reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam nocka:-).Maximilian dal nam dzis czadu,do 23,15 szalal.To dziecko ma tyle energi:szok::tak::-).

Justyna z checia pojechalabym z Wami ale nie chce przeszkadzac;-):-D.Moze innym razem.A tak swoja droga to ja moze do Was w przaszlym roku przyjade,jezeli pozwolicie i podgladne Wasza prace;-):tak:.

Faktycznie cisza tu dzisiaj:confused:.

reklama
Witam Wasssss....
nie chcę nie chcę się przeprowadzac. Zmiana szkoly Boguchy mnie dobija.
Z egzaminów z 3 lat dostał najwyższe oceny (jest najlepszy w klasie). Co on bedzie robił w malomiasteczkowej szkole? Tam nauczycielom wisi, jakie wyniki mają ich uczniowie. nie mówiąc o tym, że samym uczniom wisi. Czy mam liczyć na cud, ze trafi mi sie nauczycielka w stylu Kaliny?? Dzieciaki moich kolezanek uczące sie w szkolach Białostockich rozwiewaja moje nadzieje. Kuuuuuu.....a!!
JA NIE CHCę SIE PRZEPROWADZAć

ohohohohoh no nie wierzę ja tu kukam a tu jedna strona :szok:
No ja też nie wierzę.....coś marnie Wam idzie to pisanie, ale to dobrze przynajmniej nie będę musiała dużo nadrabiać po tych 3 tygodniach ;-)
Margarita oj współczuję , nie dosyć że musisz się uczyć to jeszcze ładna pogoda się zrobiła a tu Amelka chora.Zdrówka dla niej.
Słowiczku a Ty co, nadal myślisz co zrobić ???? bo coś ostatnio ucichłaś....
Dzisiaj na placu zabaw mnie zaskoczyła jedna babcia bo poprosiła mnie czy mogę zostać z jej dzieckiem na chwilę a ona sobie skoczy zanieść zakupy do domu ...Co prawda spotkałyśmy się kiedyś na placu zabaw ale to było raz.Hmmm ciekawe ....Chyba wzbudziłam jej zaufanie ale ja nie wiem czy bym tak zrobiła.
Poza tym znowu się powtarzam ale u Julii marudzenia ciąg dalszy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

joł
zuzaczku troszkę przesadzasz z tą szkołą, dobry uczeń w każdej szkole się nauczy, a to niprawda że w małych miasteczkach nauczycieli są gorsi, często są to nauczyciele dojeżdżający z dużych miast, zresztą jak ktoś ma być dobrym nauczycielem to nim będzie niezależnie gdzie uczy

nadrobiłąm, ale moja wena poszłą w las
po pierwsze studia i praca - koszmar
po drugie dostałąm pensję tza 7 dni pracy i wyrównanie dopiero w lipcu na koncie mam 200zł do 1 lipca, jak mamy przezyć ??

gaga czyli, możesz powiedziec, że jestes nauczycielem z zamiłowania (bo nie dla kasy:baffled:)

wybywam do wtorku do Bielska. Tesciowa wybywa gdzieś pod palmy a my będziemy naszej budowy dogladac. Ale mi się chce....:eek::baffled::sick:

gaga czyli, możesz powiedziec, że jestes nauczycielem z zamiłowania (bo nie dla kasy:baffled:)

kochana ja od podstawówki wiedziałam że będę uczyć, poszłąm co prawda na UJ na chemię a nie na akademię pedagogiczną, ale tylko ze względu na wyższy poziom, nie zamieniłabym tej pracy na żadną inną, nawet jak czasem na nią narzekam, kocham to co robię, wczoraj na zebraniu rodzice dziękowali mi za opiekę nad ich dziećmi i wogóle mówili że dzieci mnie chwalą no strasznie to miłę, tylko te pieniądze...............

reklama
Heja

Bibi - cieszę się, że pierwsza nocka bez dzieci wypadła dobrze, mam nadzieje, że następna również była ok. No i żeby więcej dzieci było :cool2:

Żużaczku - Gaga ma rację. To nie miejscowość o tym decyduje, a przecież Bogucha sam się chętnie uczy. Będzie dobrze :elvis::elvis::elvis: A swoja droga nie ma możliwości dojeżdżania do obecnego miejsca, za daleko będzie :confused:
A poza tym, przeprowadzasz sie do siebie, do wymarzonego domku i pozwolisz, że dodam z domku z basenem :cool2::-p:laugh2:

Gaga - jak to tylko za 7 dni ci zapłacili, powaliło kogoś :confused::wściekła/y:

Do góry