reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej hej
ale super dzionek! Bartek się wyszalał, choć to oczywiście ja jestem bardziej padnięta.
nie moge uwierzyć, że to moje synisko tak juz urosło:szok:
u dziadków był festyn majowy - koniki, kłady, dmuchańce, muzyczka, grill i piwko - bardzo symatyczna imprezka;-) Oczywiście fachowym okiem (a raczej oczami) oceniliśmy z mężem, że dla naszego dziecka wszystko to jest jeszcze za dorosłe... no i w tym momencie aktywował się dziadek... okazało się, że Bartek i kładami pojeździł i kucyka dosiadł - a ja stałam z boku z rozdziawionym dziubem i zastanawiałam się czy to aby moje dziecko - szok, szok, szok!!!

reklama
jo-anna-on, Młody dostał m.in. odtwarzacz MP4, rolki, aparat cyfrowy, telewizor płaski HD cośtam, zestaw kina domowego, rower. Pieniędzy dostał PLN 550 i EUR 100 (mniej więcej tyle ile my na ślub 3 lata temu).

żużaczku, a na czym polega paternoster, bo ja już nie mam pomysłu: zagadywanie, srutututu, krzyk, ciasne zapięcie, luźniejsze zapięcie, obietnica jazdy tramwajem, coś do rąk - wszystko na nic.

Witam
Mi przeziębienie przeszło bo zaatakowałam antybiotykiem odrazu jak sie zaczęło robić nieciekawie i już spoko
laski z tym oddechem u nas często też
a co do dnia dziecka to nie mam pojęcia co małej kupić tydzien ponad temu dostała od dziadzia konika na biegunach i zjeżdzalnię wiec limit wyczerpany nie mam gdzie tego grajdolstwa stawiac ale chciała bym dla niej kuchnie taka jak Gagi Majutek ma albo teraz albo na urodz. zobaczymyjak z kaska bedzie
a dzis jestem wkur$%^^&
lece smęcić nie bede do jutra
kolorowych snów

bibi zmartwiłaś mnie troszkę tą diagnozą nieświeżego oddechu - musze się temu bliżej przyjrzeć :-:)-(

jeśli chodzi o prezent na Dzień Dziecka to też nie mogę sobie pozwolić na duży wydatek; zresztą nie za bardzo lubię wydawać pieniążki na zabawki, tym bardziej, że jest ich i tak mnóstwo, bo zawsze ktoś coś przytaszczy. Ale jak już to staram się wybrać coś edukacyjnego - teraz też chciałabym wynaleźć coś pasującego do etapu rozwoju, ale póki co nie mam pomysłów...:eek:

arabella załamałaś mnie tymi prezentami komunijnymi - my mamy co prawda dopiero za rok, a potem za dwa mój J. jest chrzestnym - chyba zacznę już dzisiaj zbierać:eek::baffled::baffled: teraz mamy chrzcinki i też nas skrobnie, bo to na Mazurach, więc sam dojazd sporo kosztuje... no cóż... siła wyższa...

Witek ma w łóżeczku szczebelki wyciągnięte juz od dawna. jak sie nie nauczy sam sobie teraz radzic po obudzeniu to kiedy?:-D. teraz juz po zadnych zakamarkach nie bładzi tylko zaraz do mnie albo do Tomka przychodzi jak sie obudzi.

bibi zmartwiłaś mnie troszkę tą diagnozą nieświeżego oddechu - musze się temu bliżej przyjrzeć :-:)-(
.
Nie chciałam tego robić ale mnie tak lekarz powiedział.
Ja poprostu mleko na kolacje bardzo rzadko daje.A poza tym wogóle Badiś obstrajkował ten specyfik ,a i wcale sie tym nie przejmuje.
Poza tym u nas i tak to było kozie mleko.
O margarita ty to chyba troche przesadzasz z tymi antybiotykami????Przeciez niedawno brałaś i tera znów???
Arabella mam nadzieję że to chwilowe że misiulka nie chce być zapieta w foteliku.
Nie mam pojecia co ci doradzic.U nas skutkuje że policja nas zatrzyma.:tak::szok::laugh2::laugh2::laugh2:A tata za kierownicą:laugh2::laugh2::baffled:
A tak wogóle to nie masz suwaczka Michasi:confused:
Joanna jak zwykle w niedzielke:-)A i Aneczka jak śliczność na tym nowym zdjątku,no no pannica nie do poznania
A i skaba sobie fote w awatarku piekną strzeliła.Kurcze tylko u mnie zastój chyba sie zmobilizuje i tez cos zmienie.
A my dzis też grilkowalismy i nawet szampein sie znalazł:tak: i wymyślili że moje urodziny świetują, a to przecież jeszcze nie dziś........Ale każdy pretekst jest dobry,na świetowanie:laugh2:

no i nie muszę robić testu ciążowego.............. dostałam @....
było dziś u nas małżeństwo oglądać mieszkanie..............chyba je wezmą....
ja mam iść 16 na wesele i tylko kasa a nie prezenty.... a mojego męża siostrzeniec na komunię chce laptopa....
uciekam spać

anecik :-D:-D. Do mnie już tez puka @.
Wczoraj zrobilam 3 wieszaki i zaczełam album ślubny w 3d. tego albumu to się trochę boję. nigdy nie robiłam czegoś takiego. Ciekawe jak mi wyjdzie. Ucha cha..:eek:

poza tym podaję kaffeczkę.
Dziś lecę do dermatologa. Ciekawe co mi powie na te moje parszydła...:baffled:

reklama
i na marchewę:
DSC04838.JPG

Do góry