reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
I ja się witam po ciężkiej nocy;-)
Bartuś dziś kilka razy płakał przez sen, a mnie ząb (a raczej dziura po zębie) spać nie dała.
No ale dobrze, że na mego małżonka zawsze można liczyć:-).
Idę po kaweczkę.
Dziś dzień pracy przy komputerze:-(, a taka ładna pogoda:-(

Heja

Dzieńdoberek :laugh2:
Moje dziecko chyba coś łyka na pobudzenie :baffled:

Cudowna pogoda sie zapowiada pojedziemy na jakiś plac zabaw bo inaczej dziecko nas zje :dry:

cześć
ehhh zapłacili mi za 7 dni bo laska musi donieść zwolnienie lekarskie, no i wyrównanie będzie w lipcu, tylko jak tu do lipca dociągnąć ????
co do pracy to chyba będę pisać o planowaniu wysokości skłądek w ubezpieczeniach dobrowolnych (III filar) tylko jakoś muszę mądrze tytuł wymyślić no i muszą go zaakceptować, jutro będe dzwonić do mojego opiekuna

wiecie co czytam na bieżąco ale zupełnie nie mam weny do pisania, jakiś marazm taki .........

gaga to nas chyba jakaś zbiorowa choroba dopadła :-(mnie się wogóle wszystkiego odechciewa.. w sumie sporo się dzieje, ale pisac nie mam siły..
wszystko oczywiście zwalam na tę sesje:baffled: skończymy to.. napiszemy prace.. zdamy egzaminy.. wypoczniemy na urlopikach.. i do razu nam chęć do życia wróci:-) (takiej wersji się będę trzymać):-)

Ja dzisiaj robię pesto:-p. Chętnie bym zjadła chłodnik ale moje dziecko nie chce nawet spróbować :dry: Tata poszedł z dzieckiem na plac zabaw bo sie dopiero teraz wyszykował więc jechanie gdziekolwiek odpada.

o kurcze, bartek chyba pomału porzuca południową drzemkę... zazwyczaj sam idzie do łóżeczka około 13, a dziś... i wcale nie było widać, żeby był zmęczony.. bawił sie świetnie.. dopiero teraz go J przycisnął w łożeczku (miał w tym swój interes, bo sam chciał sobie drzemkę uciąć):-) nie wiem jak to będzie w tygodniu, bo do tekj pory spał akurat wtedy, kiedy się zmienialiśmy (J do pracy, ja z pracy)... a teraz?! uuu chyba będzie wielki ryk..

reklama
witam
u nas taki upał ze zaliczyłysmy kąpiel w jeziorku zdjatka wkleje jak maja zasnie . ale woda czad. nawet nie wiedziałam ze tyle ludzi sie urlopuje nad jeziorem . ja mam 20 km a nie mam jak nawet jechac. na szczescie r. wraca i mam nadzieje ze bedziemy sie wygrzewac na słonku. maja na samym pocztaku bała sie wejsc do wody . po 20 min. noszenia weszła i.....:szok::szok:nie chciała wyjsc

gaga- juz niedługo wakacje wiec sobie odpoczniesz. troche lipa z tą kasą jakos tak dziwnie - co cie obchodzi laski zwolnienie:wściekła/y:takie mamy poje... przepisy

skaba - dzielna z ciebie kobitka. dasz sobie rade..... szybko uporasz sie z nawałem pracy i na urlop...:tak::tak:

słowiczku - narobiłas mi ochoty tymi pierogami ...jutro chyba zaserwuje mezusiowi ale z grzyami i kapusta .....( grzybów suszonych az nadmiar ) jak ktos ma ochote śle paczuszke :tak::tak:

dobra dziecie jeczy znikam...

Do góry