reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej kobitki !!

zanim pójde lulu kukam do Was bo mi tęskno za Wami !!!

jutro Liwia jedzie do bejbibumowej koleżanki Wiki na urodzinki :-D ale sie ciesze będzie super na pewno !!

Ewelinka no no no to Ci kochliwy Dominiś sie zrobił i juz za pannami sie ogląda :-D a swoją drogą to Ałaaaa Liwia dokładnie tak jak Domiś :-)

Domicela nie zapomnij mi pomachać :-D

Bibi byle tego chłopa swojego nie zamęczysz teraz :cool2::szok:

Margaritka :-) fajnie było z K pogadać na gg :cool2::tak::-)

Madzia oj to znów nam znikniesz jak męzuś wrócił :blink:

gaga super że wypad sie udał ! my ostatnio byliśmy w Ostrawie w zoo i największą furorę wywoły kózki w mini zoo które mozna było karmić no i oczywiście histeria jak chciałam z nią wyjść :cool2:

widze zę nocniki na topie a u nas a co tam pochwalę sie dziś kolejny dzień bez pampersa, jak wczoraj jechałyśmy do sklepu to jej założyłam a tu dziecko po godzinie woła mi eeee no i podsikało trawnik i wróciłysmy z suchutką pieluszką !! Oby jej tak zostało !!

reklama
Cześ ć kobiteczki :-)
A jakoś spać już od 5 nie mogę - brat pisał smsa do jakiejś lubej poznanej pewnie w nocy na disco i mi przypadkowo wysłał smsa i już się rozkojarzyłam i d... ze spania.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

u nas nocniczek dalej "kwitnie" w szafie, no czasmi służy do zabawy, ale ani raz nie było ze skutkiem:no:
Idę luknąć w zdjątka, bo trochę mnie nie było i chcę pooglądać i może sama coś wkleję. Papatulki:-)

Ale tu cisza....dawno takiej nie było:tak:

Była u nas moja mama i czasu nie miałam tu zaglądać...
A Wy pewnie wybyłyście w plener...i dobrze...bo pogoda super, choć ja za taką nie przepadam...chcę dla odpoczynku chwilowego deszczu!!!!!

A tu jak chcecie popatrzcie jak Łuki szaleje na zjeżdżalni.
http://s008.wyslijto.pl/index.php?file_id=47146809043343478988

gaga pisz jak Majutek szlała w zoo.
justyna super Liwcia z tym niesiusianiem
anda zaglądaj do nas częściej!!! A Oliweczka wspaniała na tych foteczkach, taka pannica się już z niej zrobiła
skaba udało się nanoszenie na mapkę?wszystko gra i bzyczy?
evelinka mój Łuki też woli się pobawić kredkami niż używać ich w przeznaczonym celu...

Spadam
Mam nadzieję, ze się wieczorkiem odezwiecie.

kiedyś opisze zoo bo teraz kupa roboty, ja w każdym razie zoo odchorowałam dziś na pogotowiu mega spuchniętym ryjem i wysypką od sierściuchów :no:

oj gaga to ci dopiero:no:

u nas wizyta w zoo byla bardzo udana, co prawda Hania rownie byla zainteresowana ludzmi jak i zwierzetami ale zawsze jakas atrakcja:tak:

moja T. jak dzis poszedl do pracy na 8 to do tej pory go nie ma fak, a jutro na 6 idzie, dobrze ze juz wyjezdzamy

jakos tak nie wiem za bardzo co mam pisac i w ogole...

dobra nie bede wam smecic, papappappap

Hej dziewczyny pozdrowienia z Gmunden.Jechalismy tu 12 godzin...ale dostaje pierdolca z ta austriacka klawiatura wszystko popryestawiane.Julka super zniosla podroz , a mielismy niezle przygody bo tak odczytalam mape ze nawet promrm plynelismy:rofl2::sorry2:.To znaczy mostem przez Odre.A do Pragi to juz szybko nie wroce :wściekła/y::wściekła/y:godyine stalismy w mega korku przez lekka stluczke.Bo tam kazda ryse policja mierzy i w ogole zamieszanie na calego.
Wk...rwia mnie ta klawiatura wiec tylko dodam ze moj maz wynurkowal dzisiaj pancerfausta , rano byl upal a po poludniu padal grad.
Gaga to jak Ty mozesy miec psa i kota skoro masz alergie????
Justyna bede machac w sobote do Ciebie...:tak:

Heja.
joanna miałaś rację:-( mam nadzieję, że to nie przeszkodzi waszym planom ogniskowym;-)
W końcu skończyło się na grillu bo drzewo zamokło. Ale i tak było fajne spotkanko.

my ostatnio byliśmy w Ostrawie w zoo i największą furorę wywoły kózki w mini zoo
oj moja Ania też uwielbia kózki <kozi> (z akcentem na ostatnią sylabę) (często chodzimy je karmić)
A jakoś spać już od 5 nie mogę - brat pisał smsa do jakiejś lubej poznanej pewnie w nocy na disco i mi przypadkowo wysłał smsa i już się rozkojarzyłam i d... ze spania.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no nieźle, jak się nie skapnął to pewno biedak czeka na odpowiedź ;-);-):-D:-D
Domicela fajnie że już na miejscu jesteś, wklej jakąś fotkę jak będziesz mogła. Udanego pobytu.
My tez się do zoo wybieramy, być może do Warszawy, ewentualnie pozostaje Chorzów a może Kraków. Zobaczymy. Ania lubi zwierzątka więc się na pewno ucieszy z wycieczki.
Slowiczku wow ale Łukasz szaleje :szok:
Ufff, luknę na zdjęcia i spadam spać. Najpierw jednak musia ANia zasnąć.....

witam !!!
my wróciliśmy z imprezki u Wiki - super było !!!!!!!! dużo dzieciaczków i głośno ze :szok:
Liwia zachwycona no i w aucie padła i do teraz spi nawet sukienki jej nie zdjełam :eek: ale dobrze że taka bez jakiś tam cudeniek więc wygodnie jej !!!
Ja jak tylko wróciliśmy popędziła do zakładu robić dalej :sick: mam stracha że do czwartku nie wyrobię z wszystkim a jeszcze czeka mnie egzamin we wtorek z angielskiego a ja ani nie pamiętam gdzie walłam tą tęczką nie mówiąc juz że zawartości jej wogóle nie pamiętam :baffled:

Domicela fajnie że dojechaliście szczęśliwie do celu !! wypoczywaj i super że kukasz i do nas !!

Gaga jednym słowem przesrane !! Liwcior Ci przesyła fu fu fu na ała !!

Słowiczku nie moge tego pysiaka pooglądać :-(

oddeleguję sie juz chyba spać !!!

reklama
Witam wieczorkiem przy zimnym piwku:-).Ale mi Maximilian dal dzis w kosc,normalnie juz z rana sie poplakalam,bo na sama mysl ze bedzie taki caly dziem,a ja z nim sama to mi sie wszystkiego odechcialo.Poszlismy na spacer,a on dalej swoje,jak nigdy.Chyba mu ten upal dogryza:crazy:.A ja wczoraj pierwszy raz z mezem na motorze jechalam i na kazdym zakrecie ze strachu umieralam:-D.Nawet nie wiem czy mi sie podobalo,jakos nie moge sie zdecydowac:happy2:.

Domicela milego wypoczynku.A co do klawiatury to kwestia przyzwyczajenia,ja mam takie problemy jak w Polsce przy komputerze siedze:-D.

Slowicku szkoda ze ja nie moge Lukasza podziwiac.Mam na tej stronie problemy:wściekła/y:.

Justyna podziwiam Twoja coreczke i wszystkie dzieci pozbywajacych sie pampersow.

Do góry