jo-anna-on
Pindory i godody
Witam sobotnio.
Fajnie Wam z Mazurami. uwielbiam Mazury chociaż już kilka lat nie byłam. A gdzie dokładnie jedziecie? A na łódeczkach też nie lubisz pływać? (popluskałabym się w jeziorze ... czekam z niecierpliwością na wyjazd nad morze - a może mi się uda wykąpac w morzu...)
Cholibka no to pech z tym basenem. My się moze dzisiaj wybierzemy.joanna no cholibka rzeczywiście nas tam nie było:-( cos nam ostatnio nie po drodze - a to @, potem bartek biegunka, teraz sesja, mieliśmy jechać jutro, ale paskudnie kaszle, za tydzień na Mazury i leci tydzień za tygodniem.. :-(może na Mazurach pogoda dopisze, choć pewnie nie damy rady nad jeziorko lecieć...
tym bardziej, że mnie to przesadnie nie ciągnie... ja to blada jestem jak mam się w jeziorku zanurzyć (w dzieciństwie też miałam wrodzoną niechęć do kąpieli - mama mi to do dziś wypomina:-)).. ale chłopaki kochaja się pluskać:-)
Fajnie Wam z Mazurami. uwielbiam Mazury chociaż już kilka lat nie byłam. A gdzie dokładnie jedziecie? A na łódeczkach też nie lubisz pływać? (popluskałabym się w jeziorze ... czekam z niecierpliwością na wyjazd nad morze - a może mi się uda wykąpac w morzu...)