reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Laseczki
Ja dziś zdałam ostatni egzamin i pomogły wasze kciuki bo na 5 i stypendium będzie i kaski mniej o połowę na studia pójdzie i cieszę sie ogomnie:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
Jutro wszystko nadrobię i do pisania na bierząco bede już miała czas ale sie cieszę
bziaki kochane jesteście dzieki że mnie ględę wspierałyście cały rok Juz jestyem na IIroku ale zleciało fajnnie
Buziaki i dobrej nocki

reklama
hej
ja zaglądam się przywitać
na studiach mam Sajgon w sobotę się dowiedziałam że w czwartek pani zrobi egzamin a dziś przyniosła tezy.....bo zapomniała je w marcu przesłać.....a mieliśmy z nią zajęcia tylko 3 .... brak słów....
oj mam ja zaległości w czytaniu....

Margarita super,że zdałaś i gratulacje za oceny,stypendium,zdolna Kobitka z Ciebie :tak:
Słowiczku to nieźle masz z tymi burzami,rzeczywiście strach.My też niekiedy wyłączamy kompa z sieci jak tak dudni za oknem.
Arabella już niedługo i będzie po brzuszku.Ja pamiętam jak po Dominiku nie mogłam się oswoić,że go nie mam.Łapałam się na tym,ze nadal na niego uważam :-D
Same urlopy,wyjazdy,trochę mi smutnawo,że my raczej w tym roku nigdzie się nie ruszymy.Nawet nie wiem,czy mężuś dostanie urlop...:-(

Czesc Laseczki:-),maly spi i ja nareszcie mam chwile czasu dla siebie i dla Was;-).U nas nic ciekawego nie slychac.Maximilian nadal jest okropny:wściekła/y:,nadaje prawie tylko po swojemu ,a i o nocniku slyszec nie chce.Mezus przez weekend nocowal w domciu,a teraz ponownie na caly tydzien wyjechal,praca,praca,praca.Jeszcze dwa tygodnie rozstania,a potem mamy piec tygodni dla siebie:happy2::rofl2::elvis::-D.Sarah ma jutro ostatni ustny egzamin i dzis byla zwolniona ze szkoly,ma czas na nauke;-).

Margarita gratulacje,mozesz byc z siebie bardzo dumna:tak:.
Evelinka, ja w lipcu bede kilka dni w Legnicy,wiec do Glogowa nie mam daleko, moze spotkamy sie na kawie?

hej
a ja jeszcze w pracy kibluje....a chciałabym zauważyć że pracuję do 17 ;-);-)
co prawda nic mnie do domu nie ciągnie....bo nie ma chłopaków, nikt na mnie nie czeka:no::-(
w domu smutno i pusto...że nawet nie chce się wracać, dlatego dziś zostaje u koleżanki na noc, takie życie jak za kawalerskich czasów....ale czy lepsze????? ojjjj nie, tęsknie jak choler....dzwonie co godzinę, a Marcin tylko mi przysyła zdjęcia MMSem:-):tak:

reklama
Mailen a jakbyś zadzwoniła,żeby chłopaki wcześniej wrócili:confused: Ja bym bez moich nie wytrzymała...Trzymaj się :elvis:
Moje dziecko szaleje.Chce żebym ciągle bawiła się z nim pacynką myszką a ja już odpadam.Tyle dobrze,że w wózku na zakupach mi względnie wysiedział :-)

Do góry