reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

witam z wieczorka
co to ja miałam hmmmm kurcze nie pamiętam
a co do jedzenia to moje dziecię dziś wtuptało mleko z płatkami, prawie całą drożdżówę, kanapkę z szynką, michę zupy, trzy paluszki rybne, jogurcik i tonę soczków, herbatek i wody :-) ma spuścik niezły, niezależnie od pogody i wychodzących zębów, a tak wogóle to u nas 5 nie ma

Łuki na zdjęciu boski po prostu, uśmiałam się jak nie wiem, a mój K stwierdził że bidny, zmęczony do łóżka nie doszedł

reklama
a co do wakacji, to chyba jedziemy do Krynicy, codzień to inny pomysł :-D
ja musze jechac gdzieś w tym roku, nie byliśmy chyba ze 4 lata na wakacjach, nie licząc podrózy poślubnej, najpier wypadek K, potem kolejne wakacje operacja K, ciąża, no i w zeszłym roku jakos baliśmy się z małą jechać no i ja pracy nie miałam

a może któraś zawita do Krynicy, my mamy 25zł/osoba i koleś nam da dla małej łóżeczko turystyczne gratis

Moje dziecko dzisiaj zjadło malutką miseczkę kaszki z połówką jabłka, półtorej parówki i 2 Danonki. Wypiło może 20 ml herbatki.
Po południu dowiedziałam się, że mamy skażoną wodę. Podobno E. coli. Świetnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, od rana się wykąpałam, myłyśmy razem z Misiulką zęby i robiłam zupę i herbatę. Wyczytałam, że bakterie giną po 20 min. w temp. 60 stopni, ale i tak mam stresa. Jutro jadę do rodziców!

A Julka dzisiaj wypiła 2x po 180 ml mleka zjadła danonka nie do końca, 1/4 jabłka, obiadu to tylko 3 kęsy ziemniaki z klopsikiem i ze 4 paluszki. Na szczęście pije dużo.Ale tyle co Majka je to chyba na tydzień by jej wystarczyło.

Hania dzis zjadla bakusia plus plaster zoltego sera i kawalek bulki z maslem, banana, kawalek pizzy i kasze na kolacje z platkami kukurydzianymi i duuuuuzo picia

Helena tez dzis lepeij jadla

ale mnie wkurz powolne otwieranie stron bb

ide spac

hej hej !!!

troszkę wstecz poczytałam .....

Ewelinka dzieki za pozdro....:-)
no i Liwia od niedawna to samo ciepło jak diabli a ten piernik przykrywa się kocem po uszy i jeszcze mi sie kaze przykryć ale jak zaśnie to zaraz dupsko wywali na koc :-D

Bibi Margarita:-D fajnie że ktoś tu stęskinił sie :-D

Słowiczku achhh ten Łukaś !! bombastik !!

Skaba to faktycznie jakaś niepoważan ta kobita !!!! i pewnie biedna cały czas sie martwisz jak nie możesz na niej polegać !!

a ja dalej orka bo dzis znów do 22 w zakładzie wszystko musze mieć gotowe przed naszym wyjazdem !!!! a mam tego pełny kalendarz !!! ale od wczoraj mój niań znów przyjechał :-) co ja bym bez tego mojego braciszka zrobiła :baffled: !!

dzis jeszcze wyskoczyłam na krótkie zakupy i obkupiłam oczywiście przede wszyskim Liwie !! a ostatnio jak byłam z nią w H&M to mi sie laska tak rozlazła po sklepie normalnie buszowala że szok wybrała skarpetki i okulary przeciwsłoneczne :-D mój mezowy z przerazeniem stwierdził widząc Liwuśnika jak lata i grzebie w wieszakach - o matko juz zaczeło się !!! :laugh2:

Hej.
( a na marginesie - to w duchu tej samej troski prezes nas w piątek namawiał na zajście w ciążę, bo gazety piszą, że mało dzieci, a nasza firma prorodzinna jest - no nic tylko skorzystać :-))
Co to za wspaniała firma? Pracujesz w Myszkowie?

Po południu dowiedziałam się, że mamy skażoną wodę. Podobno E. coli. Świetnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, od rana się wykąpałam, myłyśmy razem z Misiulką zęby i robiłam zupę i herbatę. Wyczytałam, że bakterie giną po 20 min. w temp. 60 stopni, ale i tak mam stresa. Jutro jadę do rodziców!
Oj słyszałam w radiu, współczuję. Bakterie kałowe - paskudztwo.
Ania dzisiaj lepiej jadła niż wczoraj i przez resztę gorących dni.
Domicela - na pewno się zmieniło w Powidzu, szkoda tylko tej wody (że ubyło). Szkoda, że mam daleko...
Słowiczkowy Łukasz ma niezłe spanko - prawie na stojąco. Ale się uśmiałam.

Aha, cóż za zbieg okoliczności z providerem (patrz góra strony), mój D. pracował w Supermedia z kolesiem, który przeszedł do ATM....Teraz już D tam nie pracuje.

To tyle na dzisiaj, obejrzę to i owo i idę spać.

dzis jeszcze wyskoczyłam na krótkie zakupy i obkupiłam oczywiście przede wszyskim Liwie !! a ostatnio jak byłam z nią w H&M to mi sie laska tak rozlazła po sklepie normalnie buszowala że szok wybrała skarpetki i okulary przeciwsłoneczne :-D mój mezowy z przerazeniem stwierdził widząc Liwuśnika jak lata i grzebie w wieszakach - o matko juz zaczeło się !!! :laugh2:
:-D:-D:-D no to ma przechlapane :laugh2::laugh2::laugh2:

Heja

Zapowiada się długa nocka bo muszę na jutro przygotować prezentację a moje dziecko jeszcze 40 minut temu nie spało :no:. Chwilę odpoczełam i do roboty :dry:

A co do jedzenia to moje dziecko żyje na mizerii :eek:

Arabela - no to prze!@#$% z tą wodą.

A to otwieranie bb dobija mnie :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Gaga - a Krynica morska czy górska :confused:

Justyna - no to Marysia powinna iść na zakupy z Liwią, na pewno coś sobie wybiorą :laugh2:

Do góry