reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
aha pozdrowionka od marty, czyta nas, ale nie wyrabia z pisanie, to trochę jak ja :-(
czytam na bieżąco a jak przyjdzie co do czego to nie wiem co napisać :zawstydzona/y:
no na pewno dla wakacjujących się dużo słoneczka i lekkiego chłodnego wiaterku
chorowitków mam nadzieję że nie ma żadnych
ehhh słowiczku tak mnie na tego griila teraz ciągnie, a tak przy okazji, mojemu teściowi zachciało się jechać w twoje rejony, tak na wycieczkę, to mu mówię że nas zawiezie do znajomych i po tygodniu po nas wróci a on że ok :-) także słowiczki strzeszcie się bo jeszcze was możemy nawiedzić :cool2:

A tak sobie przyjechalam do kolezanki na 3 tygodnie. Jest wesolo, bo w domu czworka dzieciakow (przez dwa dni byla 5) i my obie w ciazy.
arabella no to super i masz spokój z wodą zanieczyszczoną i mamuśką :-p, no to odpoczywajcie, chociaż to nie możliwe, na pewno bawcie się dobrze, kurcze trzy tygodnie, i chłop cię tak póścił ??

Arabella super!!
My w tym roku nigdzie się nie ruszamy. Tylko na jeden dzień za Warszawę, na chrzciny córeczki mojej sister.

Za oknem pochmurno, w końcu.
Skończyłam tekst o cyckach. tak goraco było, wcale nie cyckowo. mojego Tomka wyeksmitowałam na drugi koniec łóżka. Grzeje jak piec a ja mam zawsze chłodna skóre to sie skubany chciał przytulac. jemu było ok, a mi jak przy piecu hutniczym. Dostał po łapach. Niech czeka na jesień:cool2:.

hello
ja od dziś tydzień na urlopiku, więc mam nadzieję ze będę tu częściej zaglądać, powklejam jakieś aktualne zdjęcia.Nigdzie nie wyjeżdzamy bo ten urlop to taki bardziej przymusowy, ze względu na to że moja mama ( na codzień niańka Olka) poszła na zabieg na tarczycę, na jod i nie może mieć przez tydzień kontaktu z dziećmi, więc ja ten tydzień siedze z Olkiem a następny tydzień Marcin.
A wyjedziemy może gdzieś na 4 dni w pierwszy weekend lipca.

Co poza tym, w sumie OK, Olek zdrowy całymi dniami latał by po dworku o 21 nie da się do domu zagonić:szok: tylko jednak rzecz mnie nie pokoi od jakiegos czasu ma zatkany nos...nie ma kataru nic mu nie leci z nosa a oddycha przez buzie, męczy się jak pije i chrapie przez sen....co to może być jakaś alergia czy coś?????:baffled::confused:

u mnie sesja w pełni w tym tyg ostatnie 2 egz a reszta pewnie we wrześniu (czyt. poprawki) bo straszne przedmioty w tym semestrze :wściekła/y::-:)no:

pierd#$$%%$^ w domu straszny a leń jeszcze większy:no::confused::dry:
Olek usnął więc może uda mi się napić kawki, powklejać zdjęcia i choć troszkę ogarnąc....a no i powiesić pranie, bo już druga pralka dziś wstawiona.

Mailen wyglada mi to na 3 migdał. I objawy wypisz wymaluj i wiek się zgadza.
Rozpoznac to może jedynie laryngolog. lekarz pediatra nie ma takiego sprzętu do zagladania w gardziel:tak:

żużaczku....upsss :zawstydzona/y::wściekła/y::-( ale to tak samo z dnia na dzień????skąd to się bierze????
może faktycznie jak mam wolne to bym się przeszła do laryngologa...mój brat (chrzestny Olka ) ma trzeci migdał, nie miał wycinanego...kurcze zmartwiłam się, myślałam że może ma zatkany nosek, od tego że spaliśmy czasem w te upały przy otwartym oknie albo po pluskaniu się w baseniku, ale to raczej coś by leciało też z tego noska...:no:

reklama
mailen to się wydaje, że z dnia na dzien. Bo najpierw sie tego lekkiego przytkania nie zauwaza. W kazdym razie warto skontrolowac i w razie czego szybko usunąc.:tak:

Do góry