reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hejka
melduje sie że zyje ale ledwie.
Katarzysko mnie już opuszcza.Kurde chyba mam alergie zawsze z początkiem maja.
Nie nadrobiłam jeszcze waszego pisania, ale obiecuje poprawe.
Od razu widać ze na sierpniówkach młoda krew,bo produkujecie jak opentane.
Witaj Skaba moj synuś też Bartuś a raczej Bartoszek.:-)
Czuj sie jak u siebie a raczej już pewnie sie tak czujesz.:tak:
No załapałam sie na kciukaski za agate wiec trzymam mocno.
Tyle chciałam ale zaraz do pracy.
Obiecuje że niedługo dam znać co u mnie sie działo.
Pozdrawiam wszystkie i dzieki za pamieć:tak:dziewczynki.
Ale ja za wami tesknie.........I najgorsza to ta nieświadomość co sie u was dzieje.
jeszcze raz całuje.

reklama
A tak wogóle to coś mi sie na naszym forum pieprzy.
nie było mnie tu jakiś czas a jakieś takie dziwne strony coś z postami mi nie działa.
Trzcionka sama sie przestawia.Co jest grane.wcale nie moge sie odnależć a do tego nie moge odnależć ostatnio czytanych postów bo sie strony przestawiają czy jakoś tak dziwnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czy wy też tak macie????? o co chodzi????

Majka siedzi przed oknem balkonowym i woła "jesuuusie wieje"

u mnie z pracą nie wiadomo co będzie, ja jestem na zastępstwie i ta laska chce wrócić na dwa tygodnie ostatnie szkoły, co za tym idzie zerwanie ze mną umowy i brak pensji przez wakacje. Dla nas oznacza to zero wyjazdu i pożyczanie kasy na życie, po prostu ryczę, nie wiem zupełnie co robić, gdybyśmy wiedzieli wcześniej to coś by się odłożyło a tak z dnia na dzień mi mówią, może coś się wyjaśni ale załamka normalnie

no ja prababci Heleny nie miałam ;-) ale i tak nie pobijecie imienia mojej babci, Filomena Tekla :-) kto da więcej :-D

strasznie u nas zawiewa, ja już drugą kawę piję bo niewydalam, ten stres związany z pracą mnie wykańcza
a do tego uczę jeszcze do końca roku biologi za koleżanką a nie mam o tym pojęcia :no: więc muszę się doszkalać :-p

zuzaczku masz pomysła na prezen ślubny z twoich piękności coś oprócz ramki na zdjęcia ??

gaga album slubny np....

komplet szkatuł np...

komplet wieszaków np....

wizytówka na drzwi z nowym nazwiskiem i imionami....np...Agnieszka i Tomasz Babulewicz....HOHOHO.....

albo możesz im kupić zestaw slicznych filizanek (2) np. od rossentala i do tego bym kolorystycznie zdecoupagowała tacę

hoop hooop
jestem...wreszcie:-)
ale tęskniła SZOK!!!!! zamiast się relaksować to ja się stresowałam...to nie dla mnie już nigdy więcej bez Olka!!!
wszędzie dobrze ale jednak w domu najlepiej;-) mam szczęście że mnie nie wywiało w tym Dublinie, bo pogoda tam straszna...nie dla mnie non stop chmury i deszcz, az człowiek muła łapie, a u nas dziś słoneczko i od razu lepiej, polska kaffka to juz w ogóle szczyt szczęscia (bo tam woda okropna i nie dałam rady niczego pić blleee) no i OLUŚ tu jest moje miejsce:-):tak:
a tak poza tym wrażnia super...tylko ucho zatkało mi w samolocie na dobre i dziś musiałam isć do laryngologa i trochę lepiej. Jeszcze dziś się lenie, a jutro do pracy...
Na razie odrabiam chwile stracone bez Olusia.

A poza tym tak mnie tam przewiało że jestem chora, więc jak widać Irlandia wyszła mi nosem (w dosłownym tego słowa znaczeniu) :-);-)

a takie były tam widoczki
na zdjęciu Klify, ja i przyjaciółka u której byliśmy
URL]

reklama
hej
Mailen śliczne widoczki ale ja bym bez Tomcia nie jechała
Agata i jak egzamin!!
Gaga straszne trzymam kciuki!!! Musisz coś znaleźć ja byłam w takiej sytuacji jak i ty w zeszłe wakacje bez kasy... daliśmy radę!! Znając was też dacie!! Zaradna z Ciebie kobita!!
Ale to świnie!! Gdybyś wiedział wcześniej to i podania po innych szkołach złożyć można a tak? Dupa!!
Wnerwia mnie takie coś strasznie...
idę prasować...

Do góry