reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Cześć babolinki!!!:-)
Co za tydzień się zaczął...:-(
Mąż dziś wyjechał, będzie dopiero w piątek.:-:)-:)-(
Wypłata spóźniała się dwa dni a my na koncie tylko 1.80.:rofl2:
Telefon mi przestał działać:-( i w ten sposób straciłam większość kontaktów, wszystkie sms-y, filmiki, zdjęcia...jestem odcięta od świata:tak:...
Burza za burzą:szok:...co chwilę latam i wyłączam wszystko z prądu...
Inetrnet też działa jakby mu sie cos stało:angry:...pewnie znowu jakiś port poszedł z dymem od burzy...
Wczoraj w nocy znowu budowaliśmy wał przeciwpowodziowy...ale na wszelki wypadek, bo juz woda zaczynała podchodzić...:tak:
Normalnie ekstremalne warunki :-)
..........................................................................

reklama
cześć kobitki
praca wstępnie napisana :-) w piątek chyba z kolesiem się umówię
margarita super że po egzaminach no i gratki dla Sary
zuzaczku koniecznie musimy się zobaczyć, może te ferie to nie taki głupi pomysł, a wyciągi narciarskie tam macie :-p

wczoraj mieliśmy konferencję :no: tragedia, na szczęście już po :tak:
no i wieczorkiem udaliśmy się chyba w 15 albo więcej osób z pracy do knajpki, tak się wybawiłąm że szok, dziś było troszkę ciężko, ale nie żałuję, oj potrzebowałąm takiej zabawy, odskoczni po tym roku

C.D
Oj słowiczku musisz koniecznie odwiedzic mazurki jak raz pojedziesz, to chyba to sie stanie rytuałem, tak jak było w naszym przypadku.
Arabella no to strzelaj sobie fote.No i nastepna dziewuszka bedzie????
To chyba już na bank wiadomo skoro już zakupki czynisz.
Czyli baby górą
No bidulka ta Misiulka i tobie też współczuje ,masz ty z tymi schodami.
U nas tez są ale ja juz małego nauczyłam że ma pomału i koło ściany schodzic.
Także spoko ale też sie boję żeby nie spadł.

Gaga pogoniła Marte a ja Madzie.Pozdrawia was serdecznie .Ona nie może sie na bb zalogować.Zmienili operatora i od tej pory klapa
no dobra nic juz nie pisze bo znów bedzie problem z wysłaniem

teksty mojej Gabisi:

kromka chleba złożona na pół - czyli sklaśnięta.

W kąpieli:
Gaba udaje, ze nurkuje.
Ja mówię do niej: Tylko nie pij tej wody!!!!!!!
A ona na to: Przecież mam zamkniętą paszcz!!!!!!

no mówię Wam, jak mam czasem wesoło z Gabusiowymi tekstami, a czasem ręce opadają...

reklama
Skoro mi sie udało tyle postów wysłać to nawijam dalej.
Margarita gratki.No i dla Sary też .Bedzie na bb wielkie opijanie.
Widze że Żużaczek za Kuriera bedzie robił;-):-)

Do góry