reklama
żaneta28
Fan(ka)
zezuczku puekna ta pamiątka... slicznosci...
ja w niedziele ide na kominie...
ach wczoraj byłam u fryzjera.... mam pazia na głowie ....tak jak atola córeczka hahaha ...
ja w niedziele ide na kominie...
ach wczoraj byłam u fryzjera.... mam pazia na głowie ....tak jak atola córeczka hahaha ...
żaneta28
Fan(ka)
ach i witam z kawka :-):-)
evelinka
Fanka BB :)
Witam,
Śliczna i pamiątka Żużaczka i córunia Kinek
Żaneta wklejaj zdjęcie nowej fryzurki ;-)
Ja nie mam pomysłu na moje włosy.Może dam znać na forum wizażu,tam są dziewczyny,że jak im wyślesz zdjęcie to Ci dopasują fryzurkę...
U mnie też ta beznadziejna czcionka i się przyzwyczaić nie mogę.
Domiś śpi,a jak byliśmy na spacerku to grupa przedszkolaków mu zaśpiewała piosenkę.Był przeszczęśliwy wśród tylu dzieci,latał między nimi i nie chciał z nami wracać.Może jakbym znalazła pracę to udałoby się go od września wysłać...Wolałabym przedszkole niż teściową
Śliczna i pamiątka Żużaczka i córunia Kinek
Żaneta wklejaj zdjęcie nowej fryzurki ;-)
Ja nie mam pomysłu na moje włosy.Może dam znać na forum wizażu,tam są dziewczyny,że jak im wyślesz zdjęcie to Ci dopasują fryzurkę...
U mnie też ta beznadziejna czcionka i się przyzwyczaić nie mogę.
Domiś śpi,a jak byliśmy na spacerku to grupa przedszkolaków mu zaśpiewała piosenkę.Był przeszczęśliwy wśród tylu dzieci,latał między nimi i nie chciał z nami wracać.Może jakbym znalazła pracę to udałoby się go od września wysłać...Wolałabym przedszkole niż teściową
atol
Fanka BB :)
hejka na chwile
no faktycznie agata 19 juz tuz, tuz , dam ci znac na priva kiedy moge, ale to jak Tomek bedzie mial grafik i chyba juz w czerwcu, bo ten weekend nie moge, nastepny mam spotkanie grudniowek wiec juz czerwiec, ok?
kinek piekna twoja Hania a i imie piekne
zuzaczku ciebie to tylko chwalic, zdolna kobieta jestes i juz
a ja bylam wczoraj u fryzjera i jestem teraz mega jasna blondynka
no faktycznie agata 19 juz tuz, tuz , dam ci znac na priva kiedy moge, ale to jak Tomek bedzie mial grafik i chyba juz w czerwcu, bo ten weekend nie moge, nastepny mam spotkanie grudniowek wiec juz czerwiec, ok?
kinek piekna twoja Hania a i imie piekne
zuzaczku ciebie to tylko chwalic, zdolna kobieta jestes i juz
a ja bylam wczoraj u fryzjera i jestem teraz mega jasna blondynka
Ż
żużaczek
Gość
kinek...ja tez mam na bierzmowane HELENA....po babci.....
Ż
żużaczek
Gość
może mamy wspólną babcię...
żużaczku, może jesteśmy siostrami !!!!!
zawsze to czułam!! Syjamskimi!
reklama