reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Justynie przywołanie do porzadku nie pomogło trzeba sięgnąć po drastyczniejszy sposób?????????????????????

oj dobra dobra przeca się staram tu zaglądać :-D

mój brat od pon zajmuje sie wzorowo Liwią, i nawet kombinujemy co by zgodził sie w tygodniu poza wekendami tu przyjeżdżać jako niańka :cool2: bo trochę nie wyrabiam się, dziś do 20 siedziałam aż mi oczy sie zresetowały i poszła do domu po dordze dostałam cynk że w plusie fajne parasole ogrodowe są za 15zł więc takowy zakupiłam i zadowolona wróciłam do domu, coprawda dziwnie na mnie patrzyli na drodze jakbym to miała jako parasol od deszczu :baffled:

Kinek śliczna ksieżniczka na zdjęciu i jednym i drugim !!!!

Żużaczku chwal sie chwal bo jest czym !!!

reklama
Margarita to Amelka śpi tak jak mój.Też w dzień okna nie uchylam jak drzemka,bo byle samochód i już siedzi,a nie daj Boże dziecko za oknem zapłacze to i on syrenę załącza :no: :-D

Czekam na telefon od mezowego i jak zwykle doczekac sie nie moge:sick:.Spac mi sie chce i chyba walne sie troszeczke na wersalke i pokukam w tv to moze i zadzwoni do mnie zeby mi ogladanie telewizora przerwac:-).Zycze Wam milych snow i spokojnej nocki:tak:,papa.

hej
No rany co ja słyszę!! Wierszyk o kotku tak podziałał..... to może o murzynku lepszy?
Napisałam już prackę i muszę jeszcze 100 stron na sobotę przeczytać.... o upośledzeniu głębokim itp...
masakrycznie bolała mnie dziś głowa...
uciekam spać...

skaba:-D:-D:-D:-D..mój nawet "mama i tata" nie chce mówić:wściekła/y::wściekła/y:(teraz, wcześniej mówił)
a ja mam tez i prababcię HELENĘ (miałam własciwie)

Czesc kochaniutkie,witam przy kawusi.U nas dzis jest swieto i moje dzieci siedza w domu,tz.Fabian sie goni ,a Sarah odpoczywa po wczorajszej imprezie:-D.Dzis obchodzimy tez Dzien Ojca,Axel jednak jest wpracy i dopiero na noc zawita do domciu.Osiem dni sie nie widzielismy i ja bardzo za nim teskne.Maximilian jak zwykle rozrabia:-).Pogoda u nas taka nijaka,jeszcze troche i biore sie za obiad.Mam zaplanowane na dzis szparagi,kocham to warzywko.W naszym regionie jest ono uprawiane i zawsze mam swieze szparagi od gospodarzy.

Agata podziwiam Cie,ja po nocach nigdy nie moglam sie uczyc,nic mi do glowy nie wchodzilo i sie tylko meczylam.

reklama
Do góry