reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
A moje dziecko nie mówi i dlatego są m.in. te histerie bo my nie wiemy o co jej chodzi a ta jak zaklęta powiedzieć nie chce :wściekła/y::wściekła/y:

Ilość histerii od 19 - 4 :szok::no::baffled::dry: a cały dzień była grzeczna :dry: poszłam skrócić spodnie to nawet 5 minut nie usiedziała, panie musiały się dzieckiem zająć bo ta wchodziła i wychodziła z przymierzalni, prawie zrzuciła na siebie lustro........... no cóż z mojego dziecka to "takie sreberko" :laugh2:

hej hej......
Coś nie mam weny do pisania i nawet czytać nie mam kiedy.
Codziennie jakieś wyjazdy i wogóle.Meżuś dzis robił panelki w sypialeczce i przy okazjii dzieciaki na góre zostały wyeksmitowane do Julcinego pokoju.
Kurka ciesze sie ale sie boje jak to bedzie.....
Normalnie chyba nadal nie potrafie tak do końca pepowiny odciąć.Troche już panikuje jak ta nocka przejdzie.
Bartus śpi nadal w łożeczku ze szczebelkami, ale mam obawy czy nie bedzie marudził i czy go usłysze, bo to aż ..................albo tylko 3 schodki mnie od nich dzielą.
kurde tak tego chciałam ,pamietacie jak sie z chłopem kłócilam.:tak::tak::tak:
a teraz mam pietra.:dry::zawstydzona/y::baffled:
jeszcze jedna nowina.
Bartuś dziś zrobił kupala na nocnik a było to tak:
siedział w łazience i niby siku a ja patrze jak wode spuścić chciał ,a tam pływa.......grubsza sprawa.:szok:
Normalnie ciesze sie jak dziecie.:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
No to tyle u mnie ide poczytac co u was.......

Agatko ,a co to za dlugi wyjazd do Londynu...????
jak pojedziesz to chyba nas na tak długo nie opuscisz????
Marzenaalicja fajnie że jesteś.Tylko co to za problemik z Fabianem:confused:
Pisz moze coś razem zaradzimy ,przecież od czegoś ty jesteśmy.
A zdjątko z tym gościem po środku to jakiś trick czy samo tak wyszło.
Bo jak samo to ja też sie boje jak gaga.
Gaga gość nie normalny a to co piszecie oi tych funkcjach i innych matematyczno -ekonomicznych zagadnieniach to dla mnie kosmos.......
Żużaczku no to ładnie cie załatwili:no::no::no:No tak justyna niedługo sie bedzie Chorwacić .....a do nas cos mało zaglada.:-(
Mam nadzieje ze sie porzegna przed wyjazdem.
Margaritka nie zakuwaj tyle ;-)zagladnij tu czasem:tak:

Oj agatko poprostu panika mnie zjada przed dzisiejszą nocka.:-(I te zyczonka mi potrzebne bardzo.
Ale jak co to podziekuje jutro.Moze tak być???(coby nie zapeszyć):tak:

No i tak to jest jak sie hurtem czyta.
Zdrówka dla zakatarzonych i kaszlących.
No i mam taki pomysł coby założyć wątek taki co to dzieciaki nazywają rózne rzeczy,po swojemu.Coś w stylu jak Julia domiceli np cyt,"cebula-cibaba"takie śmieszne wyrazy tworzone przez nasze pociechy.Mam nadzieje ze mnie zrozumiałyście.:confused:
Myśle że fajnie byłoby kiedyś poczytać jak nasze dzieciaki prekrecały różne wyrazy.
Napiszcie co wy na to????U nas niedawno Janusz(wujek)był "jajuś":laugh2::laugh2::laugh2:
A teraz ładnie mówi i dobitnie JANUSZ z naciskiem na SZ

Witam
Żużaczku dobrze że dobrze się skończyło i napisz cosik więcej bo postarszyłaś nas
Bibi no myśle że wieczorami zaglądać bede ale padam dziś kolejny dzień marudy Amelki i katar ma mówi ze gardło ja boli i trochę czerwone wiec nocka się szykuje przewalona
Dasz rade Bibi z odcinaniem pępowiny to TYLKO 3 schodki i napewno bedie ok
No i gratki dla BADisia
Amelka często robi kupki i siku oczywiście jak ją upomne dziś chciała zrobić no i po długim oczekiwaniu stwierdziłam że ściemnia no i za chwilę juz waliła w gatki no ale pózniej drugi raz zrobiła kupiszonka na nocnik a siku to pytam robimy no i ona siada i robidzis tylko raz zrobiła w gatki

A z tym nowym wątkiem to dobry pomysł

Zdrówka dla chorowitków
justa przestan sie tak zakładować ile mozna pracować wracaj na bb jeszcze przed Chorwacją bo dłuższą przerwe bedziesz miała pózniej

Buziaki i dobrej nocki
Dzieciaczki spijcie słodko i smacznie

hej hej !!!

oj dobrze mi z tym wyjazdem dobrze ale mam taką orkę teraz w zakladzie że jak wyjde na plaże i walnę zwlokami to tak przeleżę te 10 dni !!

żal mi Liwciorni było to dzis do 13 siedziała z nią i bawiłyśmy sie sprząałyśmy i takie tam a potem jak zasneła to poleciałam robić do zakąłdu i tesc czuwał i jak wstała to po godzince byłam w domku i znów z nią ale robota leży i kwiczy więc tyle co zasneła poleciałam robić i po 23 byłam w domu :eek:
No ale musże wszystko pokończyć i dopiero w drogę .....

reklama
hahhahaha Domicela moja Aśka (siostra) to fanka Army Of Lovers :laugh2: niezłe z nich poje....by

żużaczku a cóz te rózne wiruski tyfuski tak Cie lubią !!????

Bibi oj tak to będzie teraz osobny pokój a za chwilę na randkę sie będzie wybierał - hahaha juz Cie widze matka zeschizowaną :laugh2:

Gaga genialny ten pomysł z teatrem - u nas to lipa bo nie ma ale musze obczaić dokładniej !! No i mam nadzieję że Ty jako pracownik oświaty to wygnałaś Tinki Winky z domu i że o jego torebce nie zapomniałaś !!!! Zdjęcia Majuta z TW mamy w galerii i masz przechlapane- niech no tylko wódz R to zobaczy !!

aha na pocieszenie dopisuję do klubu zmierzluchów Liwię ! dokładnie to samo dzis doprowadzala mnie do sząłu aż wyprowadziła mnie w równowagi i oberwała pieluchą, oczywiście nic sobie nie zrobiła z tego porócz tego że popatrzyał na mnie w taki sposób że miałą ochotę sama sie walnąc pięć razy mocniej :baffled:
Co do karmienia to sztamę trzyma z Mery bo kapie jej leje po brodzie ale pomóc se nie da i w efekcie je godzinę zimną zupę !! No i z zasypianiem popśnił sie królewnie i chce towarzystwa !! No i najważniejsze wszystko musi robić albo miś albo żaba czy owieczka nic ja !! obłęd !!!

no i na dodatek ora mi beret tą Bebe Lily a ja nie umiem jej domówić i słuchamy w kólko a najbardziej podoba jej sie piosenka Taka mała i lata i tyci tyci małaaa śpiewa w kólko !
Pewnie Joanna obkupiła sie juz w polską wesję Titu bo z tego co pamiętam to Ania szalała za nim !! :-D

dobra przestaję majaczyć i idę udać sie na spoczynek !!

Do góry