reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Gaga a napisz linka co to za ośrodek. Jestem ciekawa bo zamierzam jeździć tam z Julką na weekendy. Przed ciążą jeździliśmy nad jezioro powidzkie z Wojtkiem bardzo często, zresztą pisałam o tym ,że mój mąż to żeglarz.Tylko ,ze wtedy spaliśmy na łódce a teraz z Julką wolałabym coś stabilniejszego.A moje ulubione miejsce do kąpieli jest niedaleko Przybrodzina na tzw. Lisiej kicie.
Joanna jak byłaś tam kilkanaście lat temu to już bardzo dużo się pozmieniało, przede wszystkim ubyło jeziora conajmniej 1 metr albo nawet 1,5.Za to woda jest nadal czysta

A wracając do letniego wypoczynku w okolicy Powidza to dla dziecka bardziej atrakcyjny jest Skorzęcin położony w Powidzkim Parku Krajobrazowym. Będac nastolatką jeździłam tam co roku , i tam jest najlepszy ośrodek jaki widziałam, zupełnie jak nad morzem, molo, deptak, sklepiki , kawiarnie,wodna zjeżdżalnia no wszystko,tam jadłam najlepszy kebab i gofry ( oprócz kebaba u Arabów w Szwecji).Jedyny minus dla którego teraz tam nie jeździmy jest to ,ze tam nie ma żaglówek i po tym jeziorze raczej się nie pływa. Jeżeli już to tylko małymi Optymistami albo rowerami wodnymi.
Zdaje się ,że Anda też tam była z Oliwką w tamtym roku...

Po przeczytaniu wiadomości na onecie widzę, ze strajkować zaczynają też nauczyciele...rozumiem...
ciekawa jestem jak zakończy się też sparwa ze służbą zdrowia....

Odnośnie jezior, to byłam kiedyś w Sulęcinie. Tam to dopiero woda czysta była....
gaga do tego jeziorka to kawałek...chyba, ze ja mam złą mapę...domicela to jest na wschód od Poznania???

Odnośnie jezior, to byłam kiedyś w Sulęcinie. Tam to dopiero woda czysta była....
gaga do tego jeziorka to kawałek...chyba, ze ja mam złą mapę...domicela to jest na wschód od Poznania???
tak, jezioro Powidzkie jest na wschód od Poznania jadąc albo na Gniezno albo , i my tak jeździmy, na Strzałkowo.
Do Powidza z Poznania jest chyba z 60 km, w każdym bądź razie jedzie się tam godzinę samochodem bo trzeba wziąć poprawkę na polne drogi.A jezioro Powidzkie jest jednym z najczystszych jest tam zakaz używania motorówek czy silników.

tak, jezioro Powidzkie jest na wschód od Poznania jadąc albo na Gniezno albo , i my tak jeździmy, na Strzałkowo.
Do Powidza z Poznania jest chyba z 60 km, w każdym bądź razie jedzie się tam godzinę samochodem bo trzeba wziąć poprawkę na polne drogi.A jezioro Powidzkie jest jednym z najczystszych jest tam zakaz używania motorówek czy silników.

no to dobrze mi mapa pokazała...(program komp...)
I faktycznie ja od siebie mam tam ponad 100km.

Julka śpi , gotuję zupkę kalafiorową dla niej , obżarłam się truskawkami bo sezon w pełni , dziś na targu za 4,50/kg.
Same wzdymające rzeczy:cool2: kalafior i truskawki:-D.
Zapraszam na sernik na zimno i truskawki
dsc04104pg7.jpg

Mmmm,ale pyszności :tak:
Witajcie,
Rzeczywiście z tymi tubisiami to nawet w wiadomościach mówili.Coś czuję,że nawiedzeńcy dopną swego,chyba że ludzie pikiety zorganizują.Już to widzę -ODDAJCIE TELETUBISIE !!! :laugh2::laugh2:
Wkurzyłam się,bo mi małego obudziły jakieś samoloty.Głąby latają tak nisko i huk niesamowity,a Domiś przerażony w łóżeczku bidulek stał.
Wczoraj nas wichura dorwała na placu zabaw,ale burzy nie było.
Truskawki u nas po 7 zeta :szok: ,ale tak jak w zeszłym roku wszędzie inne ceny,a najtaniej było chyba w Krakowie.
No i co?Trzeba się będzie na spacerek wyszykować,a tak mi się nie chce.....

reklama
Witam !!!!
Uffff........ale goraco.
Zaczynam nadrabiac waszą produkcje.
Ale bede miała ciezko bo na 14 do pracy.
Na dodatek we wtorek idziemy na ostatnią bardzo zaległą dawkę hib - mam nadzieję, że nie jest za późno :baffled:
Nie martw sie mój Badinek jest starszy a bylismy na szczepieniu na HIB własnie tym ostatnim 2 tyg temu tak że luz.
kinek dziękuję bardzo!!!!!
Rzeczywiście opowieść the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No a ja nadal nie wiem o co chodzi...........?????????Gdzie wy macie tą opowieść????
a wogóle to dziś jak po nocy przewijaliśmy Majke to z pieluchy wiecie co wypadło ..........................klucz :szok::szok::szok: i ja normalnie pojęcia bladego nie mam skąd, czy spałą z nim całą noc w tej pieluszce, czy wpakowałą go tam rano przez bodziaka i spodenki ???? niezłe jaja
Oj niezłe :-D:-D:-):-)A od czego ten klucz;-):-)
ha Goga czytaj, nadrabiaj a nie bryki :-);-):-D:tak:
u nas trzy dni straszy ale padać nie chce
ja się załatwiłam suszonymi morelami i teraz kibelek moim przyjacielem jest :baffled::happy::confused::sick:

wkurzam się bo mam zajęcia 1 i 2 czerwca, no i jak tu dzień dziecka z Majkulą obchodzić???
a wogóle to Goga czytałam o teletubisiach i normalnie nie mogę, nie wierzę jak tym ludziom się popie.rdoliło we łbach, no szkoda słów zajęli by się robotą a nie o pierdołach gadali
No nieżle cie urządzili.A co do teletubków to chyba sie musze bać
Tinki-winki to faworyt dla Badiśka:-D:-D:-D;-)POWALENI i nie mają sie czym zajmować.A poza tym niech sobie rodzoice sami decydują o tym co ich dziecko ma ogladac.A bajki z przemoca ?za to to sie nie wezmą:wściekła/y::wściekła/y:
dobra tyle zdązyłam i spadam.

Do góry