Witam ponownie!
kurcze, ale masakryczny dzień:-
no::-
no:
J. musiał iść do pracy (jutro zresztą też), bartek u dziadków bo ja mam się uczyć, i jeszcze @:-( poza tym oczy mi wysiadają - wszytsko widze przez mgłe i nie moge się skupić
w związku z powyższym druga przerwa na kawę!!
I nadrabiam zaległości:
Słowiczku rewelacyjny gość z Łukaszka
(a przy okazji obejrzałam, jakie macie łóżko - ja nadal szukam - i śliczna tapeta - Bartek byłby zachwycony, bo słoń po ostatniej wizycie w zoo stał się niekwestionowanym zwierzęcym autorytetem)
Agata i Goga
ja też zawsze stawiałam na młode osoby - nie wydaje mi się, żeby ktoś straszy zaakceptował nasz styl życia: szybki, chaotyczny, nieregularny... a kolejnej krytyki nie zniosę.. moja mama wystarczy..
arabella co z tą wodą?
justyna mój Bartek też uwielbia buszowanie po sklepach:-) i jest przy tym bardzo konkretny - wchodzi, pokazuje jakie chce buty i na inne go nie namówisz - albo dostanie te, albo mówi papa i wychodzi:-):-) dobrze, że mamy podobny gust:-):-) a potem w domku przymierzamy i paraduje sie przed lustrem - kabaret:-):-) ostatnio zafascynowała go przymierzalnia w sklepie
jo-anna-on pracuję w miejscowości pod Myszkowem - 8 kilometrów od domku. a co do nazwy - przeslę na GG bo teraz wszystko jest szpiegowane, więc...
a w sprawie prezesa - ciekawa jestem jak naprawdę zareaguje jak mu oświadzcenie ciążowe przedłożę - bo mimo wszystko jakoś kiepsko to widzę
i widzę, że temat
przedszkola na tapecie - marzę o tym:-) i Bartek też - czasem robi za młodszego brata swojego kuzyna i chodza razem na bale - moje dziecko nie chce wracać do domu. Ale jeszcze się w tej sprawie nie orientowałam, przejdę się tam po nowym roku.
gaga dobry wybór z tym Tyliczem - baaardzo miło go wspominam... panieńskie czasy... ale się rozmarzyłam
jeśli chodzi o osiągnięcia nocnikowe to nie mamy się czym pochwalić, choć wyraźnie wzrasta świadomość mojego dziecka w tym względzie, a z mową coraz lepiej z dnia na dzień.. i wierszyk o kotku opanowany, choć nie wiem, czy się obrońcy praw zwierzat nie doczepią, ze bijemy kotka (nie znam innej wersji), tym bardziej, że to się Bartkowi najbardziej podoba;-) podrzućcie jakieś inne ocenzurowane wierszyki (murzynek Bambo odpadł, bo się boję posądzenia o rasizm)
gaga nie daj się tej szkole!!!!!!! już niedługo!!! a wizyty w teatrze zazdroszcze - kurcze u nas nic takiego nie ma:-( a poza tym sesja na karku, więc rozrywki i kulturalne zajęcia odkładam na lipiec:-
-(
madzia a skąd jesteś? bo bibi pisała cos o rezerwacie w Kadzidłowie, czy to mazurskie tereny?
anecik w sprawie materiałów to pod ręką nie mam nic na ten temat, ale rozejrzę sie po okolicy
żużaczku ale jesteś torpeda!! pozazdrościć energii i szybkości działania!!
agata czy ja dobrze czytam, ze ty się gdzieś zagramanice wybierasz?? i to na tak dłuuuuuugo??
kinek niesamowiete te twoje zdjęcia!! i dziecina też niezła modelka!
goga plan zajęć miałas niezły, aż ci zazdroszczę:-):-) już się nie moge doczekac jak Bartuś będzie na akademiach śpiewał :-):-)