reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam
uff
dzień dziś ciężki ale o tym na@#$%%
Dzięki dziwczyny za słowa otuchy bardzo mi dzis pomogły
i podniosły na duchu
Arabella bedzie dobrze brzuszek nie problem maleństwo córunię masz jedną wspaniała no i druga z tego co czytam w drodze kobitki góra bedą ci wspierać
Anecik bdzie dobrz powodzenia życz i oby poszło gładko:tak:

reklama
A dzwoniłam do Justyny świetny urlop mają zadowolona Liwciorek też na lodach żyje mówiła no i wraca chyba w tym tyg lada dzień się chyba pokarze
A Bibi nie może napisać posta bo coś z netem ma nie tak i
Madzia chyba też nie może wogóle na bb wejśc

hej kobitki!!

podczytuje was i podczytuje, ale nie mam siły nic sensownego sklecić:-(
jak zwykle padam na pysk....

pojechałam dzisiaj do Krakowa po wpis i gościu nie raczył przyjść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pięć godzin zmarnowanych, no i wytłukłam się tym autem...:wściekła/y::wściekła/y:

pędzę do łóżeczka, bo ledwo żyje...

Margarita ogromne gratulacje!!!!

Ja juz po wizycie u dentysty,ale w czwartek mam nastepny termin. Maximilian byl tak okropny ze stomatolog nic nie chcial robic bo ja sie za bardzo denerwowalam.W czwartek bede mogla pojechac tam sama,bez mojego malego samczyka:-p.

Mailen ja ciebie bardzo dobrze rozumiem,kiedys tez taka bylam,bez dzieci ani rusz.Teraz jestem na etapie egotstki i jak tylko mam okazje to wykorzystuje wolny czas tak dobrze jak tylko sie da i nie mam wyrzutow sumienia.Nasza podroz poslubna odbylismy bez dzieci i wcale nie bylo mi teskno.Wiedzialam ze moja mama dobrze sie nimi zajmnie i co dwa dni dzwonilam do domu.Moze to troche dziwne co pisze,ale ja nie jestem tylko matka i zona.Ja to ja -Marzena,ktora lubi troche sie "rozerwac" lub spokojnie poczytac,albo zajac sie swoim hobby.Moze i Tobie uda sie ten "wolny" czas wykorzystac bardzo milo i pomysl jak dobrze bedziesz sie czula witajac swoich meszczyzn.Zycze Ci przyjemnego wieczorku u kolezanki,baw sie dobrze;-).

Agata na zdrowie:-D:-D

Zmiana%20rozmiaruDSC05137.JPG

AGATA!!!! Jutro jade do Warszamy, Ikea i castorama w Markach - moge przywiesć ci ta rame, nie będziesz musiała płacić za kuriera. TYLKO SKONTAKTUJ SIE ZE MNIĄ!!!!!!

reklama
Witam Was serdecznie;-).U nas jest tak paskudna pogoda ze najchetniej to bym z wyrka nie wylazla:crazy:.Wiatr, deszcz i zimno jest bardzo brrrrrr.Normalnie zamiast lata mamy jesien:-(.Sarah ma egzamin za soba i zdala go na 6-ke:-).

Zuzaczku ramka jest bardzo ladna.

Do góry