reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
PIerwsza

Ale jaka pora :szok:

Już mu nagadałam :no::no::no:
Zowu praca :wściekła/y::wściekła/y:

No ale dzisiaj jedziemy do mikołajek na dwa dni, tzn. jutro wracamy. Tyle, że nie jesteśmy spakowaniu.

I chciałam jeszcze napisać, ze marzę o tym bo moje dziecko chciało nosić śliniak - ponieważ tego nie robi mam jedną czy dwie bluzki, które nie są zasyfione na stałe. A wieczne przebieranie dziecka nie jest tym co lubię najbardziej :dry: i w związku z tym chodzi w brudnych :dry: Nie wiem co gorsze - śliniak czy brudna bluzka :confused:

Witam Witam.
Siersciowy zad wyprowadzony. Włosy umyte. Zaraz na ryneczek po zakupki lecem, tylko tragarz się obudzi.
Pogoda jak drut. Witomino dziś poszaleje z tatuśkiem w piaskownicy.
Widzę, że Słowczka dalej nietu:eek:

własnie mam z głowy prezent dla Witka na dzień dziecka:
196626804

Powiem, zeby od razu do Bielska przeslali

helou

o my tez Hani zesmy zjezdzalnie kupil i moj tata juz ja do Gdyni zawiozl, wiec jak pojedziemy w czerwcu to bedzie miala radoche:-D

u nas nocka lepsza, Hania spala u siebie a nad ranem przydreptala do nas, wlasciwie d mnie bo Tomek rano do pracki pojechal

teraz jeszcze spi (oby jak najdluzej i Helen tez:-p)

Witam z kaweczką!

agata wielkie gratulacje dla drugiej połowy!!
Hmmm... a na myśl o Mikołajkach aż mi sie błogo zrobiło.. i rozmarzyłam się....:cool2::cool2::cool2: jeju gdyby tak było troszkę bliżej! Nam się szykuje wypad na Mazury na 1 lipca, ale to tylko na chrzciny, więc pewnie wpadniemy jak po ogień i tyle.. A urlop w tym roku planujemy gdzieś dalej, więc pewnie zajrzymy tam dopiero na weekend majowy 2008 (weekend majowy na Mazurach do dla nas tradycja.. no taka niepisana, ale jakoś tam zawsze lądujemy w tym czasie).

muszę ukryć przed J. co chciałyście zrobić meżowi Agaty :-p, bo ja ostatnio mam co chwilę jakiś wypad, więc obawiam się, że mógłby to do mnie zastosować :-) Chociaż on jest tak pokojowo do świata nastawiony... (ja wczoraj przegadałam noc z jednym takim;-), a on dzisiaj Bartusia rano zabawia, żebym się wyspała - zresztą w sobotę zawsze odsypiam po całym tygodniu, bo ja zawsze byłam nałogowym śpiochem, a teraz codziennie pobudka o 5.45)

reklama
żużaczku jak ja tak podglądam te twoje zakupy domowe i nie tylko, to tak myślę, że jak wreszcie powstaną te moje mury to prtzyjadę do ciebie, narobię zdjęć i roześlę po sklepach, żeby mi to samo przysłali :-):-).
Ja też marzę o takiej zjeżdżalni dla Bartoliniego, ale....:-:)-(, trzeba być dobrej myśli!! Jak nie w tym roku, to mu na 18-stkę kupię:-).

Do góry