reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

My nawet nie planujemy nic na wakacje,bo szczerze nie mamy zbytnio za co.Chyba,że coś niespodziewanego wypadnie i gdzieś na krótko wypad zrobimy.
Żaneta Wy to się macie z tymi samochodami,ja bym się już chyba bała jeździć :szok: Całe szczęście,że się Wam nic nie stało...

reklama
hej hej
pamietacie mnie jeszcze????:-):-):-)
wiem jestem okropna, nie odzywam się:zawstydzona/y:
u nas wszystko w porządku, praca, dom, szkoła, życie na wysokich obrotach.
Dzis znalazłam chwilę w pracy więc piszę i troszkę Was czytam ale za dużo mam nadrabiania:no:
my wyjazdu jako takiego nie planujemy, chyba że na jakiś weekendzik na mazury bo na nic więcej nas nie stać:no:

Witam
Po wekendzie
wykończona jestem
i na dodatek szwagierka zostawiła dziś swoje dzieci i do jutra ich mam szok zadyma cały czas
na studiach ostatni tydzień tylko wpisy jeszcze no i egzaminy ae to 23-24 czerwiec
i musze do jednego zakówać
wreszcie mogę nadrabiać zaległości no i tu troche poklikać
Amelka tez czasem w zabawie tak jak Łuki sie zapomni i posika ale jak juz troche jej poleci to sadzam ja na nocnik i zrobi reszte
zaraz mąż wraca trza mu jeśc zrobić lece do wieczorka

Julka śpi , gotuję zupkę kalafiorową dla niej , obżarłam się truskawkami bo sezon w pełni , dziś na targu za 4,50/kg.
Same wzdymające rzeczy:cool2: kalafior i truskawki:-D.
Zapraszam na sernik na zimno i truskawki
dsc04104pg7.jpg

domicela, serniczek cudny....normalnie takiego smaczka mi zrobiłaś :-p
jakbyś miała chwilkę, to daj przepis....please :sorry2:

Boshe....zablokowana byłam 4 dni.... Wogóle nie moglam BB otworzyć. no rozumiem, ze Bialystok to Psie pola...ale nie myslałam, ze to już ZAGRAMANICA:szok::eek:

Dopiero operator mojej sieci e-maila wyslał do BB i mnie odblokowali...:eek:

no to teraz dzieci spią a ja bede dalej nadrabiać a mam co bo jak na razie to skończyłam sam głowny wątek.
Kurcze ale miałyście wene do pisania.
A jeszcze miałam wam napisac odnośnie ślimaków .....
Badinek wsadza takiego jednego co to moja starsza winorośl choduje(jej zwierzaczek)
do samochodu karetki i jedzie z nim PITALLA!!!:szok::szok:czytaj szpitala.
Z tym że ta karetka czasem wypada mu z rączek i ślimak londuje z samochodem z pół metra.Moze dziś uda mi sie wkleić fote.:-)ja mam ubaw:zawstydzona/y::-D(też dydaktyczne podejście)
Żużaczku no to pobyłas sobie przynajmniej przez te dni za granicą nie wychodząć z domu:laugh2::laugh2::laugh2:;-)
dobra lece na inne watki bom ciekawa co z Łukaszkiem

O........widze że już planujecie wakacje ....Ja już nie moge doczekać sie mazur.....
poprostu już mi sie chce tam być:tak::tak::tak::tak::tak:

taaa...wakacje. Nie dość, ze budowa to mam przykazany krem z filtrem 50, szkła fotochromowe i kapelusz z duzym rondem na 3 miechy...takie leki mam od tego gronkowca przypisane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziś 200zł poszły się gonić w aptece

reklama
taaa...wakacje. Nie dość, ze budowa to mam przykazany krem z filtrem 50, szkła fotochromowe i kapelusz z duzym rondem na 3 miechy...takie leki mam od tego gronkowca przypisane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziś 200zł poszły się gonić w aptece
Rany całe wakacje...?????????:wściekła/y::wściekła/y:nno nie powiem ze ci zazdroszcze:no::no::no:
A apteke zostawie w spokoju....bo jeszcze atolek mnie pogoni;-):tak:
Margarita jak poszło na studiach bo kciukaski trzymałam.:tak:

Do góry