reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

dzień dobry
ha pierwsza z rańca :-)
skaba wczoraj żubróweczkę a my z mężusiem buteleczkę wineczka obrobiliśmy :tak:

a wogóle to dziś jak po nocy przewijaliśmy Majke to z pieluchy wiecie co wypadło ..........................klucz :szok::szok::szok: i ja normalnie pojęcia bladego nie mam skąd, czy spałą z nim całą noc w tej pieluszce, czy wpakowałą go tam rano przez bodziaka i spodenki ???? niezłe jaja

reklama
a tak wogóle to mam termin obrony pracy 30 lipca, więc chyba 1 sierpnia ruszamy, jak na razie w planach słowacja, będziemy mieli chyba tylko 7-10 dni na wyjazd, bo niestety ja przed obroną nie pojadę a K ma już od końca lipca urlop :baffled:

no nic oddalam się zrobić mega kawusię i poszukać czegos do lulania za granicą naszą

słowiczku własnie planujemy wakacje i wyczailiśmy spoko pensjonat przy jeziorze powidzkim, to chyba niedaleko od was, czekam na odpowiedź i może zdecydujemy się tam pojechać, liczę na to że nas odwiedzicie tam, my niestety bez auta się do was nie ruszymy

a co tu wogóle taka cisza ???

Heja

Dziecko śpi, D. tez a ja pranie składam, wieszam i takie tam :dry:

Głodna jestem :baffled:

Mój nowy aparat na zęby uwiera mnie i cholerka nie mogę go nosić :wściekła/y::wściekła/y:

Kuźwa klima w sklepie wykończyła mnie. Głowa jak bania.
Od jutra na idę na szkolenie przez 5 dni, bez netu :dry:

hej
ja odpływam.....ten katar mnie wykończy
Tomek tez zaczyna kichać..wrrrrrrrrrrrr
mnie też jak mniemam załatwiły przeciągi..........w autobusach okna pootwierane człowiek leci biegiem zgrzany...........

cześć babeczki
czytałyście?
Sowi�ska: zbada�, czy teletubisie nie promuj� homoseksualizmu - Onet.pl Wiadomo�ci - 27.05.2007

U nas trzeci dzień burze. Dzieciaki wariują z duchoty, a ja wariuję przez nich. Tomka już nie ma, jesteśmy zdani sami na siebie. Jutro oddaję mój biznesplan i czekam na opinię. I jeżeli przez burze nie będę musiała wyłączać komputera, będę mieć czas na forum :-):-) Może wreszcie zorientuję się co u Was słychać. A może ktoś zrobi małe streszczenie?

ha Goga czytaj, nadrabiaj a nie bryki :-);-):-D:tak:
u nas trzy dni straszy ale padać nie chce
ja się załatwiłam suszonymi morelami i teraz kibelek moim przyjacielem jest :baffled::happy::confused::sick:

wkurzam się bo mam zajęcia 1 i 2 czerwca, no i jak tu dzień dziecka z Majkulą obchodzić???
a wogóle to Goga czytałam o teletubisiach i normalnie nie mogę, nie wierzę jak tym ludziom się popie.rdoliło we łbach, no szkoda słów zajęli by się robotą a nie o pierdołach gadali

ale tu pustkami zawiewa, nie ma z kim pogadać, a jutro do pracy i nie będzie czasu na rozmowy, bez sensu...................

reklama
Do góry