reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

ściskam was mocno i mam nadzieję że niedługo wróci mi radośc o ichota do wszystkiego
Gaga mnie też odeszła ochota może nie do wszystkiego , ale jak sobie pomyślę o dzisiejszym pakowaniu ,prasowaniu, sprzątaniu, itd.to chciałabym się obudzić za 2 dni.A tu na dodatek taki skwar, byłam z Julą na spacerze wcześniej bo teraz to po prostu słońce osłabia.No i Julka padła.A ja jak wół roboczy jeszcze mi się zachciało kłaść ogórki na wyjazd:szok:. No nic prasowanie czeka....Sterta....

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pisze o :confused: oprocentowanie wkładów oszczędnościowych - wkłady zgodne :happy: koleś dał nam do xero rozdział i mam 3 strony przeczytać i napisać coś o tym a ja jak to czytam to mnie trafia :baffled::sick:

Cześć!
To chyba ta pogoda osłabia normalnie, bo też się źle czuję...
A dzieciaki mają raj...
Ze ślizgawki prosto do basenu...oj dzieje się...przynajmniej oni zadowoleni.
Chłodku życzę i naraźka...

gaga ha ha bliski mi temat :-);-)
wiesz co już miałam ci podesłac cobyś mi naskrobała parę zdań na ten teamt ale własnie skończyłam i nie miałam serca cię męczyć :tak: jeszcze zostały mi jakieś przykłądy do wymyślenia, ale normalnie nie nawidze takich rzeczy, ja tam wolę czystą piękną matematykę a nie jakies takie :eek::sick::confused::happy::baffled::nerd:

u nas też gorąco strasznie, K myje balkon, może małej basenik wystawimy, tylko go musimy chyba najpierw skleić , bo nam go kot naprawił rok temu

Gaga na poprawę humorku :elvis:;-) A ten temat to rzeczywiście osłabiający...
Ale Wam fajnie,że macie w pobliżu takie atrakcje jak zoo.Nam chyba najbliżej do Wrocławia :-( Dominik musi się zadowolić blokowymi gołębiami i pieskami,które pstrokaczą trawniki gdzie tylko mogą :baffled: Przyjechało natomiast wesołe miasteczko i nawet chcieliśmy z małym sie przejechać,ale on nie był zbytnio zainteresowany i facet pewnie by musiał karuzelę zatrzymywać po syrenie :laugh2: Może spróbujemy jutro,a niech tam...
Justyna to się Liwii kaloszki spodobały:-)
Domiś ostatnio też sobie wymyślił i w gorąc w kozaczkach chodził.Buty sobie sam zakłada i nawet zapina.Z ciuszkami gorzej,jak mu coś nie chce wejść na nogę czy rękę to zaraz nerwy i obraza :-)
Słowiczku ale fajnie z tym basenem.Już sobie marzę jak to zjeżdżam sobie do wody...Taaaak -tylko byście musieli na nowo basen napełniać,bo by cała woda wyleciała :laugh2:

K myje balkon, może małej basenik wystawimy, tylko go musimy chyba najpierw skleić , bo nam go kot naprawił rok temu

To na balkon wystawiacie basenik :confused: A sąsiedzi co na to:confused: Moi by mnie chyba zjedli :-) No,chyba,że nie macie nikogo pod Wami.
A tak a propos to ostatnio mały nasiurkał do kwiatków sąsiadki co pod nami mieszka:eek::-D

hejka!!!
Ja też cos weny do pisania nie mam no zresztą do roboty też.
Podobnie jak u domiceli i slowiczka sterta prania do prasowania.:-p
Ale po kolei.Nie pokazywałam sie bo środa pichciłam na urodzinki Julinki.Wiecie tort i te sprawy ,a że rodzinka sporawych rozmiarów do 2 w nocy mnie zeszło.
Czwartek na procesje z moją krakowianeczką i tu już dla mnie zawiele.
Skwar ale dzieciakom sie podobało.:tak:
No a potem same wiecie impra i najgorsze mycie garów i sprzątanie:no:
No i chyba na tyle.
dziś padnieta jestem i nawet sie zdrzemnęłam chwilunie.:zawstydzona/y:

A co do spanka moich maluchów to............no kurde nie wem czy sie chwalić............:confused::confused::confused:
No dobra jest bosko.I wyobrażcie sobie ,że Mały teraz całkowicie sam zasypia:szok:
a w sypialce to tak nie bardzo chciał w swoim łóżeczku.
Musiałam udawać ze ja też z nim lulam.
A teraz sam ,mówie mu ze ide gotować obiad ,albo takie tam bzdey,a on żeby misia ululał. i jak narazie skutkuje.:tak::happy::happy:
No i co najważniejsze w nocy sie nie budzi:szok:(albo ja nie słysze?)
No i zycie intymne ...........:happy::happy::tak:;-)No ale agatka jak narazie wrzucamy na luz ..........ta dwójka daje mi tak w kość że narazie nie mam ochoty na wiecej;-)
No a teraz sie pochwaliłam...............................ciekawe co sie stanie.
no to tyle u mnie a widze ze dziewczyny już urlopami żyją.:-)
Marzena no to niezłe złudzenie z tym zdjeciem.poprostu szokujaca sprawa:szok:
Do programu "Niedowiary" sie wprost nadaje:-);-)
Słowiczku i jak tam przyszła ta konsultacja?
Gaga no to takie tygodniówki,to chyba na budowach płacą
.Normalnie nie mam słow ,co to u nas w kraju sie wyrabia:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale widze ze w skarbówce sie zlitowali.A mnie jeszcze niezwrócili.Nie wiecie czasem do kiedy muszą zwrócic?
Evelinka no to Dominiś niezły artysta.:-);-)A sąsiadka musi mieć bujne kwiecie po takim nawożeniu.:-D:-D:-D
Justyna no to gratulacjony dla Liwci za takie osiagniecie Nocniczkowe.ZAZDROSZCZE!!!!!:zawstydzona/y:
Pisze że nie mam do niczego weny i jakś trauma ,a tu takiego posta trzasnęłam:-D
ale ja jak tu zaglądne to koniec nie ma baby.:tak::-)

To na balkon wystawiacie basenik :confused: A sąsiedzi co na to:confused: Moi by mnie chyba zjedli :-) No,chyba,że nie macie nikogo pod Wami.
A tak a propos to ostatnio mały nasiurkał do kwiatków sąsiadki co pod nami mieszka:eek::-D
ewelinka my mamy taki basenik i akurat na balko, a Majka nie chclapie, przynajmniej nie chlapała :-)
18656948ne4.jpg

no taka była Majulina rok temu :szok::szok::szok:

reklama
Gaga ale ekstra ten basenik! Tylko nasz balkon za wąski na takie cudo raczej :-( A Majula wyrosła,wyrosła...Ja właśnie zdjęcia opisuję w albumie sprzed roku i też się dziwię,gdzie ta pyzata buźka się podziała :confused::-)
Bibi no,sąsiadka zawsze miała bujną zieleń w donicach.Gorzej jak jej powiędnie hehe.

Do góry