reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
jestem
nogi mi do d.... wchodzą a przetańczyłam 1 taniec..... Tomek dał czadu i było go wszędzie pełno tylko nie przy stole....... o 20 stwierdziliśmy że mamy dość i pojechaliśmy do domciu...
na szczęście nie było za gorąco
a wirus @ dotarł do mnie rano sie budzę i tu bach, ale czemu mnie to nie dziwi zawsze jak idę na wesele to tak mam
idę spać...

Heja

Żanteka - dzisiaj się zastanawiałam czemu tu nie zaglądasz, pisz częściej.

Wczorajsze spotkanie bardzo udane, Marysia chyba zadowolon no i na dodatek spała dzisiaj do 8 :szok: rano. Cudownie :laugh2:

jestem i witam....
olusiowa raczka goi sie, caly czas jezdzimy na laserki i na prady.....
ja po wypadku czyje dyskonfort kregoslupa...zalatwilam sobie kriokomory zaczynam w 25....
zaraz wkleje zdiecia ...

Cześć kobiteczki!!!
Dziś czuję się tak, jakbym się nie czuła:no:
Popróbowałam wczoraj z mężem pod domkiem finlandię limonkową i dziś strrrrrraaaaasznie tego żałuję. Łeb mi pęka, serce się trzęsie. Ale człowiek głupi.

A tak z innej beczki........czy tylko moja córcia nie wie, do czego służy nocnik???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rozmawiałam z koleżanką, dziś mamą 5letniej dziewczynki i powiedziała, że jej Julcia w wieku dwóch lat już w nocy była nawet bez pampersa.

A tak z innej beczki........czy tylko moja córcia nie wie, do czego służy nocnik???:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rozmawiałam z koleżanką, dziś mamą 5letniej dziewczynki i powiedziała, że jej Julcia w wieku dwóch lat już w nocy była nawet bez pampersa.

nigdy nie popełniajcie błędu porównywania dzieci. Witek za nic na nocnik nie siądzie. prawie nie mówi. Bogucha w wieku1,9 miesiaca nie nosił pampersa, mówił pełnymi zdaniami (wyraźnie wszystkie wyrazy). Obaj wychowywani byli jednakowo. :tak:
Czyli jak widac, chocby rodzic stawał na uszach i rzęsami tupał to i tak dzieci rozwina się w sowim własnym tempie. :cool2::cool2:

reklama
Hej Hej
Pozdrowionka z chlodnej Anglii!
Moje dziecko tutaj caly czas wola: JESC! Normalnie nie wyrabiam.
kochana a skąd ty się w Anglii wzięłas ?? coś mnie chyba ominęło

a wogóle to się witam
niewyróbka no ale trza jakoś sobie radzić no nie :-)
jedna praca prawie oddana, konspekt napisany - w środę :szok: mam lekcję z matematyki przed dyrekcją (matematyczką) i inną matematyczką - dwa dni przed zakończeniem roku - bez komentarza, praca dyplomowa się pisze, i chyba nie będzie tak źle, chociaż zobaczymy jak ją zobaczy mój opiekun co powie

u nas Majeczka mówi bardzo dużo, wszystkie zwierzatka z zoo nazywa, mówi coraz więcej zdań, pięknie odmienia końcówki, no ale nocnik u nas leży, jeszcze tydzień i zacznę ją sadzać, zobaczymy wtedy

Do góry