evelinka
Fanka BB :)
joł
zuzaczku troszkę przesadzasz z tą szkołą, dobry uczeń w każdej szkole się nauczy, a to niprawda że w małych miasteczkach nauczycieli są gorsi, często są to nauczyciele dojeżdżający z dużych miast, zresztą jak ktoś ma być dobrym nauczycielem to nim będzie niezależnie gdzie uczy
No ja nie chcę dramatyzować i straszyć,ale mi było dane spojrzeć na dwie strony,bo z dobrej miejskiej podstawówki przenieśli mnie na ostatni rok do wiejskiej.I niestety trafiłam tam na nauczycieli mało kumatych,co się zbytnio nie przejmowali by nauczyć nas jak najwięcej.Jakby to ująć mogłam z poziomem spocząć na laurach.A poza tym większość mieszkała w okolicach,mieli znajomych wśród rodziców i była widoczna wyraźna faworyzacja tych dzieciaków.A dobry uczeń fakt,że się nauczy wszędzie,ale chyba przyznacie mi rację,że w miejskich szkołach jest więcej dodatkowych możliwości,olimpiad,konkursów.Chyba,że coś się zmieniło w tej kwestii.
No,opisałam mój przypadek,ale Żużaczku nie ma za wczasu co się stresować,wcale nie musi być źle.Dobrych myśli