skaba1
sierpień'05 marzec'08
ja mam chałuę sprzątniętą i obiad ugotowany i to dzięki czemu - jestem sama w domu bo D. w pracy No chociaż może nie dokońca bo chatka była wcześniej ogranieta a obiad ugotowałam jak Marysia spała.
agata takie teksty powinny być cenzurowane:-):-) matko jakbys widziała jak mój dom teraz wygląda... aż nie mogę uwierzyć, że go tak zdemolował jeden mały człowieczek... no ale cóż.. ja pisze pracę, więc nie reaguję, a J był od 5 rano w pracy, więc jak przyszedł też był duchowo nieobecny.. no to się dziecko zajęło samo sobą:-) zastanawiam się czy sprzątać, czy od razu zmienić mieszkanie:-):-)
agata od tego jest forum żeby sobie po ludzku pogadać i się wyżalić ;-)
ja po piffku takam troszkę pijanam ale spoko
a co do teatru sama byłam w szoku, ale małą wciągnęło bez reszty szczegónie że główna bohaterka to Zuzia (czyli imie naszego kota) i do tego był duży pies i balony no i dobra obsada, polecam jak macie możliwość iśc na taką sztukę
ja też w piwku szukam natchnienia:-):-)
a co do teatru to juz zostałam namówiona:-):-) pewnie za szybko się nie wybierzemy, ale sprawdziłam, że jest ona (sztuka) też w repertuarze 29.08, więc będzie prezencik na urodzinki.. no chyba że się nie doczekam i wyskocze szybciej:-)