reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Melduję się! Będę częściej zaglądać...
Tomek dziś wyjechał. Pusto, smutno, nikt nie odgania od komputera. Nie licząc jednego dnia na początku czerwca, kiedy będzie musiał wpaść na moment do Szczecina, wraca na dobre 23.06.

Biznesplan na końcówce, w poniedziałek ostateczny termin... Ech, boję się tej firmy i w ogóle...

reklama
Ja też Panna :tak:
Dominik nie miał do tej pory antybiotyku.My też homeopatia.Może dłużej trwa leczenie,ale jestem wewnętrznie spokojniejsza.
Goga pisz,pisz często,będzie Ci raźniej z nami ;-)
Bibi,Skaba :elvis::elvis: -ki na zdrowie dla Waszych pociech.

haha ja tez Panna i Majulownik też, ale ja nie mam bzikolca do sprzątania, o nieeeeee za to Majula odkłąda wszystko na miejsce, wyciera, skłąda normalnie aż czasem mnie tym wkurza :-)

zdrówka dla chorowitków małych, ja się o Majulę boję bo dziś bidula usnęła nam w autobucie i cała główka mokra, a na polku ciepło, ale wiało, oby jej nie zawiało :-(

a tak wogóle to z pracą git, udało się i laska nie wraca ufff odetchnęliśmy, a ostatnio przez to humorki były takie sobie :dry:

a tak wogóle to z pracą git, udało się i laska nie wraca ufff odetchnęliśmy, a ostatnio przez to humorki były takie sobie :dry:

Rewelacja:-):-):-) Tak to jest w życiu - zawsze się jakoś ułoży:-):-)

jejciu to forum jest nie tylko dla potomków Helen, ale i dla Panien - no prosze ile to sie wspólnych łaczników znajdzie:-):-)

oj skaba oby się układało
a tak wogóle to we wtorek chyba strajkujemy ;-) ale jakoś tak strasznie ostrożnie bo tylko dwie pierwsze godziny, a ja jak na złość ide na popołudniu :baffled:

no nic zmykam z psem, padam dziś, byłam na kolejnych kołkach, może co schudnę

skaba musimy się jakoś spiknąć jak będziesz w Kraku, szkoda tylko że u mnie teraz w pracy gorący okres, a ty masz zajęcia przez wakacje ??

gaga ja się na tą twoją Majulkę napatrzyć nie mogę:-):-):-) niesamowity ma błękit w oczach i anielski uśmiech:-):-)
koniecznie musimy kiedyś poznać nasze dzieci, bo dbam o wysokie doznania estetyczne mojego syna:-) no i oczywiście dobrze by było wpoić mu jakiś ideał kobiecego piękna, a to twoję dziecię idealnie mi się na prototyp nadaje:-):-):-)

gaga ja się na tą twoją Majulkę napatrzyć nie mogę:-):-):-) niesamowity ma błękit w oczach i anielski uśmiech:-):-)
koniecznie musimy kiedyś poznać nasze dzieci, bo dbam o wysokie doznania estetyczne mojego syna:-) no i oczywiście dobrze by było wpoić mu jakiś ideał kobiecego piękna, a to twoję dziecię idealnie mi się na prototyp nadaje:-):-):-)

no to w piórka urosłam :-p
spotkanko na bank będzie, no musi być :-)

Gaga - SUPER, że z pracą ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A z tymi godzinami strakju to się uśmiałam :laugh2:

A jak idzie to chudnięcie:confused:. Bo ja jak nie jem to nie chudnę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie mogę brać tych tabletek co kiedyś pisałam bo mnie serce boli :no::no::no:

Może teraz nie będę podjadać bo mam aparat na zębach i mam go zdejmować tylko do posiłków, nie będzie podjadania w trakcie gotowania :-p:dry:

No widzisz Gaga , wychodzisz na prostą.:-) No i zdrówka dla maluchów. My niedawno wróciliśmy z basenu , Julka zachwycona ale strasznie zmęczona zasnęła od razu nawet mleka nie chciała pić zjadła tylko banana. I też jak bibi pisała nie za bardzo chce jeść tylko pije morze picia.
A mnie się kark opalił i piecze mnie lekko

reklama
Gaga więc gratki i cieszę sie że wszystko dobrze poszło
Żużaczku fajnie wam juz mebelki i te sprawy mi sie marzyło ze się przeprowadzimy do końca wakacji i gófffno chyba bo na naszym zadupiu mieszkańzero a jak cos to albo małe albo za wywaloną kase i tak zaczynamy coraz bardziej mysleć o domku tylko z kad kasy tyle chociaz do remontu dom kosztuje tyle co mnieszkanie
ucze sie i katuje przed weekendem i nic mi nie włażi do łba poproszę o ten młotek co dawniej wybijał głupotę
pisalyście o przebieraniu pampka w dzień staram sie zeby laska sikala na nocnik i gania w majtusiach samych lub bez a tak wogóle to sama podaje pampka i psiebieś mamusiu kupka albo siku i sie kładzie mówi tu lezi Amecia psiebieś
A i Justa pisala sms i dopiero po 20,30 szła bidulka do zakładu i mówi ze ostatnio często tak że w dzien i poprawka w nocy i do północy albo dłużej i pisze ze jak nie padnie trupem to sie odezwie po niedzielipozdrawia Was Wszystkie l

lece chyba napisze referat z matmy bo jutro nie bedzie czasu
spokojnej nocki

Do góry