reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

ja mam chałuę sprzątniętą i obiad ugotowany i to dzięki czemu - jestem sama w domu bo D. w pracy :baffled: No chociaż może nie dokońca bo chatka była wcześniej ogranieta a obiad ugotowałam jak Marysia spała.:-p

agata takie teksty powinny być cenzurowane:-):-) matko jakbys widziała jak mój dom teraz wygląda... aż nie mogę uwierzyć, że go tak zdemolował jeden mały człowieczek... no ale cóż.. ja pisze pracę, więc nie reaguję, a J był od 5 rano w pracy, więc jak przyszedł też był duchowo nieobecny.. no to się dziecko zajęło samo sobą:-) zastanawiam się czy sprzątać, czy od razu zmienić mieszkanie:-):-)

agata od tego jest forum żeby sobie po ludzku pogadać i się wyżalić ;-)
ja po piffku takam troszkę pijanam :-p ale spoko

a co do teatru sama byłam w szoku, ale małą wciągnęło bez reszty szczegónie że główna bohaterka to Zuzia (czyli imie naszego kota) i do tego był duży pies i balony no i dobra obsada, polecam jak macie możliwość iśc na taką sztukę

ja też w piwku szukam natchnienia:-):-)
a co do teatru to juz zostałam namówiona:-):-) pewnie za szybko się nie wybierzemy, ale sprawdziłam, że jest ona (sztuka) też w repertuarze 29.08, więc będzie prezencik na urodzinki.. no chyba że się nie doczekam i wyskocze szybciej:-)

reklama
Witam
dziewczyny wiecie co ja myslałam że tylko Amel daje tak czadu ale chyba dziś jakis dziwny dzień chodzi mi spac ok 23 z bólem wczoraj wstała o 8 zawsze wstawała 9-9 30 i czad cały dzień wszystko NIE normalnie szok ale znalazłam troche wytlumaczenia no bynajmniej tym sobie tłumacze 5 w natarciu i chyba 3 naraz wiec może przez to a jeszcze CZy wasze dzieci gryzą pazurki Amelka ostatnio nauczyła sie obgryzać i normalnie ciężko ja oduczyć
Gaga dasz rade z ta pracą napiszesz;-)napewno
Od jutra zaczynam naukę mam 2 tyg i strasznie dużo do zakucia
Justyś ty juz niedługo wyjazd ale ci dobrze wam dobrze hmm ta Chorwacja
Amelka była dziś w kościele ze mna i trwało 1,5 godz i z bólem wytrzymała najlepsza była na początku to była maza prymicyjna i dzieci ksiedzu czytały no i mikrofon zaczoł sie psuć cisza w kościele a moja laska "MAMUSIU KONIEĆ KOŃCIŁO IDZIEMY" wszyscy w smiech wokoło aparatka z niej
oki spadam spac do jutra dobrej nocki

witam ja dzis pierwsza:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
marzena - zdjatko ciekawe.

ja znikam szykowac sie do pracki. tymaczem sacze kawunie . :laugh2:pogoda sie u na s poprawiła na szczescie ale rano nie zaciekawie to wyglądało. maja ma katar:wściekła/y:a oprócz tego kaszelku troche ,. lekarz zaliczony akurat nikogo nie było:szok:chyba przestane sie rejesrtowac bo zawsze jak sie zapisze musze czekac z maja godzine:sick:

Witajcie,
Z tą pogodą coś musi być,bo u nas to i ja chodzę poddenerwowana i Dominik marudny psoci.
Marzenaalicja super zdjęcie Ci się udało :tak:
Kawa i maślane ciasteczka,kupne,bo nie mam weny na pieczenie...

Margarita, agata806, Słowiczku, Michaś też non stop wyje (ale jak się okazuje - tylko przy mnie!)
Słowiczku, nasza zjeżdżalnia przyszła już w piątek, ale nas nie było i dopiero dzisiaj mąż wyciągnął awizo ze skrzynki. Myślałam, ze zadzwonią, to poprosiłabym, żeby zostawili u sąsiadów...
My dzisiaj od rana pojeździłyśmy po sklepach i kupiłam mężowi zegarek Tissota na piątkowe urodziny. Chyba jestem trochę nienormalna.
A wieczorem idę do dentysty. Brrrrrrrrr

Madzia u Was się pogoda poprawiła a u nas schrzaniła, bo jak byłysmy na spacerze to padał deszcz.I jak wróciłyśmy do domu to poszłysmy spać razem z Julką.Ale Julka jeszcze śpi a ja się dobudzam tzn wielki zieeeew.Po tych wahaniach temp. Julka ma też katar tylko nie wiem czy to przez to czy to przez te ostatnie zębole bo leci jej taka woda i w dodatku marudzi :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::no::wściekła/y::no: ło matko chyba za wszystkie dzieci. Aha i oczywiście jęczy tylko przy mnie przy innych jest grzeczna ale to standard u dzieci w tym wieku.
Marzena ale zdjęcie......Diabelsko fajne;-)
AAA już dawno miałam napisać jak Julka mówi na czekoladkę- czelokadka, a wcześniej na cebulę mówiła cibaba,na mnie mówiła masiunia zamiast mamusia :-). Teraz już jej wychodzi dobrze.

witajcie w swiecie zywych.
wyobraxcie sobie, ze przez leki mało erka w niedzielę nie przejachałam....
teraz 2 tygodnie odtruwania organizmu. 700zł dupa w kwiaty...haha...kuźwa

A jak podejrzewasz ,ze gdzie załapałaś tego gronkowca? Byłaś ostatnio w szpitalu???
Było iść do państwowej służby zdrowia , a nie do prywatnego a tak to lekarz przedobrzył takie leki ci podał:-p.I aż dziwię się ,że nie dali Ci skierowania na posiew....Przecież Ty umiesz walczyć o swoje:-);-);-);-);-)

reklama
Moja lekarz powiedziała mi, ze tego gronkowca na skórze ma kazdy. u mnie uaktywnił sie, bo mógł się rozwijac na zmianach łojotokowych (sprawy hormonalne).

Do góry