reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witajcie,

Dominik dziś rano dał tacie czekoladkę i obdarował cudnym buziakiem:-)Mieliśmy wczoraj zrobić coś ładnego na papierze,a'la laurkę(jak w zeszłym roku z odbiciem rączki),ale wcześniej z pracy wrócił i nie było kiedy :eek:
A na deser galaretka z truskawami i dużą ilością bitej śmietany.Mmmm...

evelinka dobrze, że mój J tego nie czyta... galaretka z truskawkami... a ja mu podłogi do mycia zleciłam...:-):-):-) zresztą ty jesteś niesamowicie pracowitą mróweczką:-):-)

joanna kostium super!

bibi trzymaj się dzielnie! oby mama szybko wróciła do formy!

reklama
przemeblowałam Bartka pokój... wynieśliśmy łóżeczko.. i jestem w szoku:szok:
mój syn jest już taki wielki...:-):-):-)

chciałabym mu kupić jakąś pościel z autami, ale są tylko takie z autami z bajki i niestety są drogie... na przykład taka...
ŚLICZNA POŚCIEL AUTA,CARS - 3 wzory, W-wA (205310189) - Aukcje internetowe Allegro

niby J mówi, żeby ja kupić, ale szkoda mi pieniąchów:-( może jeszcze gdzieś coś znajdę... gdyby któraś z was napotkała pościel z autami 140x200 dajcie cynk;-)

a witam się
bibi dużo siły życzę
nas dzis puścili wcześniej z zajęć, więc troszke odżyłam, oby przyszły tydzień przeżyć i już wakacje i trochę luzu
wiecie co ale odkąd wtargałam na duspko spodnie sprzed ciąży życie wydaje się piękniejsze, wiem że to głupie ale jednak ;-)
no nic poczytałam zaraz marcie kopa sms'em wyślę bo już przegina z tym nie pisaniem, magda też by już odkleiła się od małża swego

HEJ HEJ
a ja mam już wakację...niestety tylko do września do poprawek, ale zawsze;-)
gaga zazdroszczę formy i gratulacje....ja zamiast szczupleć to chyba wręcz przeciwnie:no:
zaraz Wam opowiem jak to byliśmy dziś na basenie ha ha wielkie plany od tygodnia że idziemy na basen Oluś wołał chlap chlap wszystko ładnie pięknie do momentu kiedy tam nie pojachaliśmy.....Olek wszedł zobaczył i w płacz bierze mnie za rękę i mówi mama brum brum....i tak sobie popływaliśmy...nie spodziewałam się takiej reakcji, staralam mu się jeszcze tłumaczyć że jest fajnie, że są dzieci że będzie robił chlap chlap bo bardzo lubi się kąpać i chlapać w baseniku naszym podwórkowym...no ale cóż mam nadzieję że chociaż jak pojedziemy na Mazurki to się troszkę pochlapiemy, bo w tamtym roku zupełnie się nie bał i szedl do jeziorka do wody po szyję:-)

Witam
Poczytałam co u was ale odpisze jutro
proszę was o kciuki mam jutro o 9-12 egzamin ostatni i najważniejszy proszę trzymajcie mooocno
Buziaki pozdrawiam
Pozdrowienia od Justyny
jutro popisze wiecej właściwie dziśwłaśnie skończyłam sie uczyc i padam
dobrej nocki

margaritka kciuki duchowe trzymam bo niestety ma arkusze do zrobienia, no już godzinkę piszesz, na pewno jest ok ;-)

co z tą martą ???

Cześć!!!
A ja dziś mogę w końcu tu luknąć...bo wczoraj burza za burzą i komputer miałam cały dzień odłączony od prądu...
Dzięki, bo po ostatniej burzy, kilka dni temu poszedł nam zasilacz od anteny i do tej pory nie mamy programów ( co prawda mamy cyfrę ale tam nie ma polsatu)...
A poza tym tak hukało, że na prawdę pierwszy raz w życiu tak się bałam...jak piorun błysnął to w domu zrobił się jasno a było to w dzień, jak grzmoty waliły to cały dom się trząsł...a dowiedziałam sie, ze w uliczce obok komuś dach piorun rozwalił, ale całe szczęście nikogo w domu nie było...gdzieś coś w okolicy ściąga pioruny...ale nie mój dom...ale co burza to jakieś szkody....więc z prądu na wszelki wypadek wszystko wyłączam...

W piątek wybraliśmy się z mężem i z dziećmi świętować do restauracji. Były lody i winko a dzieciaki oczywiście szalały. Najbardziej robawiła Gaba całe towarzystwo swoim tekstem jak skończyła pić sok: WSZYSTKO WYRĄBAŁAM!!!!!!
A Łuki nauczył sie tatusia przepięknie przedrzeźniać...tatuś coś mówi a Łuki niby po nim powtarza i dodatkwo buzię wykrzywia. KOMEDIA, co się uśmialiśmy....

dobra, skończę pisać później bo teraz muszę spadać...
Dziś siostra na parę dni do mnie przyjeżdża więc jak pozwoli to tu znowu luknę.
Miłej niedzieli.

haha słowiczku Gabiszon świetny, a Łukiego już sobie wyobrażam jak przedrzeźnia bo moja małą to samo zaczyna robić :-)

jeżżżżżżżżżżżżżuuuuuuuuuuu mam pisać arkusze i tak mi sie nie chce, że szok,
w domu bałagan straszliwy, pranie się robi i chyba dziś pralkę zajadę na amen

zuzaczku od kilku dni robiłam wywiad kiedy muszę być w pracy bo chciałam strasznie cię nawiedzić w domku twym, no i 20 sierpnia muszę być w pracy, z wakacji wracamy 14 sierpnia, więc nie da rady
9.gif

Witajcie.
Już wiem dlaczego nie moge wysyłać postów................
Poprostu są za długie.....chyba????:confused:bo jak skróce to czasem wyśle.:tak::wściekła/y:
evelinka ale smakołyki serwujesz.no no ,a ja nie mam czasu na takie wymysly.
Poza tym ja jak skaba do roboty swojego zaciągłam:-p

reklama
No to macie nie moge wysłac długiego wiec dziele,chyba nie bedziecie złeco???

Joanna z taka figurką to możesz sobie pozwolić na każdy strój.i tak bedziesz wygladać super.a ten który wybrałaś naprawde fajowy.
Agatka a co to za smuteczki??? ja polecam magnezik do picia .mnie pomaga podonbnie jak słowiczkowi
CDN...........

Do góry