reklama
Ż
żużaczek
Gość
ja jestem....
Agata a jaki masz nick na forum muratora? jesli spytac mozna
Kurcze, co się z czcionka porobiło? Wrrrr
Agata a jaki masz nick na forum muratora? jesli spytac mozna
Kurcze, co się z czcionka porobiło? Wrrrr
evelinka
Fanka BB :)
Moja prababcia to Helena Hmmm...
może mamy wspólną babcię...
żużaczku, może jesteśmy siostrami !!!!!
evelinka
U mnie już spokój,przynajmniej cisza dobiega z pokoju obok,to chyba śpi.
Na pizzy z mężowym niedawno byliśmy.Oczywiście z małym,co wyglądało tak,że jedliśmy na zmianę,na zmianę za nim biegaliśmy i traciliśmy na bieżąco kalorie
Na pizzy z mężowym niedawno byliśmy.Oczywiście z małym,co wyglądało tak,że jedliśmy na zmianę,na zmianę za nim biegaliśmy i traciliśmy na bieżąco kalorie
skaba1
sierpień'05 marzec'08
No prosze, może forum przemianować na potomków Helen - moja prababcia też Helena!!
Ma 88 lat i ostro się trzyma! Jeszcze za Bartkiem biega (jak ja wysiądę)!!
Hania jest śliczna (chyba pomęczę męża o córkę, bo ktoś mi tu ochoty narobił:-))
żużaczku kolejne wyrazy uznania!!
Ma 88 lat i ostro się trzyma! Jeszcze za Bartkiem biega (jak ja wysiądę)!!
Hania jest śliczna (chyba pomęczę męża o córkę, bo ktoś mi tu ochoty narobił:-))
żużaczku kolejne wyrazy uznania!!
skaba1
sierpień'05 marzec'08
Powiedziałam dzisiaj Bartkowie wierszyk o kotku co stłukł jajeczko ( to efekt wczorajszych rozważań ) i chyba mi nie wybaczy, że mama zbiła kotka. Bardzo to przeżył....:-). Przez dwie godziny chodził i mi powtarzał, że mama i tata ała cici:-)
I proszę niewinny wierszyk, a nadszarpnął dziecku psychikę.
I proszę niewinny wierszyk, a nadszarpnął dziecku psychikę.
marzenaalicja
Witam wieczorkiem, jak zwykle;-).Za dnia troche tu zagladalam,ale taka cisza tu byla ze az sie zdziwilam.Sama nic nie pisalam no bo jak skoro Milian nie dal mi do klawiatury dojsc.Ja od dawna juz sie tak bardzo deszczem nie cieszylam jak dzis wieczorem.Sasiadow syn obchodzi 17 -te urodziny i chcial prywatke w garazu zrobic ( okolo 60 osob w garazu???),ale jest zimno i sie do domu przeniesli,hurra.Ja juz sie balam ze Maximilian nie bedzie mi spal.
Kinek sliczna masz core.
Skaba Ty juz lepiej wierszykow nie mow,szkoda Bartusia;-):-).
Kinek sliczna masz core.
Skaba Ty juz lepiej wierszykow nie mow,szkoda Bartusia;-):-).
reklama
Margarita i Amelka
Żużaczku piekne dzieło
Kinek Śliczna laleczka
Bibi a ty co obraziłaś się na kompa czy co??????????????????????????????
Justynie przywołanie do porzadku nie pomogło trzeba sięgnąć po drastyczniejszy sposób?????????????????????
co jest laski jak piszecie to po 15 stron a jak cisza to cisza??
No ja prababci Helen nie mam
Skaba co za horrory dziecku opowiadasz
Marzenka no to luzik
Moja laska dziś obudziła sie jak nigdy 6,40 i mamusiu piesiek scieka Dan( to pies kuzyna) danuś ścieka widziś ziobać mMyślałam że osiwieje zawsze śpi do ok9 a dzis jazda zostawilismy szparę w oknie uchyloną bo ciepło było i rezultat ze nawet szczekkanie kundla na dole ja obudziło
poza tym juz robi sie coraz cwańsza dogaduje szok tak potrafi czasem coś dowalić ze nie wiadomo jak reagować
Zarabisty film oglądam na tvn Ostatni bastion
Kinek Śliczna laleczka
Bibi a ty co obraziłaś się na kompa czy co??????????????????????????????
Justynie przywołanie do porzadku nie pomogło trzeba sięgnąć po drastyczniejszy sposób?????????????????????
co jest laski jak piszecie to po 15 stron a jak cisza to cisza??
No ja prababci Helen nie mam
Skaba co za horrory dziecku opowiadasz
Marzenka no to luzik
Moja laska dziś obudziła sie jak nigdy 6,40 i mamusiu piesiek scieka Dan( to pies kuzyna) danuś ścieka widziś ziobać mMyślałam że osiwieje zawsze śpi do ok9 a dzis jazda zostawilismy szparę w oknie uchyloną bo ciepło było i rezultat ze nawet szczekkanie kundla na dole ja obudziło
poza tym juz robi sie coraz cwańsza dogaduje szok tak potrafi czasem coś dowalić ze nie wiadomo jak reagować
Zarabisty film oglądam na tvn Ostatni bastion