reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
zezuczku puekna ta pamiątka... slicznosci...

ja w niedziele ide na kominie...
ach wczoraj byłam u fryzjera.... mam pazia na głowie ....tak jak atola córeczka hahaha ...

Witam,
Śliczna i pamiątka Żużaczka i córunia Kinek :tak:
Żaneta wklejaj zdjęcie nowej fryzurki ;-)
Ja nie mam pomysłu na moje włosy.Może dam znać na forum wizażu,tam są dziewczyny,że jak im wyślesz zdjęcie to Ci dopasują fryzurkę...
U mnie też ta beznadziejna czcionka i się przyzwyczaić nie mogę.
Domiś śpi,a jak byliśmy na spacerku to grupa przedszkolaków mu zaśpiewała piosenkę.Był przeszczęśliwy wśród tylu dzieci,latał między nimi i nie chciał z nami wracać.Może jakbym znalazła pracę to udałoby się go od września wysłać...Wolałabym przedszkole niż teściową :dry:

hejka na chwile

no faktycznie agata 19 juz tuz, tuz:-p , dam ci znac na priva kiedy moge, ale to jak Tomek bedzie mial grafik i chyba juz w czerwcu, bo ten weekend nie moge, nastepny mam spotkanie grudniowek wiec juz czerwiec, ok?

kinek piekna twoja Hania a i imie piekne:cool2:

zuzaczku ciebie to tylko chwalic, zdolna kobieta jestes i juz:laugh2:

a ja bylam wczoraj u fryzjera i jestem teraz mega jasna blondynka:-p

Dziewczyny, Hanelek dziękuje za komplementa :tak:

Atol, Hanki górą , ja mam Helena na bierzmowane...po babci :happy:

reklama
Do góry