chyba jest tez wygodny,bo maly z checia do niego siada i nie mam podczas jazdy cyrkow z dzieckiem.Milianek kocha jezdzic autkiem.

Do góry