reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

słowiczku własnie planujemy wakacje i wyczailiśmy spoko pensjonat przy jeziorze powidzkim, to chyba niedaleko od was, czekam na odpowiedź i może zdecydujemy się tam pojechać, liczę na to że nas odwiedzicie tam, my niestety bez auta się do was nie ruszymy

a co tu wogóle taka cisza ???
a coś nie kojarzę jeszcze tego jeziorka...
Jutro sięgnę po mapę i pokukam...
A w jakiej miejscowości ten ośrodek ( może tak łatwiej będzie mi zakumać).

reklama
nazwa chyba Powidz :-) nad jeziorem powidzkim :tak: na razie czekamy na odpowiedź czy jest miejsce

Gaga byłam w Powidzu kilkanaście lat temu, spędziłam tam jedne z najciekawszych wakacji. Jezioro super wtedy było czyste, kajakiem się pływało. Super. Fajne dyskoteki były. I towarzystwo....Ciekawe, jak tam jest teraz...

Witam w ogóle.
Jesteśmy po wizycie znajomych. Ania wyszalała się z rówieśniczką. A ja jestem padnięta. Więc biorę się pod boki i maszerujędo łazienki.
Pozdrawiam.

co do teletubisiów....... który to niby homo.......może dodadzą piątego Romanka G. i wtedy będzie........powaliło ich...............
oj ale wam zazdroszczę planowania wyjazdów u nas przez to mieszkanie nic nie wiadomo.... ,
jutro na delegację do opola pomykam z rańca......

witam
nadrobiłam troche ale produkcja ze ho ho. ....... no dobra nadrabiam dalej.... moje dziecie dopiero postanowiło udać sie w objęcia orfeusza:baffled::baffled::wściekła/y:no ale plus moze bedzie taki ze pospi nieco dłuzej,......

podczytuje .....podczytuje.....dalej...

anecik dobre pytanie . wcale a wcale sie nie odzywa marta a ostatnio obiecała ze sie poprawi:-p

reklama
a tak poza tym to witam
u was sie tyle dzieje a ja mam osttnio jakas zawieche :-p:zawstydzona/y:;-)nic mi sie nie chcde . meczą mnie upały

gaga a miały byc mazury??????i jak plany sie zmieniły ??:-(a meyslałam ze na jakiems letnim grillku bysmy sie spotkali :confused:

łoooooo matko jaka to juz godzina jutro na 6.00 do pracki chyba jakos sie zwlekę:laugh2:pije piwko a co ..... tylkoz e karmi :-p:-p:-p:-pno nic zniakm kochaniusie .... jutro moze sie wmiksuje

żaneta łał ale sie dzieje u was..:-(cos jeszxcze chciałam ale juz nie pamietam :-(

Do góry