reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

POza tym Mała trochę chora. Najpierw przez dwa dni miała temperaturę, potem kaszel, a teraz straszny katar. Do tego od poniedziałku non stop wyje. Szału można dostać!
Robiłąm dzisiaj egzamin. Na 50 osób postawiłam jedną 2 (gość nie zaliczył żadnego z 8 kolokwiów, niektóre pisał po 3 razy!), ale jeszcze nie wpisałam do indeksu tylko umówiłam się z nim na lipiec, jedną 2 i dwie 3+, a reszta 4, 4+ i 5. Uwielbiam stawiać takie oceny!

Widzę, ze temat wakacji. Mnie się pewnie nie uda namówić męża na wypad... Dla wielbicieli dinozaurów, odkryłam w mojej okolicy:
Dinozaury. Park Dinozaur�w i Park Jurajski. Biskupin.
Arabella to Ty wyrozumiała jesteś....albo dajesz łatwe testy. Ja to bym chyba nie mogła uczyć, bo takich ignorantów jak ten gość od razu bym udupiła a później bym jeszcze miała wyrzuty sumienia....Rozumiem ,że każdy ma gorsze dni ale nie zaliczyć żadnego koła???Na 8 kół po 3x???

reklama
Witajcie,
Teściowa na festynie nad jeziorkiem,Domiś śpi,mężowy też,a ja od rana na nogach.Ostatnio nie mam kiedy na tyłek siąść.
Ja z Dominikiem staram się nie chodzić za często po sklepach,bo na nóżkach to mi zwiewa,albo siądzie i nie chce dalej iść,a z wózka to mi wyłazi jak tylko odwrócę wzrok.Najlepiej jak go mężowy "na barana" niesie,albo zostaje z nim przed sklepem,a później marudzi,że wchodzę i ginę :-p:laugh2:
Marzenaalicja fajnie,że zajrzałaś :-)
"Diabła u Prady" ani jakoś nie czytałam ani nie oglądałam,za to wczoraj zarzuciliśmy "Grizzlyman" i w połowie pousypialiśmy.

Czesc Laseczki,Milian spi,Fabian sie "goni" z kolega,a Sarah uczy sie matematyki bo jednak boi sie egzaminu.Pisemny z niemieckiego poszedl jej dobrze i ustnego tez sie nie obawia,ale ta matematyka... .Axel jest w pracy i ja mam troszeczeke czasu,wie jestem z Wami.

Poczytalam o latach 80-tych i az mi sie lezka w oku zakrecila,bo lata 80-te to moje lata i to nie tylko ze wzgledu na muzyke;-).Lata 80-te to moja pierwsza milosc i pierwsze niesmiale pocalunki;-):-p,to moja pierwsza praca i pierwsze pieniadze,pierwsza prywatka.Lata 80-te to moje malzenstwo i wyjazd z kraju.W ciagu tych 10-ciu lat duzo przeszlam.Nie wszystkie moje wspomnienia sa mile,ale to nic,bo ze wzgledu na to jestem dzis taka jaka jestem i ja jestem z siebie zadowolona i czuje sie dobrze w swojej skorze:-).

hej!
witam przy poobiedniej kawce z Baileysikiem :-)
Olek śpi, Marcin w szkole a ja się relaksuje ale chyba też się zdrzemnę bo po piątku i moim grillu urodzinkowym jeszcze nie mogę dojść do siebie:sick: wczoraj się strasznie męczyłam aż wreszcie jak wpadłam w wir sprzątania to było dla mnie najlepszym lekarstwem.
Jednym słowem wyluzowałam się baaardzo w piątek, odreagowałam stres audytu w pracy i wieczorem było wesoło, tylko mniej wesoło było wczoraj:no:

Na dzień dziecka kupiłam Olkowi parę ciuszków bo już od tych zabawek to ciasno w domu. Od babci dostał piaskownicę, tylko z tego co sobie dziś na allegro popatrzyłam to troszkę za nią przepłaciła...ale przegięcie, w sklepie w Warszawie dała prawie 300zł chyba 270 czy jakoś tak w na allegro 169zł identyczna...nieźle 100 różnicy szok!:dry:

zazdroszczę Wam wyjazdów wakacyjnych a w szczególności tej Chorwacji....:cool2:

domicela moja siostra mieszka w sercu kaszub... hahah ..a lubie do niej jezdzic....:-):-):-):-):-):-):-)

w pracy ludzi było ze szok... roboty miałam ...kawke teraz piję... i zaraz slaw z olem po mnie przyjadą...

olo dostał od nas na dzien dziecka kosiarkie plastikową ... taki był szczesliwy ze ją do łuzeczka wzioł i spał z nia.....:-D:-D:-D czyli prezent jaknajbardziej trafiony -acha no i jeszcze dostał koszulkie i spodenkie...a od babci basenik z dmuchana podłoga ..i skarbonke

dziewczyny mam wielką prośbę, może pracujecie gdzies w dziale finansowym, księgowość te sprawy, bardzo potrzebuję temat pracy, chodzi generalnie o jakiś problem natury np. ekonomicznej który rozwiązuje się matematycznie, w sensie zastosowanie różnych wzorów, rysowanie funkcji, BłAGAM bo ja mam zero pomysłów a na ekonomii się nie znam
Gaga - cholerka trudno pomóc bo w całej ekonomi w jakiś sposób wykorzystuje się matmę. Wzór na liczenie wartości przyszłej inwestycji to po prostu szereg, wzór na kowtę do spłacenia kredytu w całym okresie kredytowania to też szereg. W mikroekonomi też - w różnych modelach wykorzystuje się funkcje do pokazania kosztów średnich, całkowitych.........hmmmmmmmmm już nic nie pamiętam ze studiów. POszukam jakiś książek ze swoich studiów (jak mam) i może wpadnę na jakiś pomysł.

I to byłoby na tyle bo dziecko mi siedzi na kolanach.
Dziecko, które robi wszystko aby nie mieć rodzeństwa. Dzisiaj w zabawie przypierdzieliła mi w nos małych wielbłądem. Mam siniaka i guza :dry:

A do zoo nie pojechaliśmy bo wydawało się, że będzie lało i nie padało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A Atol podjeła to ryzyko i dobrze zrobiła :tak::tak:

reklama
dziewczyny mam wielką prośbę, może pracujecie gdzies w dziale finansowym, księgowość te sprawy, bardzo potrzebuję temat pracy, chodzi generalnie o jakiś problem natury np. ekonomicznej który rozwiązuje się matematycznie, w sensie zastosowanie różnych wzorów, rysowanie funkcji, BłAGAM bo ja mam zero pomysłów a na ekonomii się nie znam
Agata rozmawiałam z Wojtkiem i on w swojej pracy wykorzystuje generalnie excel'a. Korzysta często z rachunków prawdopodobieństwa szacując popyt i podaż, używa funkcji regling i reglinX ( cokolwiek to znaczy???) i takie tam podstawowe inne funkcje i wzory.

Do góry