reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

A pozostałe mamusie czym obdarują swoje pociechy?
Mój Bartosz marzył o koparze - ale już mu kupiłam z okazji soboty i teraz nie mam nic upatrzonego.. w sumie każde auto mile widziane ( o ile zmieści się w domu:-), a to znacznie ogranicza wybór, bo zastała nam już tylko 1/3 powierzchni salonu do pokrycia).

reklama
Kurcze ale błogo....:cool2::cool2::cool2:

Siedzę sobie z kawką na łóżku, mąż u boku, słoneczko za oknem, a ja świeża, radosna i wyspana.... no żyć nie umierać!!

Tylko z salonu jakieś nieśmiałe jęki dobiegają, bo Bartolini zauważył, że tata usiadł koło mamy, więc poszedł w ciszy (przerywanej pojękiwaniem) kontemplować tę zdradę.... O i już tatuś pobiegł syna utulić... Teraz by wypadało, żebym ja zaczęła pojękiwać.... :-) :-):-)

Dobra lecę do roboty!!

Przesyłam jedno zdjęć z serii: "Gdzie Bartek się zapakował"
On ma dwa ulubione zajęcia: 1) wchodzenie do różnego rodzaju pojemników, toreb, walizek, plecaków, szuflad, schowków na pościel, szafek itd. itp. 2) zakładanie wszystkiego na głowę (apropos - rajstopki świetnie pasują).

Skaba nio zaszufladkował się niebożę :-D

My juz po dentyscie.
Witka złamas polakierowany, Boguchy zabki zapląbowane (miał znieczulenie a potem użarł sie w wargę, więc ma łypę do kolan) wyglada jak karpik Wigilijny. Normalnie padam jak go widzę a on się obraża:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hm. Zaobserwowałam od dłuższego czasu, że Witek ma po śnie taki niesympatyczny oddech. Czy to coś niepokojącego? Ząbki ma czyste i zdrowe. Jak cos wypije albo zje ten zapach znika.

no, no u nas to samo z tym oddechem to normalka

arabella juz 18 tydzien jak sie czujesz?

Jestem gruba i mnie to dobija. Weszło mi w (i tak wielkie) dupsko, uda i nawet ramiona. A na dodatek musiałam sobie kupić ciuch, bo jutro idziemy na Komunię. Jak ja się w to wbiję??
POza tym w porządku, dziękuję.

reklama
he he arabella co by cie pocieszyc to jeszcze nie koniec:-p

u mnie na dodatek po drugiej ciazy zostalo w tylku troche wiecej i nie moge sie pozbycbrzuch jakbym byla w 4 miesiacu:happy:

na poczatku staralam sie cwiczyc ale teraz nie wyrabiam i zaczelam kupowac wieksze ciuchy:-p

Do góry