reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Hej,
Bibi na pewno spała błogo i mały też ;-)
Dominik dziś wstał w dobrym humorze a teraz psoci.Też ostatnio nie lubi sam zasypiać.W dodatku ubzdurał sobie jakieś bobaki(czyt.baboki) i się ich boi.A jak się ciemno robi to mówi uuuuu i udaje ducha :laugh2: I znowu faza na "Biiiiiisie",tylko oczy otwiera i chce,żeby mu włączyć.Na szczeście nie szaleje ani za titou ani za bebe lilly...
Domicela aż zajrzałam na google co to za zespół te Army Of Lovers i sobie przypomniałam :-)

Julka padła a ja mam chwilkę więc zasiadam z kawką i truskawkami.Lubię ten okres : truskawki, młoda cukinia , fasolka szparagowa, kalarepka itd... normalnie na targu można oczopląsu dostać...:happy:

hej hej !!!

oj dobrze mi z tym wyjazdem dobrze ale mam taką orkę teraz w zakladzie że jak wyjde na plaże i walnę zwlokami to tak przeleżę te 10 dni !!
Justyna to będziemy mogły do siebie pomachać przez morze bo ja też będę nad Adriatykiem tylko po drugiej stronie:-)
Wyjeżdżamy już w piątek i jedziemy do Austrii w Alpy Salzburskie do małego miasteczka Gmunden.Zostajemy tam kilka dni i zwiedzamy a póżniej 12 czerwca jedziemy do Włoch do Martinsicuro.A tam się byczymy na plaży do 1 lipca.Póki co tam pogoda jest taka sama jak u nas:-)

No my po ciezkiej nocce witamy
Amelka dostała goraczki w nocy teraz też chodzi marudna więc niestety ze spacerku nici i robi sie pogoda i upały mają być a my w domku siedzieć będziemy.
idę zupkę gotować bo nic nie chce jeść

hejka dziewczyny.
Agata DZIEKI!!!!!nocka była super.dzieciaki smazyły jak marzenie.:happy:
Ja z meżusiem z resztą też.:tak:;-)
Domicela ,evelinka ,dziekibyła to naprawde sokojna nocka.
Justyna :-) i kto tu z kogo sie śmieje co;-):-)dobrze że sie choć odezwałaś.:tak:
No i ten urlopik to ci sie naprawde należy:tak::tak::tak:
Margaritka zdrówka dla kruszynki i żadnej gorączki.:no:

Domicela ja tez lubie te pore roku.Właśnie kalafiorek sie gotuje,młode ziemniaczki sałatka PYCHA!!!
No i widze jak sobie z justyną machacie:laugh2:.

Czesc Laseczki,ale mi dobrze,maly spi a ja popijam kawe lodowa i zagryzam ciasteczkiem:-).Wczoraj bylam u stomatologa i moja dziasla nie maja prawa juz krwawic.Wymeczli mnie na tych trzech ostatnich wizytach:-(,bo oczyszczano mi zeby pod dziaslami:sick:.Pogoda u nas taka nijaka:baffled::confused:.Nie wiadomo w co dziecko ubrac.Teraz zrobilo sie parno i chyba bedziemy mieli burze,a ja z Maximiliankiem na nasza gimnastyke chcialam sloczyc,no zobaczymy.
Ja tez uwielbiam to pore roku nie tylko ze wzgledu na sloneczko.My dzis na obid mielismy fasolke,ziemnieczki i kotleciki mielone.PYCHA.Przy okazji zobaczylam ze moja w miare nowa patelnia ma juz zadrapanie i malo mnie szlag nie trafil:wściekła/y:.Juz od dawna chcialam sobie nowa patelnie sprawic,taka w lepszym gatunku i w marcu natrafila sie okazja.W naszym Domu Towarowym przecenili firmowe patelnie i kupilam sobie taka o jakiej mi sie marzalo (troche to smieszne:marzenia o patelni;jakie to czasy nadeszly:-D).Byla przeceniona z 90 Euro na 40 moja radiosc byla wielka...do dzisiaj:-(.Tak to juz jest.

Justyna Ty to naprawde sobie na ten wyjazd zasluzylas.Troche Ci tej Chorwacji zazroszcze;-).
Margarita zdroweczka dla Amelki.
Bibi to zdjecie to przypadek i moim zdaniem ten diabel jest niesamowity:szok:,a co do Fabiana to napisze cos na zamknietym tylko nie wiem jeszcze kiedy.Ciezko mi sie na jego temat rozmawia,a co tu dopiero o pisaniu mowic.

Hej Dziewczyny. Gdzie jesteścieeeeeeeeeeeeeeeeee
Pewnie Joanna obkupiła sie juz w polską wesję Titu bo z tego co pamiętam to Ania szalała za nim !! :-D
Ania aktualnie OGLĄDA sobie teledyski bebe lilly - na razie mamy 3 czy 4 po polsku oraz titou (chyba 3 na razie) również po polsku (jedna piosenka titou mnie rozwala - psia kupa itd teksty, nie ma co... :no::eek:).

Justyna super z tą Chorwacją tylko ponoć piasczyste plaże. Ale do Włoch (Domicela) też bym sobie pojechała.... pomarzyć można. Ale liczę na pogodę nad naszym morzem...
Idę marzyć za Anią, która strasznie marudzi.....

reklama
ohohohohoh no nie wierzę ja tu kukam a tu jedna strona :szok:

ja dzis zaś do 23 kiblowałam przed kompem maltretując te zdj, juz mam łeb kwadratowy :nerd:

oj jak dojadę na tą Chorwację to pierdyknę zwłokami i leże i ani drgnę :cool2: marzenie juz Liwia sie postara żebym latała za nią i oczy w d... miała :dry:

Domicela to bedziemy machać !!!

Joanna no wlasnie plaze kamieniste, taki żwir, szkoda że nie piasek ale dla mojego dziecięcia raj bo uwielbia kamyki !! :-D

Bibi staram sie pisać i czytać codziennie !!

Margarita jak tam Amel ??????????????????

Marzenka to zabieram Cie co ???

Liwcior ma etap ostatnio i z uporem maniaka udaje pieska co chcwile na czworaka i wszędzie tak łazi i warczy, szczeka i jezykiem macha albo przyłazie i hau hau i chce niby dać całusa a lize jezorem :eek:

no to popisałam i idę spać !!!

Do góry