reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Justyna - no to Marysia powinna iść na zakupy z Liwią, na pewno coś sobie wybiorą :laugh2:

:-D oj tak tylko czy tatuś da magiczną kartę :cool2: ale czgo sie nie robi dla córuni a ostatnio woła na niego tatiś więc pewnie juz kombinuje jak go tu zmiękczyć ;-)

a i jeszcze Wam nie pisałam ze juz sie pytałam o przedszkole :eek: i idę pannę moją w marcu zapisać i od września jak sie uda to pójdzie !! ale na jedno miejsce chyba 3 dzieci :szok: !! bo teraz jak nam w zakładzie przypiliło to biedna czasem poszkodowana była i taki popłoch a tak pójdzie sobie i sie będzie bawic a ja na spokojnie porobię sobie !! moze nawet jak sie uda to od kwietnia wskoczy !! była chwila że myślałam o opiekunce ale nie zaufałabym obcej babie a teściowa nie ma siły do niej poza tym pozwala jej na wszystko a tak będzie wśród rówieśników itd zresztą bardzo lubi dzieci a jak od sąsiadów wnuk przyjeżdza to leci przez ogród mało se nóg nie połamie i Ol Ol :-D tak samo na hasło idziemy do dzieci to w sekud pieć stoi przy drzwiach !!

ha to ja mówie dobranoc !!!

papapaptki !!

reklama
Witam
U nas ochłodziło się teraz ciapie deszcz
ja psikam i leci mi z nosa ale najbardziej wieczorami i w nocy nie wiem co jest
co do ciuszków to moja laska ma sporo i juz po zakupowym szaleństwie jesteśmy
Arabella oj przewalone z ta woda a tak wogóle co u ciebie wydaje mi sie czy żadko ostatnio zaglądasz??
Amelka tez kiepsko je
co do wakacji to kilka dni 2-3 tylko moze Solina poza tym zobaczymy zero planów:-(
Justa pewnie że stesknione
uciekma spać dobrej nocki

w tych planach kwakacyjnych nie zapomnijcie mnie uwzględnić (najlepiej koncówka sierpnia, albo wrzesien)

To forum mnie osłabia.Większość czasu wcale nie mogłam się tu dostać.Mam nadzieję,że jak najszybciej będzie ok...
Skaba z tą opiekunką to rzeczywiście bym nie ryzykowała i innej szukała,bo kręci dziewucha ile może(sądząc z tego co napisałaś).A firmy to pozazdrościć.Trochę się uśmiałam -prezes namawiał na zajście w ciążę...hmmm :-p Dobrze,że napisałaś,że zakład prorodzinny jest :laugh2:
Margarita może masz na jakieś pyłki uczulenie,bo ostatnio często chorujesz.Mój mężowy też jednego dnia ok,a następnego kicha i z domu wyjść nie może.I to zawsze wiosną na pylenie :baffled:
Chciałam się Was spytać,czy ma któraś już tą piłkę do skakania albo takiego konika z gumy,bo może to by małemu zakupić.Tylko się boję,że jak się rozbryka to gdzieś głową zaryje :eek:
I chyba niedługo będę z nocnikiem chodzić na spacery,bo się staje rytuałem załatwianie potrzeby w krzakach na dworze(jak ładnie ujęte) :laugh2:

a ja was wszystkie kocham!!
(oczywiscie nie w sensie lesbijskim - to na wypadek, jakby BB poczytywali agenci PISu)

Ooo Żużaczku co to za dobry humorek masz :confused: Poza tym jeszcze raz dzięki za wczorajszą interwencję,choć oni i tak nawalają.
Kawka zaliczona,czekam,aż się chłopaki obudzą.

witam laseczki
a ja też sie za justyną stęskniłam i za resztą co się nie pokazuje, a marta to chyba chce obskoczyć wpie^$#@$#&^% małpiszonica nic się nie odzywa trzeba ją pogonić !!!!!!
no my jedziemy w końcu do Tylicza, obok Krynicy zdrój, strasznie jestem zadowolona, bardzo tanio, z placem zabaw, z łóżeczkiem za darmo dla Majki, i maja dzieciaki 2 i 5 letnie, oby było fajnie

Witam Was przeddniowodzieckowo :)
Wywiozłam dziś Marka do dziadków, zostawiłam papierki do rejestracji firmy i wróciłam z Michałem do Szczecina. Pierwszy raz od urodzenia Marka rozdzieliłam chłopców i zastanawiam się, jak Marek przez to przejdzie. On strasznie tęskni za Michałem nawet jak Michał idzie do przedszkola. Ale tym razem chyba nie miałam wyjścia. Michu ma jutro wyjście do teatru, potem z grupą przedszkolną występy w amfiteatrze, a na sobotę bilet do kina od tatusia z pracy. Gdybym była z nimi dwoma, znowu nic bym nie widziała z przedstawienia, nie mogłabym zrobić ani pół zdjęcia - tylko łapałabym dziecko, które pcha się na scenę. A w kinie pewnie biegałabym między rzędami. Misiowi od życia też się coś należy, a nie tylko bieganie za młodszym bratem i ustępowanie mu.

reklama
Justyna - ja też myślę o przedszkolu dla Mara. Ostatnio był dwie godziny i w ogóle nie patrzył gdzie jestem, tylko się bawił. Po cichu liczę na to, że może po Nowym Roku się uda.

Jestem w szoku ile Wasze dzieci mówią i jak zaawansowane są w edukacji nocnikowej. Markowi nie chce się gadać. A nocnik pokazuje jak już się ssiura...

Do góry