Gaga mnie też odeszła ochota może nie do wszystkiego , ale jak sobie pomyślę o dzisiejszym pakowaniu ,prasowaniu, sprzątaniu, itd.to chciałabym się obudzić za 2 dni.A tu na dodatek taki skwar, byłam z Julą na spacerze wcześniej bo teraz to po prostu słońce osłabia.No i Julka padła.A ja jak wół roboczy jeszcze mi się zachciało kłaść ogórki na wyjazd. No nic prasowanie czeka....Sterta....ściskam was mocno i mam nadzieję że niedługo wróci mi radośc o ichota do wszystkiego
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Cześć!
To chyba ta pogoda osłabia normalnie, bo też się źle czuję...
A dzieciaki mają raj...
Ze ślizgawki prosto do basenu...oj dzieje się...przynajmniej oni zadowoleni.
Chłodku życzę i naraźka...
To chyba ta pogoda osłabia normalnie, bo też się źle czuję...
A dzieciaki mają raj...
Ze ślizgawki prosto do basenu...oj dzieje się...przynajmniej oni zadowoleni.
Chłodku życzę i naraźka...
gaga
uzależniona
wiesz co już miałam ci podesłac cobyś mi naskrobała parę zdań na ten teamt ale własnie skończyłam i nie miałam serca cię męczyć jeszcze zostały mi jakieś przykłądy do wymyślenia, ale normalnie nie nawidze takich rzeczy, ja tam wolę czystą piękną matematykę a nie jakies takie :sick:gaga ha ha bliski mi temat :-);-)
u nas też gorąco strasznie, K myje balkon, może małej basenik wystawimy, tylko go musimy chyba najpierw skleić , bo nam go kot naprawił rok temu
evelinka
Fanka BB :)
Gaga na poprawę humorku ;-) A ten temat to rzeczywiście osłabiający...
Ale Wam fajnie,że macie w pobliżu takie atrakcje jak zoo.Nam chyba najbliżej do Wrocławia :-( Dominik musi się zadowolić blokowymi gołębiami i pieskami,które pstrokaczą trawniki gdzie tylko mogą Przyjechało natomiast wesołe miasteczko i nawet chcieliśmy z małym sie przejechać,ale on nie był zbytnio zainteresowany i facet pewnie by musiał karuzelę zatrzymywać po syrenie Może spróbujemy jutro,a niech tam...
Justyna to się Liwii kaloszki spodobały:-)
Domiś ostatnio też sobie wymyślił i w gorąc w kozaczkach chodził.Buty sobie sam zakłada i nawet zapina.Z ciuszkami gorzej,jak mu coś nie chce wejść na nogę czy rękę to zaraz nerwy i obraza :-)
Słowiczku ale fajnie z tym basenem.Już sobie marzę jak to zjeżdżam sobie do wody...Taaaak -tylko byście musieli na nowo basen napełniać,bo by cała woda wyleciała
Ale Wam fajnie,że macie w pobliżu takie atrakcje jak zoo.Nam chyba najbliżej do Wrocławia :-( Dominik musi się zadowolić blokowymi gołębiami i pieskami,które pstrokaczą trawniki gdzie tylko mogą Przyjechało natomiast wesołe miasteczko i nawet chcieliśmy z małym sie przejechać,ale on nie był zbytnio zainteresowany i facet pewnie by musiał karuzelę zatrzymywać po syrenie Może spróbujemy jutro,a niech tam...
Justyna to się Liwii kaloszki spodobały:-)
Domiś ostatnio też sobie wymyślił i w gorąc w kozaczkach chodził.Buty sobie sam zakłada i nawet zapina.Z ciuszkami gorzej,jak mu coś nie chce wejść na nogę czy rękę to zaraz nerwy i obraza :-)
Słowiczku ale fajnie z tym basenem.Już sobie marzę jak to zjeżdżam sobie do wody...Taaaak -tylko byście musieli na nowo basen napełniać,bo by cała woda wyleciała
evelinka
K myje balkon, może małej basenik wystawimy, tylko go musimy chyba najpierw skleić , bo nam go kot naprawił rok temu
To na balkon wystawiacie basenik A sąsiedzi co na to Moi by mnie chyba zjedli :-) No,chyba,że nie macie nikogo pod Wami.
A tak a propos to ostatnio mały nasiurkał do kwiatków sąsiadki co pod nami mieszka
hejka!!!
Ja też cos weny do pisania nie mam no zresztą do roboty też.
Podobnie jak u domiceli i slowiczka sterta prania do prasowania.
Ale po kolei.Nie pokazywałam sie bo środa pichciłam na urodzinki Julinki.Wiecie tort i te sprawy ,a że rodzinka sporawych rozmiarów do 2 w nocy mnie zeszło.
Czwartek na procesje z moją krakowianeczką i tu już dla mnie zawiele.
Skwar ale dzieciakom sie podobało.
No a potem same wiecie impra i najgorsze mycie garów i sprzątanie
No i chyba na tyle.
dziś padnieta jestem i nawet sie zdrzemnęłam chwilunie.
A co do spanka moich maluchów to............no kurde nie wem czy sie chwalić............
No dobra jest bosko.I wyobrażcie sobie ,że Mały teraz całkowicie sam zasypia
a w sypialce to tak nie bardzo chciał w swoim łóżeczku.
Musiałam udawać ze ja też z nim lulam.
A teraz sam ,mówie mu ze ide gotować obiad ,albo takie tam bzdey,a on żeby misia ululał. i jak narazie skutkuje.
No i co najważniejsze w nocy sie nie budzi(albo ja nie słysze?)
No i zycie intymne ...........;-)No ale agatka jak narazie wrzucamy na luz ..........ta dwójka daje mi tak w kość że narazie nie mam ochoty na wiecej;-)
No a teraz sie pochwaliłam...............................ciekawe co sie stanie.
no to tyle u mnie a widze ze dziewczyny już urlopami żyją.:-)
Marzena no to niezłe złudzenie z tym zdjeciem.poprostu szokujaca sprawa
Do programu "Niedowiary" sie wprost nadaje:-);-)
Słowiczku i jak tam przyszła ta konsultacja?
Gaga no to takie tygodniówki,to chyba na budowach płacą
.Normalnie nie mam słow ,co to u nas w kraju sie wyrabia
ale widze ze w skarbówce sie zlitowali.A mnie jeszcze niezwrócili.Nie wiecie czasem do kiedy muszą zwrócic?
Evelinka no to Dominiś niezły artysta.:-);-)A sąsiadka musi mieć bujne kwiecie po takim nawożeniu.
Justyna no to gratulacjony dla Liwci za takie osiagniecie Nocniczkowe.ZAZDROSZCZE!!!!!
Pisze że nie mam do niczego weny i jakś trauma ,a tu takiego posta trzasnęłam
ale ja jak tu zaglądne to koniec nie ma baby.:-)
Ja też cos weny do pisania nie mam no zresztą do roboty też.
Podobnie jak u domiceli i slowiczka sterta prania do prasowania.
Ale po kolei.Nie pokazywałam sie bo środa pichciłam na urodzinki Julinki.Wiecie tort i te sprawy ,a że rodzinka sporawych rozmiarów do 2 w nocy mnie zeszło.
Czwartek na procesje z moją krakowianeczką i tu już dla mnie zawiele.
Skwar ale dzieciakom sie podobało.
No a potem same wiecie impra i najgorsze mycie garów i sprzątanie
No i chyba na tyle.
dziś padnieta jestem i nawet sie zdrzemnęłam chwilunie.
A co do spanka moich maluchów to............no kurde nie wem czy sie chwalić............
No dobra jest bosko.I wyobrażcie sobie ,że Mały teraz całkowicie sam zasypia
a w sypialce to tak nie bardzo chciał w swoim łóżeczku.
Musiałam udawać ze ja też z nim lulam.
A teraz sam ,mówie mu ze ide gotować obiad ,albo takie tam bzdey,a on żeby misia ululał. i jak narazie skutkuje.
No i co najważniejsze w nocy sie nie budzi(albo ja nie słysze?)
No i zycie intymne ...........;-)No ale agatka jak narazie wrzucamy na luz ..........ta dwójka daje mi tak w kość że narazie nie mam ochoty na wiecej;-)
No a teraz sie pochwaliłam...............................ciekawe co sie stanie.
no to tyle u mnie a widze ze dziewczyny już urlopami żyją.:-)
Marzena no to niezłe złudzenie z tym zdjeciem.poprostu szokujaca sprawa
Do programu "Niedowiary" sie wprost nadaje:-);-)
Słowiczku i jak tam przyszła ta konsultacja?
Gaga no to takie tygodniówki,to chyba na budowach płacą
.Normalnie nie mam słow ,co to u nas w kraju sie wyrabia
ale widze ze w skarbówce sie zlitowali.A mnie jeszcze niezwrócili.Nie wiecie czasem do kiedy muszą zwrócic?
Evelinka no to Dominiś niezły artysta.:-);-)A sąsiadka musi mieć bujne kwiecie po takim nawożeniu.
Justyna no to gratulacjony dla Liwci za takie osiagniecie Nocniczkowe.ZAZDROSZCZE!!!!!
Pisze że nie mam do niczego weny i jakś trauma ,a tu takiego posta trzasnęłam
ale ja jak tu zaglądne to koniec nie ma baby.:-)
gaga
uzależniona
ewelinka my mamy taki basenik i akurat na balko, a Majka nie chclapie, przynajmniej nie chlapała :-)To na balkon wystawiacie basenik A sąsiedzi co na to Moi by mnie chyba zjedli :-) No,chyba,że nie macie nikogo pod Wami.
A tak a propos to ostatnio mały nasiurkał do kwiatków sąsiadki co pod nami mieszka
no taka była Majulina rok temu
reklama
evelinka
Gaga ale ekstra ten basenik! Tylko nasz balkon za wąski na takie cudo raczej :-( A Majula wyrosła,wyrosła...Ja właśnie zdjęcia opisuję w albumie sprzed roku i też się dziwię,gdzie ta pyzata buźka się podziała :-)
Bibi no,sąsiadka zawsze miała bujną zieleń w donicach.Gorzej jak jej powiędnie hehe.
Bibi no,sąsiadka zawsze miała bujną zieleń w donicach.Gorzej jak jej powiędnie hehe.