reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Nie mówcie mi nic na temat zachowania dzieci, bo mnie zaraz trafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nie dość, ze jest tak jak kilka dni temu pisałam ( Łuki wyje, marudzi, histeryzuje, rzuca się na podłogę a Gaba dyskutuje i pyskuje) to się mnie nic a nic nie słuchają i dodatkowo tak się piorą, ze szkoda słów...
Bicie, kopanie, gryzienie, ciąganie za włosy itp. Czyli regularne bitwy od samego rana do samego wieczora. Wystarczy byle pretekst. SZOK. Mam ich dość!!!! Co się im stało pytam ja się
Mogłabym kilka już fajnych historyjek napisać jak się dzieci biją i o moim czasem niepedagogicznym podejściu do tego wszystkiego...
A poza tym zapisałam się na kurs prawa jazdy. Dziś mialam pierwszy wykład. Ciekawe kto mi wyda to prawo jazdy
A tak w ogóle to nie mam czasu...
wpadnę na chwilkę poczytać co u Was, przynajmniej z tym jestem na bieżąco.
Jeszcze chciałam powiedzieć, ze zmywarka działa jak należy, mężuś ładnie ją wmontował w mebelki i już teraz to mnie bardzo cieszy...zwłaszcza jak są goście i naczyń masę...Luzik.
Gaga wiesz, że zaproszenie macie i skorzystać z tego trzeba!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mężuś nie ma nic przeciwko ale powiedział, ze sypialni nie odda!!!;-);-);-);-);-);-);-)
skaba odnalazłaś już nasze zamknięte wątki???
Nie dość, ze jest tak jak kilka dni temu pisałam ( Łuki wyje, marudzi, histeryzuje, rzuca się na podłogę a Gaba dyskutuje i pyskuje) to się mnie nic a nic nie słuchają i dodatkowo tak się piorą, ze szkoda słów...
Bicie, kopanie, gryzienie, ciąganie za włosy itp. Czyli regularne bitwy od samego rana do samego wieczora. Wystarczy byle pretekst. SZOK. Mam ich dość!!!! Co się im stało pytam ja się
Mogłabym kilka już fajnych historyjek napisać jak się dzieci biją i o moim czasem niepedagogicznym podejściu do tego wszystkiego...
A poza tym zapisałam się na kurs prawa jazdy. Dziś mialam pierwszy wykład. Ciekawe kto mi wyda to prawo jazdy
A tak w ogóle to nie mam czasu...
wpadnę na chwilkę poczytać co u Was, przynajmniej z tym jestem na bieżąco.
Jeszcze chciałam powiedzieć, ze zmywarka działa jak należy, mężuś ładnie ją wmontował w mebelki i już teraz to mnie bardzo cieszy...zwłaszcza jak są goście i naczyń masę...Luzik.
Gaga wiesz, że zaproszenie macie i skorzystać z tego trzeba!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mężuś nie ma nic przeciwko ale powiedział, ze sypialni nie odda!!!;-);-);-);-);-);-);-)
skaba odnalazłaś już nasze zamknięte wątki???
słowiczek
mama pisklaczków
Agata magnezik sobie kup!!!
Poważnie, pomaga.
Poważnie, pomaga.
słowiczek
mama pisklaczków
Spadam do przepisów, dopuki mam zapał...bo ja taki słomiany zawsze mam do wszystkiego...
Margarita i Amelka
Fanka BB :)
Witam
moje drogie wróciliśmy fajnie było ale krótkoniestety tylko weekend i na dłuższe wakacje nam się nie zapowiada
Amelka się wyszalała wykąpciała aplała sie w wodzie i wychodzić nie chciała zdjatka powklejam jak tylko zgram sobie od kolegi bo naszym złomem aparatem nie robilismy
Arabella ciesze się ze jest ci dobrze odpoczywaj i mała jak je suuper
Amelka tez zaczeła wcinać górskie powietrze jej słuzylo
doczytam co u was
moje drogie wróciliśmy fajnie było ale krótkoniestety tylko weekend i na dłuższe wakacje nam się nie zapowiada
Amelka się wyszalała wykąpciała aplała sie w wodzie i wychodzić nie chciała zdjatka powklejam jak tylko zgram sobie od kolegi bo naszym złomem aparatem nie robilismy
Arabella ciesze się ze jest ci dobrze odpoczywaj i mała jak je suuper
Amelka tez zaczeła wcinać górskie powietrze jej słuzylo
doczytam co u was
nenar
Fan(ka)
Ja jutro wybieram sie na usunięcie trzeciego migdała z Martą jak wrócę zdam relację!!!
evelinka
Nenar to powodzenia jutro na zabiegu,oby poszło szybko
Dominik się budzi co chwila i chce żebym do niego przyszła,więc uciekam.Zresztą już późna pora jest,a rano trzeba wstać.
Spokojnej nocki.
Dominik się budzi co chwila i chce żebym do niego przyszła,więc uciekam.Zresztą już późna pora jest,a rano trzeba wstać.
Spokojnej nocki.
Margarita i Amelka
Nenar powodzenia na zabiegu
Ja mówie doobrej nocki
Ja mówie doobrej nocki
reklama
Ż
żużaczek
Gość
a u nas fajniascie. pada od rana, jest chłodno...jednym słowem nareszcie pogoda na sex