reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
agata, słowiczku jak możecie podać mi tytuł książki, z której można skorzystać to by było już coś, ja potrzebuje jakiś problem ekonomiczny żeby zrobić z niego zadania, np. szacowanie kwoty składki miesięcznej, kwartalnej i rocznej w ubezb=pieczeniu w zależności od różnych czynników :baffled::confused::sick: ale bzdety :dry:

my dzis byliśmy w teatrze i normalnie jestem w szoku, sztuka 2 godziny z 10min przerwą i Majka super grzeczna, oglądała, wołąła, pytałą, pokazywała super się bawiła, to była sztuka dla dzieci, więc mogła sobie mówić, no strasznie zadowoleni jesteśmy

ello!
siedzę pół dnia przed komputerem i staram się coś stworzyć... fatalnie mi idzie:-:)no::-:)no::wściekła/y:
gaga zielonego pojęcia nie mam na takie tematy... spróbuję popytać... może ktoś coś podpowie..
napisz cos więcej o tym teatrze: co to za przedstawienie, w którym teatrze i czy jakoś specjalnie dedykowane dla takich maluchów... jejciu rewelacyjnie by było gdybym sie mogła z Bartkiem na coś takiego wybrać:tak:

na mojego synia te pogody rewelacyjnie działają - tryska radości i optymizmem, śpi dłużej, ale wstaje radosny.. i komediant niesamowity się zrobił:-):-)

wracam do stukania.. może coś wystukam..

skaba byliśmy w teatrze "pod ratuszem" i to było przedstawienie dla dzieci, tytuł hmmm "Dziwny dom pana A" ale wiem że w Teatrze Ludowym grają też dla dzieci
Teatr Ludowy

reklama
Marzenaalicja - zdjęcie :szok::szok:

Gaga - książka dla ciebie Mikroekonomia - Varian Hal R.
To jest książka bardziej teoretyczna ale za to pełna funkcji :laugh2: Może na początek przejżysz tę i coś wpadnie.

Do góry