reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Czesc Laseczki u nas tez piekna pogoda i ja sie nia wrecz degustuje:-).Maximilian mial dzis wspanialy humor i duzo sie z niego nasmialam:-D.

Madzia ja tez chce nad jeziorko...;-):-).

Skaba ja wole jak maly za dnia nie spi bo wtedy idzie o 20 spac,a jak spi za dnia to pozbywamy sie go dopiero okolo 22:-(.

Agata my uwielbiamy pesto:laugh2:.Takim obiadem to calej rodzinie dogadzam.Dodaje do pesto cebulke i skwareczki z szynki...pychota.

reklama
hej hej !!

ja juz pomału wymiekam ! dziś znów siedziałam w zakładzie :eek: no ale musi być gotowe i juz !!! Mogłabym zlecić to żeby mi teściowa albo P pomogli ale moja koncepcja i ambicja nie pozwalają i takim sposobem siedzę po nocach :baffled:
no ale wizja ze za tydzień bede o tej porze w drodze do Chorwacji jest pocieszająca i chyba tylko ta myśl powstrzymuje mnie przed odwaleniem kity i padnięciem !! :-D

Liwusia mi za to rekompensuje i dzis tylko do spania miała pieluchę a tak wszystko do nocniczka albo pod drzewko !!

ja jakoś tez nie mam weny !! chciałoby sie pisac a jakoś nie umiem nic sklecić

aha Liwia wczoraj po ulewie grasowała w kaloszach po kałuży wielkiej i nie szło jej zapędzić do domu i dzis w ten upał zażyczyłą sobie tez kalosze na nogi i szukała kałuży więc tata musiał zrobić i dziecko zadowolone, tak jej sie podobają te gumiaki że nawet śniadanie dzis w nich jadła :-D:-D

jej już północ, a ja w połowie mojej roboty... a jutro pobudka o 6.00...:-:)no:
dobrze, że to tylko jutro i znów wolne:-)

Witam:-),no prosze czasami i ja jestem pierwsza;-).Maximilian zwalil mnie dzis o 7.20 z wyrka i tak mi bylo ciezko wstac.U nas juz ukrop i chyba polece z malym na spacerek,bo potem to bedzie meczarnia.

Justyna no to ma dziewczyna radoche z kaloszami.

witam się i ja
K pojechał załatwiać z urzędami swoją działalnośc gospodarczą a tu wszystko zamknięte i już wraca do domku :-)
jutro jedziemy do zoo (dobrze że zwrot podatku przyszedł) więc cały dzionek poza domkiem, zrobili u nas obok zoo mini zoo i tam można karmić, głaskać zwierzątka, super mam nadzieję będzie :tak:

rany jak ja nie wiem co wam napisać
ściskam was mocno i mam nadzieję że niedługo wróci mi radośc o ichota do wszystkiego

reklama
hej
pozdrowienia z upalnego Pułtuska...ja już niestety w pracy a tak mi wczoraj było dobrze byczyłam się cały dzień na dworku z chłopakami a dziś niestety...jak mi się nie chciało dzis przyjść do pracy po wczorajszym słodkim lenistwie, ale na szczęcie jutro znowu...choć nie do końca bo w niedziele egzamin i trzeba się uczyć:sick:

wczoraj Olcio mia radochę w baseniku chlapał się na dworku że musiałam go wyjmować z płaczem, ale bałam się żeby nie przesadzić, bo niby nie ma karatku ale cos mu strasznie w nosku charczy, oddycha przez buzie a w nocy chrapie biedulka...

Do góry