reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

witam się
kurcze jakaś paranoja opętała szkołę, nie mogę wyjść z papierów, mam już szczerze dość :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a co do wakacji to linka mi troszkę ciężko wkleić bo go gdzieś zgubiłąm :zawstydzona/y: gadam z kolesiem mailem, w każdym razie cenowo to wygląda tak: 25zł/osoba, Majka za darmo bo bierzemy pokój 2-osobowy, więc albo śpi z nami w łóżku, albo w turystycznym, ponoć 50m do plaży, jest to jakiś pensjonat, więc jak dla nas ok

co to ja chciałam

reklama
haha a w Krakowie truskawki po 8zł a dwa dni temu były po 12 :szok::szok::szok:

no nic zmykam, trzeba małej bajke puścić, uśpić i do pracy się zbierać, a tak mi się nie chce, dziś siedzenie do wieczora buuuuuuuuuuuuu

weźcie mnie nie denerwujcie wakacjami....:eek::wściekła/y::wściekła/y::baffled::cool2::cool2:
mnie też, mnie też...;-):-);-):-)
My chyba w tym roku nigdzie nie wyjedziemy...raz że inwestujemy w dom a dwa, ze teraz zbieramy forsę na operację łukaśkową...
Ale pewnie wyjazdy weekendowe gdzieś nad wodę lub do rodzinki to zaliczymy...

A ja nawet nie wiem po ile są u nas truskawki...

Moje dzieci dziś w nocy zrobiły sobie wycieczkę...łaziły...raz jedno raz drugie...Gaba nawet wpakowała się nam do łóżka i trochę pospała zanim zakumałam o co chodzi...no ale odprowadzłam ją do pokoju i już od 2-giej w nocy luz...

Ale pogoda...źle się czuję w takie upały...opalać się nie mogę...bo zaraz mi słabo a poza tym karnacja jasna...za to dzieciaki zadowolone...całymi dniami tylko w majtkach i podkoszulce ganiają i to na bosaka...po podwórku też...
Zaczęłam Łukasza odzwyczajać od pampka. Kupiliśmy kilka par męskich;-) slipków i mały lata zadowolony, bo najlepiej mu się wtedy siuraka miętosi....a na nocnik też siada, albo ja mu przypominam...

Jak tam koleżanki nauczycielki, strajkowałyście dzisiaj????

hej hej
Ale skwar....:szok: siedze w pracy klima na full a i tak nic jej nie czuć :dry:
Nas też nie stać na wakacje, jedynie jakiś weekendzik na mazurach wchodzi w grę, bo ta Irlandia nas troszkę przykosztowała, no i kupiliśmy samochód za kredyt od rodziców "zero % " ale spłacać też w końcu trzeba zacząć. Na szkołe nic nie mam odłożone a za chwilę wrzesień i trzeba 3 tysiaki znowu przelać...jak dobrze że już tylko rok przede mną...;-)

Oluś też się stara robić siusiu na nocniczek, sam przynosi i siada co prawda w ubraniu i na odwrót, ale wtedy go rozbieramy i coś tam nie raz uda mu się wycisnąc. Dzieciaki już doskonale czują swoje potrzeby, np na "grubszą" sprawę zawsze się gdzieś chowa:-):-D

jakas kawka by się przydała:tak:

ale się uśmiałam....poszłam młodego budzić a on w takiej pozycji śpi...
zdjcie001ne7.jpg

Jakość zdjęcia z telefonu.

Słowiczku :-):-):-) Biedny Łukaś. My czasami znajdujemy rano Misiunię śpiącą na podłodze przed drzwiami do sypialni :eek:

reklama
Do góry