reklama
marzenaalicja
Fanka BB :)
Czesc Dziewczyny,ale u nas upal,az milo bo ja lubie taka pogode:-).Axel wlasnie do miasta po Sare pojechal i ja na chwileczke do Was zagladam.Moja cora to taka juz pannica ze do lokalu na imprezke poszla.Jak te dzieci szybko rosna.
Domicela i ja zycze Ci milego wypoczynku.Wracaj do nas zrelaksowana i pelna energi;-).
Evelinka pierwsze kroki z nocnikiem juz postawiliscie i teraz to chyba bedzie co raz to lepiej.Maximilian nadal boi sie nocnika jak diabel swieconej wody,ciekawe jak dlugo to jeszcze potrwa.
Madzia,a Wam zycze WSPANIALEJ nocki.Dobrze wiem jak to jest kiedy partnera tyle czasu nie ma.
Domicela i ja zycze Ci milego wypoczynku.Wracaj do nas zrelaksowana i pelna energi;-).
Evelinka pierwsze kroki z nocnikiem juz postawiliscie i teraz to chyba bedzie co raz to lepiej.Maximilian nadal boi sie nocnika jak diabel swieconej wody,ciekawe jak dlugo to jeszcze potrwa.
Madzia,a Wam zycze WSPANIALEJ nocki.Dobrze wiem jak to jest kiedy partnera tyle czasu nie ma.
gaga
uzależniona
atolku ale ci fajnie oj trzy tygodnie, a z mamą może będzie ok, oby....
Mailen jutro uderzam do kuzynki która studiuje ekonomię, jak coś to ciebie też będe molestować ;-)
zaraz wyruszamy do zoo, Majcia już wyedukowana, wie że są tam zwierzątka i wogóle, mnie zastanawia tylko jak ze spaniem będzie ale damy radę
Mailen jutro uderzam do kuzynki która studiuje ekonomię, jak coś to ciebie też będe molestować ;-)
zaraz wyruszamy do zoo, Majcia już wyedukowana, wie że są tam zwierzątka i wogóle, mnie zastanawia tylko jak ze spaniem będzie ale damy radę
gaga
uzależniona
wiecie co własnie przeżyłam szok, czytam sobie posty na bb, a Majka rysuje, od jakiegoś czasu ma zajawkę na żółwie, no więc rysujemy jej z K żółwie, ja patrzę a małą narysowałą o takiego ale mnie zaskoczyła, normalnie w ramkę i na wystawę :-)
skaba1
sierpień'05 marzec'08
hej witam się i zmykam, bo dzisiaj robimy jakieś nanoszenie na mapę naszego domku i lece na działeczke (wezmę termos i wypiję kawkę na.. pryszłym.. tarasie:-):-)) Ale się cieszę!
Gaga nadzwyczajna ta twoja córcia!!:-):-) żółw cudeńko:-)
Gaga nadzwyczajna ta twoja córcia!!:-):-) żółw cudeńko:-)
evelinka
Fanka BB :)
Ty już tego diabła nie wywołuj,bo widzisz co się później dzieje na zdjęciachMaximilian nadal boi sie nocnika jak diabel swieconej wody,
Gaga rysunek mnie powalił dosłownie,zdolniacha z Majeczki...
Dominik nie jest zupełnie zainteresowany kredkami.Ostatnio się nawet martwiłam :-( On woli kredki wykorzystywać do innych zabaw,typu przewożenie ich samochodem,albo układanie w rządku,albo rzucanie nimi w psa,albo zamazywanie tego,co dla przykładu narysowała mama
Domicela miłego wypoczynku.
My się chyba dzisiaj wybierzemy do marketu,mają być koty z "Budzika" i jakieś zabawy dla dzieci.A do południe ma wpaść fryzjerka zrobić Dominikowi porządek na głowie :-) Gorąco,ale ja się cieszę z takiej pogody.
Gaga napisz później jak poszło w zoo
skaba1
sierpień'05 marzec'08
jej ale ma dzisiaj powera:-):-):-)
chyba przez cały tydzień tyle nie zrobiłam co dzisiaj:-) a to przecież dopiero połowa dnia:-) aż strach pomyśleć co mi jeszcze do głowy wpadni:-)
J wróci z pracy, jemy obiadek i spadamy na skałki... wczoraj poleżałam trochę na trawie i mi się lata młodości przypomniały dzisiaj muszę jeszcze męża odmłodzic i może coś z tego będzie;-);-);-)
chyba przez cały tydzień tyle nie zrobiłam co dzisiaj:-) a to przecież dopiero połowa dnia:-) aż strach pomyśleć co mi jeszcze do głowy wpadni:-)
J wróci z pracy, jemy obiadek i spadamy na skałki... wczoraj poleżałam trochę na trawie i mi się lata młodości przypomniały dzisiaj muszę jeszcze męża odmłodzic i może coś z tego będzie;-);-);-)
reklama