reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Czesc Dziewczyny,ale u nas upal,az milo bo ja lubie taka pogode:-).Axel wlasnie do miasta po Sare pojechal i ja na chwileczke do Was zagladam:tak:.Moja cora to taka juz pannica ze do lokalu na imprezke poszla.Jak te dzieci szybko rosna:szok:.

Domicela i ja zycze Ci milego wypoczynku.Wracaj do nas zrelaksowana i pelna energi;-).

Evelinka pierwsze kroki z nocnikiem juz postawiliscie i teraz to chyba bedzie co raz to lepiej.Maximilian nadal boi sie nocnika jak diabel swieconej wody,ciekawe jak dlugo to jeszcze potrwa:confused:.

Madzia,a Wam zycze WSPANIALEJ nocki.Dobrze wiem jak to jest kiedy partnera tyle czasu nie ma.

a ku ku

a my wyjezdzamy nad morze we wtorek na trzy tyg.

mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i ze nie bede musiala wczesniej wracac, bo z moja mama nadal niezbyt ciekawie

pozdrawiam, pa

atolku ale ci fajnie oj trzy tygodnie, a z mamą może będzie ok, oby....

Mailen jutro uderzam do kuzynki która studiuje ekonomię, jak coś to ciebie też będe molestować ;-)
zaraz wyruszamy do zoo, Majcia już wyedukowana, wie że są tam zwierzątka i wogóle, mnie zastanawia tylko jak ze spaniem będzie :sorry: ale damy radę :cool2:

wiecie co własnie przeżyłam szok, czytam sobie posty na bb, a Majka rysuje, od jakiegoś czasu ma zajawkę na żółwie, no więc rysujemy jej z K żółwie, ja patrzę a małą narysowałą o takiego :szok::szok::szok: ale mnie zaskoczyła, normalnie w ramkę i na wystawę :-)

37338512wl6.jpg

hej witam się i zmykam, bo dzisiaj robimy jakieś nanoszenie na mapę naszego domku i lece na działeczke (wezmę termos i wypiję kawkę na.. pryszłym.. tarasie:-):-)) Ale się cieszę!

Gaga nadzwyczajna ta twoja córcia!!:-):-) żółw cudeńko:-)

Maximilian nadal boi sie nocnika jak diabel swieconej wody,
Ty już tego diabła nie wywołuj,bo widzisz co się później dzieje na zdjęciach :szok::-p:laugh2:
Gaga rysunek mnie powalił dosłownie,zdolniacha z Majeczki...
Dominik nie jest zupełnie zainteresowany kredkami.Ostatnio się nawet martwiłam :-( On woli kredki wykorzystywać do innych zabaw,typu przewożenie ich samochodem,albo układanie w rządku,albo rzucanie nimi w psa,albo zamazywanie tego,co dla przykładu narysowała mama :rolleyes:
Domicela miłego wypoczynku.
My się chyba dzisiaj wybierzemy do marketu,mają być koty z "Budzika" i jakieś zabawy dla dzieci.A do południe ma wpaść fryzjerka zrobić Dominikowi porządek na głowie :-) Gorąco,ale ja się cieszę z takiej pogody.
Gaga napisz później jak poszło w zoo:tak:

jej ale ma dzisiaj powera:-):-):-)
chyba przez cały tydzień tyle nie zrobiłam co dzisiaj:-) a to przecież dopiero połowa dnia:-) aż strach pomyśleć co mi jeszcze do głowy wpadni:-)
J wróci z pracy, jemy obiadek i spadamy na skałki... wczoraj poleżałam trochę na trawie i mi się lata młodości przypomniały:-D:-D dzisiaj muszę jeszcze męża odmłodzic i może coś z tego będzie;-);-);-)

no i nici z leżenia na trawie:-( pada i grzmi:-(
joanna miałaś rację:-( mam nadzieję, że to nie przeszkodzi waszym planom ogniskowym;-)

reklama
no super było, po prostu udany dzień, opowiem wszystko później bo tyle co wróciliśmy i padamy wszyscy wraz:laugh2:

Do góry