reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witajcie wieczorkiem!
Bibi, Skaba1, z tą wodą u nas to wiem tyle co wyczytałam w gazecie. Jest paciorkowiec i co najmniej do poniedziałku nie można z niej korzystać. Siedzę więc u rodziców i ... dostaję szału z moją mamą!
Skaba, moja Misiulina od kiedy w Ustroniu Morskim jeździliśmy "Ciucią" do Sianożęt też uwielbia pociagi. Dostała taką mini kolejkę plastikową, z torami i 4 wagonikami za całe 12 zł!
Słowiczku, doszła ślizgawka? Kurczę, ja zamawiałam we wtorek i do tej pory cisza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

POza tym Mała trochę chora. Najpierw przez dwa dni miała temperaturę, potem kaszel, a teraz straszny katar. Do tego od poniedziałku non stop wyje. Szału można dostać!
Robiłąm dzisiaj egzamin. Na 50 osób postawiłam jedną 2 (gość nie zaliczył żadnego z 8 kolokwiów, niektóre pisał po 3 razy!), ale jeszcze nie wpisałam do indeksu tylko umówiłam się z nim na lipiec, jedną 2 i dwie 3+, a reszta 4, 4+ i 5. Uwielbiam stawiać takie oceny!

Widzę, ze temat wakacji. Mnie się pewnie nie uda namówić męża na wypad... Dla wielbicieli dinozaurów, odkryłam w mojej okolicy:
Dinozaury. Park Dinozaur�w i Park Jurajski. Biskupin.

reklama
Witam
Dziewczyny ostatnio jakiegoś lenia mam nie chce mi sie kompa włanczać ciagla niedospana ale @ zarażona i mam nadzieje na poprawę szybka
Gaga dzieki nie wiem jeszcze na która się zdecydować ale ta mi sie podobała naj jak narazie i chyba się nie obrazisz jak zwalę pomysl od ciebie i kupie też taką?:-p
moja laska osatnio niedobrzelec bije i wszystko co powiem to odp. NIEszok juz rece mi opadaja od poniedziałku ogrom nauki musze duuuuzo wykuć na 24 wiec mało pewnie bede zaglądać ale poprawie się kopa poproszę i napewno poprawa bedzie
Spadam bo rano nie wstanę dobrej nocki

witam niedzielnie !!!!

ja dziś jakaś niewyspana, Liwia marudzi i jęczy że juz mnie coś trafia !! aby rozładować sytuację puściłam jej bajkę i dałam lizaka a sobie zapodałam kausię i zasiadłam na bb :-D no i proszę obydwie zadowolone jesteśmy :-D

Gaga zdolna kobita z Ciebie więc dasz radę !!!

Skaba no na wszystkim znać się nie można :-D a może to zaćmienie chwilowe przez brak pogody :-D

Marzenka faktycznie za ten brak obecności lanie Ci sie należy !!
Margaritka za chwilę wakacje to będziesz miała luz i poprawisz sie :tak:

myślałam że dzis w ramach dnia dziecka wyskoczymy gdzieś ale narazie sie nie zapowiada :baffled:

oooo a tu mi jedna strona umknęła a tu takie śliczne zdjęcie !!
Kinek normalnie laleczka, modelka pierwsza klasa i to zdj z tą piwonią rewelka :tak:

Agata Twojego D to chyba tak samo ciężko wyrwać na urlop jak mojego ! my jedziemy po 5 latach ! ale pewnie gdybym mu nie zagroziła tym że jak nie pojedzie z nami to jadę sama z Liwią a potem na resztę wakacji do siostry i mam go w nosie to pewnie do d.. bysmy pojechali !! No i przekonało GO to że ma jechać tam dla Liwii !! Pewnie po dwóch dniach i tak będzie juz jęczał :eek:

Domicela moja siostra to znów ma obsesję na puncie lat 80' i jak kupiła kolejną płytę to mój brat stwierdził że po co jej kolejna jak tylu piosenek wtedy nie nagrali !! No i Liwia też lubi disco !!
wczoraj szalała przy "jak oni śpiewają" ale dawała czadu że ubaw był taki że aż żal było ją odtransportwoać do łóżeczka !! No i razem z Urbańską śpiewała mammmooo mamo mamamiio a potem zmodernizowała wersję i druga wzrotka była tato tatho tatjoooooo tathoooo!!!!

dobra cza jakiś obiad nastawić !!!

teście wekendują sie w Zakopanym i mamy spokój i cisze ale za to niedzielny obiad muszę robić a tak mi sie nie chce !! :-p

dzień dobry wszystkim!
u mnie błogość od rana - jeju nie pamiętam kiedy byłam rano sama z Bartuchem:-)
zawsze jest też J i wtedy sprawa wygląda inaczej, a dzisiaj J w pracy...
obudziłam sie wcześnie i nasłuchiwałam, kiedy do mnie przytupta:-):-)
Bartuś miał być dziś u dziadków... sesja na karku... ale tak się za nim stęskniłam, że stwierdziałam, że damy jakoś radę razem się nauczyć... w końcu J wróci już po 14-tej

upss właśnie mamy mokre majteczki.. ale przykucnął koło nocnika:-).. błogość zachwiana, ale przebierzemy sie i podejmiemy kolejny wysiłek dydaktyczny:-)

witam baki...
w domu komp sie rozleciał , wiec dzisiaj z pracy piszę....nie wiem czy nadąże nadrobic zaległosci w czytaniu...
jutro jade z olkiem do lekarza , zobaczymy co przepisze, mi sie wydaje ze przykurcze sie zmniejszaja i blizny sie rozciagaja , ale specjalista musi to zobaczyc,
ja we wtorek na rehabilitacje po wypadku, kregosłup mnie napitala ze wiczorem wytrzymac nie moogie....
wczoraj wkoncu znalazłam czas zeby obejrzec " diabeł ubiera sie u pracy" ksiazka była super- film troche gorszy , ale tez niezły...

reklama
Domicela moja siostra to znów ma obsesję na puncie lat 80' i jak kupiła kolejną płytę to mój brat stwierdził że po co jej kolejna jak tylu piosenek wtedy nie nagrali !! No i Liwia też lubi disco !!
wczoraj szalała przy "jak oni śpiewają" ale dawała czadu że ubaw był taki że aż żal było ją odtransportwoać do łóżeczka !! No i razem z Urbańską śpiewała mammmooo mamo mamamiio a potem zmodernizowała wersję i druga wzrotka była tato tatho tatjoooooo tathoooo!!!!
Justyna bo nasze bąki lubią właśnie taką prostą muzykę....
Ja też lubię muzykę lat 80-tych bo to były czasy radiowej trójki listy Niedźwieckiego i słuchałam jej namiętnie.Ale lata 70 -te są w dechę a stroje zupełnie odjechane:-D. Ja w domu przez męża to mam przekrój muzyczny: chemical brothers, iron maiden , italo disco , vivaldi , fatboy slim,franciszek Sinatra, earth wind& fire a najlepszą muzykę robią geje:-):-):-) a ostatnio laliśmy ze szwedzkiego zespołu : Army of lovers i ich piosenki: Crucified...hi hi normalnie zgon jaki mieli teledysk.

ja we wtorek na rehabilitacje po wypadku, kregosłup mnie napitala ze wiczorem wytrzymac nie moogie....
Żaneta od razu widać ,że Ty mieszkasz niedaleko Kaszub:-):-):-):-):-):-):-);-)

Do góry