reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

.Arabelka wreszcie wziełaś sie za leniuchowanie.wkoncu nalezy ci sie to
Już dość pracusiowania.norme wyrobiłaś .teraz norme leżenia wyrób ,bo potem znów sie zacznie.No i może jakąś foteczke brzusia nam tu zaserwujesz???
Nic nam sie pochwalić nie chcesz.A tak nieładnie.Wiec sie nie ociągaj tylko ,
dawaj brzunio Poogladac.I pogłaskaj maluszka.:tak::elvis:

reklama
Słowiczku no to Gaba dała czadu
A mój Badis był dziś ze mną w kościułku i jak ksiadz chodził za ofiarą to on powiedział ""PIJOOK","PIJJOKA" a co to znaczy czytaj na wątku o słowkach maluszków.
Margaritka kciukaski trzymane były .Pomogły?????
moge już gratulowac?????
Mailen a gdzie na te Mazurki jedziesz i kiedy??to moze jakie spotkanko zainicjujemy?Co ty na to?
Skaba Fajnie masz z tym miejscem na Mazurkach tez bym tak chciała.Ale półki co musi mi wynajęta chata wystarczyć.A koło Mrągowa byłam już 2 razy.

Kciuki za wszystkie trzymane!!!
gaga a w naszą stronke to kiedy zawitasz??
no właśnie arabella wrzuć jakieś fotki!!!!Plisssssssss.
bibi trzymaj się kobietko!!!

A ja ostatnio przytyłam...troche w d.. i uda poszło, szkoda, ze nie w cycki:tak:;-)

słowiczku chyba nie zawitam :no: sierpień odpada bo jedziemy do Tylicza, potem już praca, może w lipcu, ale to teść musi wenę złapać na zawiezienie nas no i pewno jakbyśmy wpadli to na sobotę niedzielę, ale chyba też nic z tego, przecież ja obronę mam :zawstydzona/y:

a na mazurach byłam 9 razy, jak skończyłąm 6 lat to pojechałąm na obóz harcerski i potem 9 lat pod rząd tam jeździła, Ryn, Wejherowo, i tym podobne, oj miłę to czasy były, bardzo miłe.........
no zmykam do papierów, bo jeszcze w cholerę tego mam :wściekła/y:

Hej hej!
Dziewczyny, nie mam zadnego zdjecia. Serio. Zreszta lepiej mnie nie ogladac, bo wchodzi mi nie tylko w brzuch, ale i w uda i w tylek. brrrrr:wściekła/y::zawstydzona/y::no:
Wczoraj troche poszalalam na zakupach i wydalam prawie cala kase. Oczywiscie obkupilam dziewczynki.
Misiunia spadla wczoraj ze schodow. Prawie zawalu dostalam, bo widzialam to i wygladalo strasznie. Na szczescie chyba nic sie nie stalo, bo nic nie widac i Mala zachowuje sie normalnie. I wiecie co? Mialam ochote jeszcze jej przywalic, bo tysiac razy mowilam, zeby nie schodzila na dol, dwa razy wciagnelam ja ze schodow, a jak sie odwrocilam, to ta znowu na schodach i buuum. Jak sie wyplakala to... znowu ruszyla na schody. Nie mam slow! Dzisiaj tez rabnela sie dwa razy i ma okropny kaszel.

reklama
bibi ja nic konkretnego nie mam na myśli póki co to bardziej na planach spoczywa;-)a chcialabym bardzo Mazurki chociaż z Olciem zaliczyć na jakieś 4 dni bo na tak krótko to chyba nad morze nie warto taki kawał drogi gnać

musiałam dziś utopić smutki w butelce wina bo....ja wróciłam dziś do domu, koniec laby jutro do pracy a chłopaki, zostali u teściowej (planują na cały ten tydzień) ale ja im daje czas najdłużej do środy, a ja głupia najpierw się cieszyłam że te parę dni sobie troszkę odpoczne a teraz widzę jak tęsknie, już jak wracałam do domu to ryczeć mi się chciało całą drogę, a teraz siedze w tym pustym smutnym domu....SZOK nawet nie wiedziałam że az tak strasznie będę tęskniła tym bardziej że dopiero minęło kilka godzin jak się nie widzimy....tęsknie straaaasznie smuuuutno mi.....nie tak do tego starego chłopaka jak do małego mojego mężczyzny życia!!!!!

dobra spadam już tu nie smęcę czas szykować się do pracy, poprasować ubranie na jutro itp....

Do góry